Valitse myymälä

Tuotekori on tyhjä

Yhteensä 0 €

Kassalle
  • FEETFIRST

Vesitiiviit kengät

Huolella suunnitellut, toiminnalliset ja täysin vesitiiviit. Pyrimme tähän yhdistelmään vesitiiviiden kenkien, nilkkurien ja saappaiden valikoimassamme. Näiden jalkineiden on selvittävä sateesta ja koiranilmoista ja samaan aikaan oltava mukavia ja tyylikkäitä. Vesitiiviiden mallien valikoimaamme kuuluu kaikkea lasten nailonkengistä vaelluskenkiin ja reiluihin talvinilkkureihin, ja myös upeita arkikenkiä kaupungin katukäytäville. Syksyn tullessa on fiksua tutustua laajaan vesitiiviiden kenkien valikoimaamme.

Suodata & lajittele
LajitteluRelevanssi
Lapset
Miehet
Naiset
Din Sko
Skopunkten - Ota 3 maksa 2
Koko
Väri
Tuotemerkki
Hinta
Tarkempi suodin
Kenkätyyppi
Tuotteet

Kumisaappaat

Matalat kengät

Saappaat

Talvikengät

Tennarit

Ulkoilu ja vaellus

Varsikengät ja bootsit

Vauvan kengät

Din Sko
Skopunkten - Ota 3 maksa 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Musta
Monivärinen
Roosa
Sininen
Vihreä
Lila
Keltainen
Harmaa
Beige
Valkoinen
Ruskea
Metalli
Punainen

[TotalProductMatches]

Lejon, Love
20 €
Koko 33-39Skopunkten - Ota 3 maksa 2
Lejon, Mud Boot
25 €
Koko Skopunkten - Ota 3 maksa 2
Lejon, Mud Boot
25 €
Koko 20-35Skopunkten - Ota 3 maksa 2
Linear, Varese High Waterproof Black
90 €
Din Sko
Linear, Varese High Waterproof White
90 €
Din Sko
Leaf, Leaf Kaitsor Waterproof
84.90 €
Koko 31-38Din Sko
Lejon, Aiden Wp High Teck
55 €
Skopunkten - Ota 3 maksa 2
Lejon-Tex, Rocky High Tech, Waterproof
55 €
Skopunkten - Ota 3 maksa 2
Linear, Accra Midcut Waterproof
65 €
Koko 31-38Din Sko
Linear, Rho Hi Lace Fur Waterproof Blk
84.90 €
Din Sko
Linear, Rho Zipp Waterproof Black
80 €
Din Sko
Linear, Varese Lace Waterproof Beige
85 €
Din Sko
Linear, Varese Lace Waterproof Black
85 €
Din Sko
Lejon, Serena Wp Snow
55 €
Skopunkten - Ota 3 maksa 2
Linear, Leia Fur Waterproof Black
75 €
Din Sko
Linear, Lome Hi Treck Waterproof Brown
80 €
Din Sko
Linear, Rho Zipp Waterproof Silver
80 €
Din Sko
Mino, Ossie Waterproof Zip
45 €
Koko 20-24Skopunkten - Ota 3 maksa 2
Mino, Ossie Zip Waterproof
45 €
Koko 20-24Skopunkten - Ota 3 maksa 2
Stepside, Grey Laceup Nylon
55 €
Skopunkten - Ota 3 maksa 2
Ecco, Terracruise Gore-Tex
230 €
Din Sko
Ecco, Xpedition Low Gore-Tex
163 €
Din Sko
Lejon, Serena Wp Snow
55 €
Skopunkten - Ota 3 maksa 2
Linear, Sierra Mid Hiker Waterproof
85 €
Din Sko

Jäsenyys

Tervetuloa FEETFIRST Friendsiin. Rekisteröitymällä FEETFIRST Friends -jäseneksi hyväksyt nämä ehdot ja säännökset.

FEETFIRST Friends on kanta-asiakasohjelma, jossa ansaitset alennukseen oikeuttavia pisteitä, saat tarjouksia, kutsuja kilpailuihin ja tapahtumiin sekä paljon muuta.

FEETFIRST Friendsista vastaa NilsonGroup AB.

FEETFIRST Friends -jäsenyys on maksuton. Jäseneksi voi liittyä sellainen henkilö, joka on täyttänyt 16 vuotta ja joka on kirjoilla Suomessa. Jäsenenä rekisteröit kaikki ostoksesi esittämällä puhelinnumerosi kassalla (klubikorttia ei tarvita).

Jäsenyys on voimassa kaikissa NilsonGroupin Suomen myymälöissä: Din Sko, Nilson Shoes, Radical Sports ja Skopunkten sekä feetfirst.fi-verkkokaupassa. Itse jäsenyys ja sen tarjoamat edut koskevat vain sinun tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksia. Jäsenyys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kenellekään muulle.

Pisteet

Pisteitä saa kaikista ostoksista (poissulkien lahjakorttiostokset). Pisteiden rekisteröimiseksi sinun on annettava puhelinnumerosi myymälässä tai ostaessasi feetfirst.fi-sivustolla syötettävä puhelinnumerosi sinne.

Pisteiden laskeminen alkaa ensimmäisestä ostoksestasi jäsenenä, ja ne rekisteröidään sinun jäsentunnuksellesi. Pisteitä kertyy vain sinun itsesi tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksista.Voit ansaita pisteitä myös osallistumalla muihin pisteitä kerryttäviin aktiviteetteihin, joita klubi silloin tällöin tarjoaa.

Voit ansaita pisteitä myös osallistumalla muihin pisteitä kerryttäviin aktiviteetteihin, joita klubi silloin tällöin tarjoaa.

Ansaitsemasi pisteet ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää kenellekään muulle jäsenelle tai muulle henkilölle.

Ostoksella ansaitsemasi pisteet poistetaan jäsentililtäsi, jos palautat tuotteen.

Pisteesi ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Henkilötietojen käsittely

NilsonGroup käsittelee henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Henkilötietovastaava on NilsonGroup AB (yritystunnus: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Käsittelemiämme henkilötietoja ovat etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, henkilötunnuksesi, postiosoitteesi sekä tiedot ostoksistasi (ts. kassakuitti). Käytämme henkilötietojasi pisteiden hallinnoimiseen, lähettääksemme sinulle mukautettuja jäsentarjouksia, markkina- ja asiakasanalyyseihin sekä siihen, että kykenemme tarjoamaan sinulle kohdennettua markkinointia aiempiin ostoksiisi perustuen.

Pidämme henkilötietosi tallennettuna niin kauan kuin olet FEETFIRST Friends -jäsen.

Saatamme käyttää muiden yritysten apua jäsenyyden hallinnassa ja markkinoinnissa. Nämä yritykset toimivat siis vain apuna, ja me olemme yhä vastuussa henkilötiedoista. Käytämme osoitetietojen päivittämiseen Bisnodea. Henkilötietojasi ei tulla siirtämään EU:n tai EES:n ulkopuolisiin maihin. Pääosa FEETFIRST Friends -viestinnästä tapahtuu sähköpostitse ja tekstiviestein, mutta myös osoitteellisia postilähetyksiä tullaan käyttämään. Jos et halua saada tarjouksia sisältäviä lähetyksiä, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Sinulla on oikeus pyytää kirjallisena niitä tietoja, jotka me olemme sinusta rekisteröineet. Voit myös milloin tahansa vaatia virheellisiä tietoja oikaistaviksi. 

Oikeudelliset perusteet henkilötietojen käsittelylle

Jotta meillä olisi oikeus käyttää sinun henkilötietojasi, meillä on oltava niin kutsuttu oikeusperusta. Me käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme noudattaa sitä sopimusta, joka meillä on kanssasi jäsenenä. 

Jäsenyyden lopettaminen

Jäsenyytesi on voimassa toistaiseksi. Voit sanoa jäsenyytesi irti ottamalla yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Jos jäsenyys on ollut ei-aktiivisena 36 kuukauden ajan, se lopetetaan. NilsonGroupilla on oikeus sanoa jäsenyys irti välittömästi väärinkäyttötapauksissa (esim. jos et maksa ostostasi). Jäsenyyden irtisanomisen yhteydessä jäsennumerosi suljetaan ja kaikki rekisteröidyt henkilötietosi poistetaan jäsenrekisteristä. Tämä tapahtuu heti kun kaikki mahdolliset taloudelliset transaktiot on suoritettu. Sinulla ei ole oikeutta rekisteröityihin pisteisiin jäsenyyden voimassaolon päättymisen jälkeen. 

Muutokset ehdoissa

Nämä jäsenyysehdot astuvat voimaan 1. toukokuuta 2019 FEETFIRST Friends -jäsenille. NilsonGroup pidättää itsellään oikeuden jäsenehtojen muuttamiseen. Muutokset astuvat voimaan silloin, kun ne julkaistaan feetfirst.fi-sivustolla, jossa tuoreimmat ehdot aina ovat. NilsonGroup ei vastaa jäsenyysehtojen mukaisten sitoumusten noudattamatta jättämisestä tai vahingoista, jotka johtuvat NilsonGroupin hallintavallan ulkopuolisista olosuhteista, kuten lainmääräykset, viranomaistoimenpiteet, sotatapahtumat, lakot, kauppasaarrot, työsulut tai vastaavat olosuhteet (ns. force majeure), jos ei laki toisin määrää.  

Yhteystiedot

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.fi

Käytämme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lue lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietoja ja evästeitä.

-