Din SkoNilson ShoesSkopunkten
Valitse myymälä
ILMAINEN TOIMITUS // PALAUTUSEtsi myymälä

Tuotekori on tyhjä

Rahti 0 €*

Yhteensä 0 €

* ILMAINEN TOIMITUS!

Kassalle
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Nilson Shoes
  • Skopunkten

Työntekijämme

Nilson Groupissa vallitsee vahva yrityskulttuuri, siitä ei ole epäilystäkään. Se kulttuuri inspiroi kaikkia työntekijöitämme luovuuteen ja sitoutumiseen. Haluamme, että jokainen työpäivä tuntuu merkitykselliseltä ja että töihin on aina hauska mennä! Olet aina tervetullut meille sukupuolesta, iästä, etnisestä taustasta tai sukupuolisesta suuntautumisesta riippumatta. Tämä koskee niin työntekijöitä kuin asiakkaita.

Tapaa muutamia tunnollisia ja motivoituneita työntekijöitämme, niin saat paremman kuvan siitä, mitä eri työtehtävämme sisältävät ja millaista on työskennellä Nilson Groupissa.

ANDREA, DESIGNER

Andrea Ellsén toimii Nilson Shoesissa designerina.

Mistä saat inspiraatiosi?

– Inspiraationlähteitä on uskomattoman monia! Matkailu on yksi niistä. Minulla on työssäni mahdollisuus ja etuoikeus matkustella aika lailla, ja kerään uusia vaikutteita koko ajan. Värit, muodot ja materiaalit näyttäytyvät erilaisina sen mukaan, miten niitä yhdistelee. On aina yhtä jännittävää tehdä kokeiluja näiden asioiden kanssa. Haaste on siinä, että löytää oikean tasapainon muodon ja toiminnallisuuden välille. On aina yhtä mukavaa, kun näkee kaupungilla jonkun, joka käyttää piirtämiäni kenkiä – se on suuri voimavara, ja se tarjoaa tunteen, johon ei koskaan kyllästy!

Mitkä värit, muodot ja materiaalit ovat keskeisiä?

– Ennen syyssesonkia väriasteikko on yleensä tummempi, mutta sesongin AW17 kynnyksellä se on saanut seuraa kevään suurista voittajista: roosasta ja harmaasta. Paljon puhutaan myös punaisesta, joka ei tunnu yhtä kaupalliselta väriltä kenkien kuin vaatteiden yhteydessä, mutta niiden, joilla riittää uskallusta, kannattaa panostaa lipstick red -värisiin nilkkureihin tai tennareihin! Muutoin nähdään runsaasti mustaa, mutta materiaalit vaihtelevat ja luovat jännittäviä kontrasteja. Käytetään mattaa ja kiiltävää nahkaa, mokkaa ja lakkapintoja, mutta lisätään tehosteena mukaan myös samettia, kirjailuja ja erittäin kiiltävää metallia.

Onko sinulla henkilökohtaisia syyssuosikkeja?

– Syksyn mallistosta löytyy monia suosikkeja! Ensinnä mieleen tulevat Albervillen turkisvuoriset, harmaat tennarit. Myös Billi Bin mallisto on fantastinen: sieltä löytyy sekä cooleja monovaikutteisia nilkkureita että rokkaavan upeita nahkaisia siluetteja. Adidaksella ja Pumalla on kuumia AW17-uutuuksia, ja toivelistalla ovat myös punaiset tennarit, joissa on ylikokoiset rusetit. Vagabondilla on upeat brokadi-samettitohvelit, ja myös hyvännäköiset teräväkärkiset mokkanilkkurit, joissa on muotoiltu korko. Valitseminen saattaa olla vaikeaa, mutta upeat kengät antavat nostetta koko asukokonaisuuteen – ja minun mielestäni kenkiä ei voi koskaan olla liikaa!

PER, MCM

Työskentelen Multi Concept Managerina. Se tarkoittaa, että toimin myymäläpäällikkönä FEETFIRSTissä, jossa useampi myymäläkonsepti on kerätty yhteen ja samaan myymälään. Tässä tapauksessa Din Sko, Nilson Shoes, Jerns ja Radical Sports.

Millaisia ovat sinun työpäiväsi?

Erittäin vaihtelevia, mikä on yksi niistä asioista, joista pidän työssäni kaikkein eniten. Päivä alkaa kassatäsmäytyksellä ja tarkistamalla, että meillä on kaikki tarvittava materiaali ja että kaikki kengät ovat oikealla paikallaan. Iltapäivisin keskitytään täysin asiakkaisiin.

Montako kenkäparia itse omistat?

Hahaa, mahtavaa että kysyt – muutama viikko sitten olisin vastannut että vajaa 20 paria. Mutta muuttaessani vähän aikaa sitten siivosin pois noin puolet, joten kenkiä on nyt alle kymmenen paria.

Millaista on ollut aikasi Nilson Groupissa tähän asti?

Kovin sisältörikasta! Aloitin myymäläpäällikkönä Frölundan torin Nilson Shoesissa. Panostin tehtävään sataprosenttisesti heti alusta, ja jo ensimmäisessä aluekokouksessa pomoni vinkkasi, että maan ensimmäinen FEETFIRST-myymälä tullaan avaamaan Karlstadiin. Mietin tovin, hain tehtävää hieman sattumalta ja sain työn. Tämä on ollut seikkailu ja on sitä yhä, mutta yritän olla avoimin mielin ja uskaltaa panostaa uusiin haasteisiin.

Mikä on työssäsi kaikkein hauskinta?

Vaihtelu, asiakkaiden kohtaaminen ja se Nilson Groupin työn ilo, jota koen niin myymälässä kuin pääkonttorissa. Yleisesti ottaen tuntuu siltä, että työntekijät kaikilla tasoilla haluavat palavasti tehdä hyvää työtä, ja se antaa inspiraatiota. Sanalla sanoen, hyvää porukkaa! Juuri sosiaalinen puoli johtaa monesti siihen, että asiakas löytää ja ostaa sellaiset kengät, joihin hän on itse tyytyväinen. Juttelemalla kesänvietosta tai lomasuunnitelmista saa asiakkaaseen kontaktia, ja samalla kohtaamisesta tulee hieman henkilökohtaisempi. Siitä päästään luonnollisella tavalla vaatteisiin ja kenkiin ja sitä kautta siihen, mitä asiakas etsii ja mistä pitää.

Millaisena pidät itseäsi esimiehenä?

Pyrin johtamaan ja ohjaamaan työntekijöitä eteenpäin positiivisella palautteella, tavoitteena luoda yleistä hyvää henkeä sekä kehittää asiakkaan kohtaamistaitoja ja myyntitekniikkaa. Toinen tärkeä osa on luoda parhaat mahdolliset toimintaedellytykset suunnittelemalla ja hoitamalla hallinnollinen puoli mahdollisimman hyvin.

Pidän työstäni niin paljon juuri siksi, että voi luoda ja pallotella ideoita, toimia yhteen hitsautuneessa ryhmässä sekä nähdä ihmisten kehittyvän työssään ja saavuttavan tuloksia yhdessä. Haluan kuunnella yhtä paljon kuin ohjata.

PEKKA, ALUEPÄÄLLIKKÖ

Aloitin Nilson Groupissa elokuussa 2011. Minut palkattiin vetämään Suomen ensimmäistä Skopunkten-myymälää Tampereelle yhdessä seitsemän henkilön myyntitiimin kanssa. Syksyllä 2014 sain uuden haasteen: minut nimitettiin Din Skon ja Skopunktenin Suomen-aluepäälliköksi. Helmikuussa 2016 vastuualuettani laajennettiin, ja minusta tuli myös Nilson Shoesin Suomen-aluepäällikkö.

Minulla oli Nilson Groupista positiivinen kuva jo ennen yritykseen tuloa, ja ajan myötä se on vain vahvistunut. Parasta on se yrittäjähenki, joka leimaa kaikkea tekemäämme.

Pohjoismaiden suurimpana kenkäketjuna meidän on luonnollisesti noudatettava yrityksen sääntöjä ja ohjeistuksia, mutta meillä on hyvin tilaa omatoimisuuteen ja mahdollisuus ehdottaa omia ideoitamme ja ratkaisujamme – kaikki saavat äänensä kuuluviin ja ehdotukset menevät eteenpäin. Meillä on matala organisaatiorakenne, jossa kaikkien työntekijöiden vastuualueet neuvotellaan. Meille annetaan myös erinomaiset mahdollisuudet osallistua erilaisiin kehitysprojekteihin. Näihin projekteihin osallistuu työntekijöitä monilta eri tasoilta.


Jäsenyys

Nämä ehdot ovat voimassa sinun ja NilsonGroup AB:n välillä, ja ne koskevat FEETFIRST Friends-jäsenyyttäsi.

FEETFIRST Friendsista vastaa NilsonGroup AB. FEETFIRST Friends -jäsenyys on maksuton. Jäseneksi voi liittyä sellainen henkilö, joka on täyttänyt 16 vuotta ja joka on kirjoilla Suomessa. Jäsenenä rekisteröit kaikki ostoksesi tunnistautumalla kassalla.

Jäsenyys on voimassa kaikissa NilsonGroupin myymälöissä: Din Sko, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports ja Skopunkten sekä feetfirst.fi-verkkokauppa. Itse jäsenyys ja sen tarjoamat edut koskevat vain sinun tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksia. Samassa taloudessa asuvat henkilöt voivat liittyä sinun jäsenyyteesi ja kerätä näin yhteistä bonusta. Pääjäsenyyteen voi liittää enintään kolme jäsentä. Jos haluat liittää lisäjäseniä jäsenyyteesi, ota yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun.

Bonus

Kaikki ostokset (poissulkien lahjakorttiostokset) ovat bonusta kerryttäviä. Bonuksen rekisteröimiseksi sinun on ostosten yhteydessä tunnistauduttava myymälässä ja feetfirst.fi-verkkokaupassa. Bonuksen laskeminen alkaa ensimmäisestä ostoksestasi jäsenenä, ja se rekisteröidään sinun jäsentunnuksellesi. Vain sinun itsesi tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostokset voivat olla bonusta kerryttäviä. Yhteisesti kerätty bonus maksetaan pääjäsenelle. Bonus on 2% kokonaisostosummasta, ja se maksetaan kahdesti vuodessa. Pienin maksettava summa on 2,50 €. Maksusumma määräytyy 2,50 € välein, siis 2,50 €, 5 €, 7,50 € jne. Ei-maksettu bonus säästetään seuraavaan bonuksenjakoon. Voit käyttää ansaitsemasi bonuksen ostaessasi tuotteita NilsonGroupin Suomen-myymälöistä tai feetfirst.fi-verkkokaupasta. Et voi lunastaa bonusta käteisenä rahana. Käyttämätön bonus nollautuu yhden vuoden jälkeen.

Henkilötietojen käsittely

NilsonGroup käsittelee henkilötietoja voimassa olevien lakien mukaisesti, mukaan lukien EU:n tietosuoja-asetus. Henkilötietovastaava on NilsonGroup AB (y-tunnus: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Ruotsi.

Jotta voisit liittyä jäseneksi FEETFIRST Friendsiin, sinun on annettava henkilötietosi. Jos et halua antaa henkilötietojasi, et voi liittyä jäseneksi FEETFIRST Friendsiin. Tarvitsemiamme henkilötietoja ovat etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, syntymävuotesi, syntymäpäiväsi, postiosoitteesi sekä tiedot ostoksistasi (ts. kassakuitti). Käytämme henkilötietojasi bonuksen hallinnoimiseen, lähettääksemme sinulle mukautettuja jäsentarjouksia, markkina- ja asiakasanalyyseihin sekä siihen, että kykenemme tarjoamaan sinulle kohdennettua markkinointia aiempiin ostoksiisi perustuen.

Pidämme henkilötietosi tallennettuna niin kauan kuin olet FEETFIRST Friends -jäsen.

Saatamme käyttää muiden yritysten apua jäsenyyden hallinnassa ja markkinoinnissa. Nämä yritykset toimivat siis vain apuna, ja me olemme yhä vastuussa henkilötiedoista. Käytämme osoitetietojen päivittämiseen Bisnodea. Henkilötietojasi ei tulla siirtämään EU:n tai EES:n ulkopuolisiin maihin. Pääosa FEETFIRST Friends -viestinnästä tapahtuu sähköpostitse ja tekstiviestein, mutta myös osoitteellisia postilähetyksiä tullaan käyttämään. Jos et halua saada tarjouksia sisältäviä lähetyksiä, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun.

Sinulla on oikeus pyytää veloituksetta kirjallisena niitä tietoja, jotka me olemme sinusta rekisteröineet. Voit myös milloin tahansa vaatia virheellisiä tietoja oikaistaviksi. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä poistamaan meillä olevat, sinua koskevat henkilötiedot ja saada itsellesi kopio näistä tiedoista (ns. tietojen siirrettävyys).

Jos sinulla ei ole perusteita tällaiselle pyynnölle tai jos pyyntö on kohtuuton, esim. jos pyydät otetta tai poistoa kovin usein, voimme joko kieltäytyä pyynnön toteuttamisesta tai periä maksun, joka kattaa pyynnöstä aiheutuvat hallinnolliset kulut.

Lähetä pyyntösi meille käyttäen alla olevia yhteystietoja. Jos olet tyytymätön siihen, miten olemme käsitelleet henkilötietojasi, voit ottaa yhteyttä suoraan meihin. Voit myös tehdä valituksen tietosuojavaltuutetulle. Sellaisissa muita kuin henkilötietojesi käsittelyä koskevissa kiistatilanteissa, joita emme kykene ratkaisemaan, voit käyttää valituksen tekemiseen myös EU-komission verkkosivuilta löytyvää online-lomaketta: http://ec.europa.eu/odr.

Verkkosivustollamme www.feetfirst.fi voit lukea lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietoja yksityisyydensuojasääntöjemme mukaisesti. 

Oikeudelliset perusteet henkilötietojen käsittelylle

Jotta meillä olisi oikeus käsitellä sinun henkilötietojasi, meillä on oltava niin kutsuttu oikeudellinen peruste. Me käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme noudattaa sitä sopimusta, joka meillä on kanssasi jäsenenä.

Jäsenyyden lopettaminen

Jäsenyytesi on voimassa toistaiseksi. Voit sanoa jäsenyytesi irti ottamalla yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Jäsenyys päättyy myös, jos bonusta kerryttäviä ostoja ei ole tehty 36 kuukauden aikana. NilsonGroupilla on oikeus sanoa jäsenyys irti välittömästi väärinkäyttötapauksissa (esim. jos et maksa ostostasi). Jäsenyyden irtisanomisen yhteydessä jäsennumerosi suljetaan ja kaikki rekisteröidyt henkilötiedot poistetaan jäsenrekisteristä. Tämä tapahtuu heti kun kaikki mahdolliset taloudelliset transaktiot on suoritettu. Sinulla ei ole oikeutta rekisteröityyn bonukseen jäsenyyden voimassaolon päättymisen jälkeen. 

Muutokset ehdoissa

Nämä jäsenyysehdot astuvat voimaan 28.9.2017 FEETFIRST Friends -jäsenille. NilsonGroup pidättää itsellään oikeuden jäsenehtojen muuttamiseen. Muutokset astuvat voimaan silloin, kun ne julkaistaan feetfirst-fi-sivustolla, jossa tuoreimmat ehdot aina ovat. NilsonGroup ei vastaa jäsenyysehtojen mukaisten sitoumusten noudattamatta jättämisestä aiheutuvista suorista tai epäsuorista vahingoista, jotka johtuvat NilsonGroupin hallintavallan ulkopuolisista olosuhteista, kuten lainmääräykset, viranomaistoimenpiteet, sotatapahtumat, lakot, kauppasaarrot, työsulut tai vastaavat olosuhteet (ns. force majeure), jos ei laki toisin määrää.

Yhteystiedot

FEETFIRST asiakaspalvelu
Box 508
SE-432 19 Varberg, Ruotsi

friends@feetfirst.fi

Käytämme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lue lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietoja ja evästeitä.