NILSONGROUP

NilsonGroup sai alkunsa vuonna 1955, kun yrityksen perustaja Rolf Nilsson käynnisti pienen yhden miehen yrityksen Åsklosterin paikkakunnalla Varbergin ulkopuolella Ruotsissa. Vuonna 1959 tehtiin ensimmäinen, Italiaan suuntautunut ostomatka. Nyt, 61 vuotta myöhemmin, NilsonGroup on Pohjoismaiden johtava kenkäkonserni.

Myymäläkonseptiemme – DinSko, Nilson Shoes, Skopunkten, Jerns sekä Radical Sports  – kautta kykenemme tarjoamaan jokaiselle jotakin. Lyömätön tuotevalikoima yhdessä vahvojen tuotemerkkien kanssa.

NilsonGroupilla on noin 330 myymälää Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa, ja sen liikevaihto vuonna 2016 oli 3 miljardia Ruotsin kruunua.

Konsernin pääkonttori, jossa hallinnoidaan yhteisesti kaikkia eri konsepteja, sijaitsee Ruotsin Varbergissa. Konsernilla on lisäksi osto- ja tuotekehitystoimisto Kiinassa. NilsonGroup työllistää nykyään noin 2200 henkilöä, ja sen tavoitteena on, että se koettaisiin houkuttelevana työnantajana, jonka työntekijät viihtyvät, kehittyvät ja ovat työpaikastaan ylpeitä. Yhteinen tehtävämme on tehdä kenkien myymisestä yksinkertaista, inspiroivaa ja mukavaa!

FEETFIRST on NilsonGroupin yhteinen konsepti. Siellä suosikkikenkämyymälät sijaitsevat yhden ja saman katon alla, niin fyysiset myymälät kuin nettikauppakin.

;

Käytämme evästeitä antaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.  Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lisätietoa evästeistä

OK