Din SkoNilson ShoesSkopunkten
Valitse myymälä
ILMAINEN TOIMITUS // PALAUTUSEtsi myymälä

Tuotekori on tyhjä

Rahti 0 €*

Yhteensä 0 €

* ILMAINEN TOIMITUS!

Kassalle
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Nilson Shoes
  • Skopunkten

YMPÄRISTÖ

Ympäristöperiaatteet

NilsonGroupin ympäristötyö perustuu ympäristöperiaatteisiimme, jotka vaikuttavat kaikkeen työhömme.

"Teemme aktiivisesti töitä löytääksemme tapoja minimoida ympäristövaikutuksia ja ollaksemme koko ajan parempia tekemään ympäristölle ystävällisempiä valintoja."

Ympäristötyömme tavoitteena on kaikkialla ja kaikilla toiminta-aloillamme pyrkiä lisäämään omaa ja työntekijöidemme tietoutta ympäristökysymyksistä. 

TIETOISIA ENERGIAVALINTOJA MYYMÄLÄSSÄ

Myymälässä kulutetaan paljon energiaa. Asiakkaamme tarvitsevat oikeanlaisen valaistuksen ja miellyttävän ympäristön käydessään myymälässämme. On tärkeää tehdä fiksuja valintoja, jotta kykenemme tarjoamaan hyvän elämyksen resurssitehokkaasti. Teemme aktiivisesti työtä kestävän kehityksen hyväksi yhdessä yhteistyökumppaniemme, kuten kiinteistöjen omistajien, kanssa. Kyse voi olla mistä vain jätteiden lajittelusta aika sähköntoimittajan valintaan asti. Niissä myymälöissä, joissa meillä on mahdollisuus vaikuttaa energialähteen valintaan, käytämme ainoastaan ympäristöystävällistä sähköä. Sisustuksemme päätavarantoimittajalla on sekä I-way- että Q-way-hyväksyntä, ja se toimii näiden mukaisesti. (ISO 9000 ja ISO 14000). (Pyritään jatkuviin parannuksiin tekemällä toimintasuunnitelmia ja dokumentoimalla laatu-, ympäristö- ja työympäristötavoitteet sekä parantamalla työntekijöiden työterveyttä ja -turvallisuutta.)

Kaikkiin uusiin myymälöihin asennetaan uusi energiatehokas valaistus. On tehty myös päätös, jonka mukaan olemassa olevien myymälöiden valaistus vaihdetaan LED-valaistukseen. Tästä syntyy kaksoisvaikutus, sillä LED-valaisimet sekä käyttävät vähemmän sähköä että luovuttavat vähemmän lämpöä. Näin myymälöissä tarvitaan vähemmän ilmastointia. Keittiön, käymälöiden, toimiston sekä siivous- ja pesutilojen kaltaisiin tiloihin asennetaan automaattinen valaistus. Pyrimme myös vähentämän vertailukelpoisten myymälöiden energiankulutusta aiemmasta vuodesta. (FYI – vajaat 2 % kun otetaan kaikki maat huomioon, runsas 2 % ainoastaan SE)

Vuoden aikana on käynnistetty mittava Ruotsin energiakartoituslain (EKL) mukainen työ. Merkittävä energiankulutus analysoidaan yksityiskohtaisesti sekä pääkonttorilla, keskusvarastossa että myymälöissä, ja tehdään toimenpide-ehdotuksia energiankulutuksen vähentämiseksi. Vuoden 2017 ensimmäisen puoliskon aikana toimenpide-ehdotukset arvioidaan ja päätetään, mihin toimenpiteisiin ryhdytään.

Kuljetus

Koska 84 % tuontitavarastamme kuljetetaan vesiteitse, ovat edistysaskelet tällä osa-alueella meille erityisen tärkeitä työssämme yrityksen ympäristövaikutuksen pienentämiseksi. Olemme jäseniä esimerkiksi Clean Shipping Index (CSI) -ympäristöjärjestössä, joka kautta seuraamme alan kehitystä ja päivitämme tietouttamme. CSI-järjestö tekee jatkuvaa kehitystyötä ja yhteistyötä Clean Cargo Working Groupin (CCWG) kanssa, joka myös vaikuttaa puhtaamman meriympäristön puolesta lisäämällä varustamojen keskuudessa kierrätys-, päästö-, meri- ym. tietoutta.

Kemikaalit tuotteissa

Emme tyydy ainoastaan tarkistamaan, ettei valmiissa tuotteessa ole kiellettyjä aineita, vaan pyrimme myös aktiivisesti ehkäisemään niiden esiintymistä tuotantoprosessissa. Mielestämme tämä on tärkeä asia, jotta varmistetaan terveydelle turvalliset työolot tehtaissa ja taistellaan negatiivisia ympäristövaikutuksia vastaan. Viimemainittuja ovat mm. epäpuhtaudet pohjavedessä ja maaperässä tehtaiden läheisyydessä.


Jäsenyys

Nämä ehdot ovat voimassa sinun ja NilsonGroup AB:n välillä, ja ne koskevat FEETFIRST Friends-jäsenyyttäsi.

FEETFIRST Friendsista vastaa NilsonGroup AB. FEETFIRST Friends -jäsenyys on maksuton. Jäseneksi voi liittyä sellainen henkilö, joka on täyttänyt 16 vuotta ja joka on kirjoilla Suomessa. Jäsenenä rekisteröit kaikki ostoksesi tunnistautumalla kassalla.

Jäsenyys on voimassa kaikissa NilsonGroupin myymälöissä: Din Sko, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports ja Skopunkten sekä feetfirst.fi-verkkokauppa. Itse jäsenyys ja sen tarjoamat edut koskevat vain sinun tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksia. Samassa taloudessa asuvat henkilöt voivat liittyä sinun jäsenyyteesi ja kerätä näin yhteistä bonusta. Pääjäsenyyteen voi liittää enintään kolme jäsentä. Jos haluat liittää lisäjäseniä jäsenyyteesi, ota yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun.

Bonus

Kaikki ostokset (poissulkien lahjakorttiostokset) ovat bonusta kerryttäviä. Bonuksen rekisteröimiseksi sinun on ostosten yhteydessä tunnistauduttava myymälässä ja feetfirst.fi-verkkokaupassa. Bonuksen laskeminen alkaa ensimmäisestä ostoksestasi jäsenenä, ja se rekisteröidään sinun jäsentunnuksellesi. Vain sinun itsesi tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostokset voivat olla bonusta kerryttäviä. Yhteisesti kerätty bonus maksetaan pääjäsenelle. Bonus on 2% kokonaisostosummasta, ja se maksetaan kahdesti vuodessa. Pienin maksettava summa on 2,50 €. Maksusumma määräytyy 2,50 € välein, siis 2,50 €, 5 €, 7,50 € jne. Ei-maksettu bonus säästetään seuraavaan bonuksenjakoon. Voit käyttää ansaitsemasi bonuksen ostaessasi tuotteita NilsonGroupin Suomen-myymälöistä tai feetfirst.fi-verkkokaupasta. Et voi lunastaa bonusta käteisenä rahana. Käyttämätön bonus nollautuu yhden vuoden jälkeen.

Henkilötietojen käsittely

NilsonGroup käsittelee henkilötietoja voimassa olevien lakien mukaisesti, mukaan lukien EU:n tietosuoja-asetus. Henkilötietovastaava on NilsonGroup AB (y-tunnus: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Ruotsi.

Jotta voisit liittyä jäseneksi FEETFIRST Friendsiin, sinun on annettava henkilötietosi. Jos et halua antaa henkilötietojasi, et voi liittyä jäseneksi FEETFIRST Friendsiin. Tarvitsemiamme henkilötietoja ovat etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, syntymävuotesi, syntymäpäiväsi, postiosoitteesi sekä tiedot ostoksistasi (ts. kassakuitti). Käytämme henkilötietojasi bonuksen hallinnoimiseen, lähettääksemme sinulle mukautettuja jäsentarjouksia, markkina- ja asiakasanalyyseihin sekä siihen, että kykenemme tarjoamaan sinulle kohdennettua markkinointia aiempiin ostoksiisi perustuen.

Pidämme henkilötietosi tallennettuna niin kauan kuin olet FEETFIRST Friends -jäsen.

Saatamme käyttää muiden yritysten apua jäsenyyden hallinnassa ja markkinoinnissa. Nämä yritykset toimivat siis vain apuna, ja me olemme yhä vastuussa henkilötiedoista. Käytämme osoitetietojen päivittämiseen Bisnodea. Henkilötietojasi ei tulla siirtämään EU:n tai EES:n ulkopuolisiin maihin. Pääosa FEETFIRST Friends -viestinnästä tapahtuu sähköpostitse ja tekstiviestein, mutta myös osoitteellisia postilähetyksiä tullaan käyttämään. Jos et halua saada tarjouksia sisältäviä lähetyksiä, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun.

Sinulla on oikeus pyytää veloituksetta kirjallisena niitä tietoja, jotka me olemme sinusta rekisteröineet. Voit myös milloin tahansa vaatia virheellisiä tietoja oikaistaviksi. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä poistamaan meillä olevat, sinua koskevat henkilötiedot ja saada itsellesi kopio näistä tiedoista (ns. tietojen siirrettävyys).

Jos sinulla ei ole perusteita tällaiselle pyynnölle tai jos pyyntö on kohtuuton, esim. jos pyydät otetta tai poistoa kovin usein, voimme joko kieltäytyä pyynnön toteuttamisesta tai periä maksun, joka kattaa pyynnöstä aiheutuvat hallinnolliset kulut.

Lähetä pyyntösi meille käyttäen alla olevia yhteystietoja. Jos olet tyytymätön siihen, miten olemme käsitelleet henkilötietojasi, voit ottaa yhteyttä suoraan meihin. Voit myös tehdä valituksen tietosuojavaltuutetulle. Sellaisissa muita kuin henkilötietojesi käsittelyä koskevissa kiistatilanteissa, joita emme kykene ratkaisemaan, voit käyttää valituksen tekemiseen myös EU-komission verkkosivuilta löytyvää online-lomaketta: http://ec.europa.eu/odr.

Verkkosivustollamme www.feetfirst.fi voit lukea lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietoja yksityisyydensuojasääntöjemme mukaisesti. 

Oikeudelliset perusteet henkilötietojen käsittelylle

Jotta meillä olisi oikeus käsitellä sinun henkilötietojasi, meillä on oltava niin kutsuttu oikeudellinen peruste. Me käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme noudattaa sitä sopimusta, joka meillä on kanssasi jäsenenä.

Jäsenyyden lopettaminen

Jäsenyytesi on voimassa toistaiseksi. Voit sanoa jäsenyytesi irti ottamalla yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Jäsenyys päättyy myös, jos bonusta kerryttäviä ostoja ei ole tehty 36 kuukauden aikana. NilsonGroupilla on oikeus sanoa jäsenyys irti välittömästi väärinkäyttötapauksissa (esim. jos et maksa ostostasi). Jäsenyyden irtisanomisen yhteydessä jäsennumerosi suljetaan ja kaikki rekisteröidyt henkilötiedot poistetaan jäsenrekisteristä. Tämä tapahtuu heti kun kaikki mahdolliset taloudelliset transaktiot on suoritettu. Sinulla ei ole oikeutta rekisteröityyn bonukseen jäsenyyden voimassaolon päättymisen jälkeen. 

Muutokset ehdoissa

Nämä jäsenyysehdot astuvat voimaan 28.9.2017 FEETFIRST Friends -jäsenille. NilsonGroup pidättää itsellään oikeuden jäsenehtojen muuttamiseen. Muutokset astuvat voimaan silloin, kun ne julkaistaan feetfirst-fi-sivustolla, jossa tuoreimmat ehdot aina ovat. NilsonGroup ei vastaa jäsenyysehtojen mukaisten sitoumusten noudattamatta jättämisestä aiheutuvista suorista tai epäsuorista vahingoista, jotka johtuvat NilsonGroupin hallintavallan ulkopuolisista olosuhteista, kuten lainmääräykset, viranomaistoimenpiteet, sotatapahtumat, lakot, kauppasaarrot, työsulut tai vastaavat olosuhteet (ns. force majeure), jos ei laki toisin määrää.

Yhteystiedot

FEETFIRST asiakaspalvelu
Box 508
SE-432 19 Varberg, Ruotsi

friends@feetfirst.fi

Käytämme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lue lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietoja ja evästeitä.