Din SkoNilson ShoesSkopunkten
Valitse myymälä
ILMAINEN TOIMITUS // PALAUTUSEtsi myymälä

Tuotekori on tyhjä

Rahti 0 €*

Yhteensä 0 €

*Ilmainen toimitus yli 30€

Kassalle
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Nilson Shoes
  • Skopunkten

YMPÄRISTÖ

Ympäristöperiaatteet

NilsonGroupin ympäristötyö perustuu ympäristöperiaatteisiimme, jotka vaikuttavat kaikkeen työhömme.

"Teemme aktiivisesti töitä löytääksemme tapoja minimoida ympäristövaikutuksia ja ollaksemme koko ajan parempia tekemään ympäristölle ystävällisempiä valintoja."

Ympäristötyömme tavoitteena on kaikkialla ja kaikilla toiminta-aloillamme pyrkiä lisäämään omaa ja työntekijöidemme tietoutta ympäristökysymyksistä. 

TIETOISIA ENERGIAVALINTOJA MYYMÄLÄSSÄ

Myymälässä kulutetaan paljon energiaa. Asiakkaamme tarvitsevat oikeanlaisen valaistuksen ja miellyttävän ympäristön käydessään myymälässämme. On tärkeää tehdä fiksuja valintoja, jotta kykenemme tarjoamaan hyvän elämyksen resurssitehokkaasti. Teemme aktiivisesti työtä kestävän kehityksen hyväksi yhdessä yhteistyökumppaniemme, kuten kiinteistöjen omistajien, kanssa. Kyse voi olla mistä vain jätteiden lajittelusta aika sähköntoimittajan valintaan asti. Niissä myymälöissä, joissa meillä on mahdollisuus vaikuttaa energialähteen valintaan, käytämme ainoastaan ympäristöystävällistä sähköä. Sisustuksemme päätavarantoimittajalla on sekä I-way- että Q-way-hyväksyntä, ja se toimii näiden mukaisesti. (ISO 9000 ja ISO 14000). (Pyritään jatkuviin parannuksiin tekemällä toimintasuunnitelmia ja dokumentoimalla laatu-, ympäristö- ja työympäristötavoitteet sekä parantamalla työntekijöiden työterveyttä ja -turvallisuutta.)

Kaikkiin uusiin myymälöihin asennetaan uusi energiatehokas valaistus. On tehty myös päätös, jonka mukaan olemassa olevien myymälöiden valaistus vaihdetaan LED-valaistukseen. Tästä syntyy kaksoisvaikutus, sillä LED-valaisimet sekä käyttävät vähemmän sähköä että luovuttavat vähemmän lämpöä. Näin myymälöissä tarvitaan vähemmän ilmastointia. Keittiön, käymälöiden, toimiston sekä siivous- ja pesutilojen kaltaisiin tiloihin asennetaan automaattinen valaistus. Pyrimme myös vähentämän vertailukelpoisten myymälöiden energiankulutusta aiemmasta vuodesta. (FYI – vajaat 2 % kun otetaan kaikki maat huomioon, runsas 2 % ainoastaan SE)

Vuoden aikana on käynnistetty mittava Ruotsin energiakartoituslain (EKL) mukainen työ. Merkittävä energiankulutus analysoidaan yksityiskohtaisesti sekä pääkonttorilla, keskusvarastossa että myymälöissä, ja tehdään toimenpide-ehdotuksia energiankulutuksen vähentämiseksi. Vuoden 2017 ensimmäisen puoliskon aikana toimenpide-ehdotukset arvioidaan ja päätetään, mihin toimenpiteisiin ryhdytään.

Kuljetus

Koska 84 % tuontitavarastamme kuljetetaan vesiteitse, ovat edistysaskelet tällä osa-alueella meille erityisen tärkeitä työssämme yrityksen ympäristövaikutuksen pienentämiseksi. Olemme jäseniä esimerkiksi Clean Shipping Index (CSI) -ympäristöjärjestössä, joka kautta seuraamme alan kehitystä ja päivitämme tietouttamme. CSI-järjestö tekee jatkuvaa kehitystyötä ja yhteistyötä Clean Cargo Working Groupin (CCWG) kanssa, joka myös vaikuttaa puhtaamman meriympäristön puolesta lisäämällä varustamojen keskuudessa kierrätys-, päästö-, meri- ym. tietoutta.

Kemikaalit tuotteissa

Emme tyydy ainoastaan tarkistamaan, ettei valmiissa tuotteessa ole kiellettyjä aineita, vaan pyrimme myös aktiivisesti ehkäisemään niiden esiintymistä tuotantoprosessissa. Mielestämme tämä on tärkeä asia, jotta varmistetaan terveydelle turvalliset työolot tehtaissa ja taistellaan negatiivisia ympäristövaikutuksia vastaan. Viimemainittuja ovat mm. epäpuhtaudet pohjavedessä ja maaperässä tehtaiden läheisyydessä.


Jäsenyys

Tervetuloa FEETFIRST Friendsiin. Rekisteröitymällä FEETFIRST Friends -jäseneksi hyväksyt nämä ehdot ja säännökset.

FEETFIRST Friends on kanta-asiakasohjelma, jossa ansaitset alennukseen oikeuttavia pisteitä, saat tarjouksia, kutsuja kilpailuihin ja tapahtumiin sekä paljon muuta.

FEETFIRST Friendsista vastaa NilsonGroup AB.

FEETFIRST Friends -jäsenyys on maksuton. Jäseneksi voi liittyä sellainen henkilö, joka on täyttänyt 16 vuotta ja joka on kirjoilla Suomessa. Jäsenenä rekisteröit kaikki ostoksesi esittämällä henkilötunnuksesi kassalla (klubikorttia ei tarvita).

Jäsenyys on voimassa kaikissa NilsonGroupin Suomen myymälöissä: Din Sko, Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports ja Skopunkten sekä feetfirst.fi-verkkokauppa. Itse jäsenyys ja sen tarjoamat edut koskevat vain sinun tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksia. Jäsenyys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kenellekään muulle.

Pisteet

Pisteitä saa kaikista ostoksista (poissulkien lahjakorttiostokset). Pisteiden rekisteröimiseksi sinun on esitettävä voimassa oleva henkilöllisyystodistuksesi myymälässä tai ostaessasi feetfirst.fi-sivustolla syötettävä henkilötunnuksesi.

Pisteiden laskeminen alkaa ensimmäisestä ostoksestasi jäsenenä, ja ne rekisteröidään sinun jäsentunnuksellesi. Pisteitä kertyy vain sinun itsesi tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksista.

Voit ansaita pisteitä myös osallistumalla muihin pisteitä kerryttäviin aktiviteetteihin, joita klubi silloin tällöin tarjoaa.

Ansaitsemasi pisteet ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää kenellekään muulle jäsenelle tai muulle henkilölle.

Ostoksella ansaitsemasi pisteet poistetaan jäsentililtäsi, jos palautat tuotteen.

Pisteesi ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Henkilötietojen käsittely

NilsonGroup käsittelee henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Henkilötietovastaava on NilsonGroup AB (yritystunnus: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Käsittelemiämme henkilötietoja ovat etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, henkilötunnuksesi, postiosoitteesi sekä tiedot ostoksistasi (ts. kassakuitti). Käytämme henkilötietojasi pisteiden hallinnoimiseen, lähettääksemme sinulle mukautettuja jäsentarjouksia, markkina- ja asiakasanalyyseihin sekä siihen, että kykenemme tarjoamaan sinulle kohdennettua markkinointia aiempiin ostoksiisi perustuen.

Pidämme henkilötietosi tallennettuna niin kauan kuin olet FEETFIRST Friends -jäsen.

Saatamme käyttää muiden yritysten apua jäsenyyden hallinnassa ja markkinoinnissa. Nämä yritykset toimivat siis vain apuna, ja me olemme yhä vastuussa henkilötiedoista. Käytämme osoitetietojen päivittämiseen Bisnodea. Henkilötietojasi ei tulla siirtämään EU:n tai EES:n ulkopuolisiin maihin. Pääosa FEETFIRST Friends -viestinnästä tapahtuu sähköpostitse ja tekstiviestein, mutta myös osoitteellisia postilähetyksiä tullaan käyttämään. Jos et halua saada tarjouksia sisältäviä lähetyksiä, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Sinulla on oikeus pyytää kirjallisena niitä tietoja, jotka me olemme sinusta rekisteröineet. Voit myös milloin tahansa vaatia virheellisiä tietoja oikaistaviksi.

Oikeudelliset perusteet henkilötietojen käsittelylle

Jotta meillä olisi oikeus käyttää sinun henkilötietojasi, meillä on oltava niin kutsuttu oikeusperusta. Me käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme noudattaa sitä sopimusta, joka meillä on kanssasi jäsenenä.

Jäsenyyden lopettaminen

Jäsenyytesi on voimassa toistaiseksi. Voit sanoa jäsenyytesi irti ottamalla yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Jos jäsenyys on ollut ei-aktiivisena 36 kuukauden ajan, se lopetetaan. NilsonGroupilla on oikeus sanoa jäsenyys irti välittömästi väärinkäyttötapauksissa (esim. jos et maksa ostostasi). Jäsenyyden irtisanomisen yhteydessä jäsennumerosi suljetaan ja kaikki rekisteröidyt henkilötietosi poistetaan jäsenrekisteristä. Tämä tapahtuu heti kun kaikki mahdolliset taloudelliset transaktiot on suoritettu. Sinulla ei ole oikeutta rekisteröityihin pisteisiin jäsenyyden voimassaolon päättymisen jälkeen.

Muutokset ehdoissa

Nämä jäsenyysehdot astuvat voimaan 1. toukokuuta 2019 FEETFIRST Friends -jäsenille. NilsonGroup pidättää itsellään oikeuden jäsenehtojen muuttamiseen. Muutokset astuvat voimaan silloin, kun ne julkaistaan feetfirst.fi-sivustolla, jossa tuoreimmat ehdot aina ovat. NilsonGroup ei vastaa jäsenyysehtojen mukaisten sitoumusten noudattamatta jättämisestä tai vahingoista, jotka johtuvat NilsonGroupin hallintavallan ulkopuolisista olosuhteista, kuten lainmääräykset, viranomaistoimenpiteet, sotatapahtumat, lakot, kauppasaarrot, työsulut tai vastaavat olosuhteet (ns. force majeure), jos ei laki toisin määrää.

Yhteystiedot

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.fi

Käytämme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lue lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietoja ja evästeitä.