Din SkoNilson ShoesSkopunkten
Valitse myymälä
ILMAINEN TOIMITUS // PALAUTUSEtsi myymälä

Tuotekori on tyhjä

Rahti 0 €*

Yhteensä 0 €

*Ilmainen toimitus yli 30€

Kassalle
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Nilson Shoes
  • Skopunkten

YHTEISTYÖ JA JÄSENYYDET

KEMIKALIEGRUPPEN

NilsonGroup on ollut Kemikaliegruppenin jäsen vuodenvaihteesta 2010–2011. Kemikaliegruppen pyrkii levittämään jäsenyrityksilleen tuoretta tietoa kemiaa ja ympäristöä käsittelevistä kysymyksistä, auttaa tietoportaalinsa kautta yrityksiä ehkäisemään vaarallisten aineiden esiintymistä tuotteissaan sekä tarjoaa faktoja median ja kuluttajien vaatimusten ja mielipiteiden vastaukseksi. Kemikaliegruppenin toimintaa vetää Swerea IVF ja asiantuntijaverkosto kaikilta yhteiskunnan osa-alueilta.

Lisätietoja: swerea.seCLEAN SHIPPING

Vuonna 2012 NilsonGroup lähti mukaan Clean Shipping -projektiin. Tämän jäsenyyden myötä saamme käyttöömme tietokannan, jossa laivat on asetettu paremmuusjärjestykseen ympäristökuormituksensa mukaan. Näin kykenemme toimimaan aktiivisesti valitessamme varustamoja merikuljetuksillemme.

Lisätietoja: cleanshippingindex.com

TEXTIL RECYCLING

NilsonGroup ja Textil Recycling tekevät yhteistyötä kenkien lahjoittamiseksi uudelleenkäyttöön ja kierrätykseen. Yhteistyö toimii siten, että Textil Recycling noutaa reklamoidut kengät myymälöistä ja toimittaa ne sitten Puolaan ja Saksaan lajiteltavaksi uudelleenkäyttöön tai kierrätykseen.

Lisätietoja: textilrecycling.seSVENSK HANDEL

Svensk Handel on elinkeinoelämän järjestö, joka toimii elinkeinopolitiikan ja työnantajakysymysten osa-alueilla ruotsalaisille kaupan alan yrityksille. Kyseessä on jäsenvetoinen organisaatio, joka edustaa vähittäis- ja tukkukaupan alan yrityksiä. Svensk Handelin tavoitteena on vapaan kaupan maailma ilman kaupan esteitä.

Lisätietoja: svenskhandel.se


FUR FREE ALLIANCE (FFA)

NilsonGroupilla on ollut Fur Free Alliancen kanssa yhteistyösopimus voimassa tammikuusta 2011 alkaen. Olemme tämän sopimuksen kautta mukana kansainvälisessä Fur Free Retail -ohjelmassa. Ohjelman tavoitteena on, että käytetään vain sellaisten eläinten nahkaa ja turkista, jotka on kasvatettu lihantuotantoon, ja nahka/turkis on sivutuote.

Lisätietoja: furfreeretailer.com


CSR LÄNSI-RUOTSI

CSR Länsi-Ruotsi on Ruotsin suurin toimialarajat ylittävä yhteiskuntavastuun ja kestävän kehityksen verkosto. Se tarjoaa osaamiskehitystä, inspiraatiota, työkaluja ja kontaktiverkoston ja vahvistaa siten jäsentensä edellytyksiä kehittää strategista CSR-työtään.

CSR Länsi-Ruotsin visiona on alue, jossa kaikki toimivat vastuullisesti kohti parempaa maailmaa.

Lisätietoja: csrvastsverige.se


CSR SCANDINAVIAN SHOE INDUSTRY

Verkosto, jossa kenkäalan suurimmat jälleenmyyjät kohtaavat ja keskustelevat kestävän kehityksen kysymyksistä. Kokoonnumme kahdesti vuodesta keskustelemaan tuotantomaiden ympäristöä, työoloja ja sosiaalisia kysymyksiä koskevista asioista. Verkosto perustettiin vuonna 2016, ja sen ensimmäinen kokous pidettiin tammikuussa 2016.


Jäsenyys

Tervetuloa FEETFIRST Friendsiin. Rekisteröitymällä FEETFIRST Friends -jäseneksi hyväksyt nämä ehdot ja säännökset.

FEETFIRST Friends on kanta-asiakasohjelma, jossa ansaitset alennukseen oikeuttavia pisteitä, saat tarjouksia, kutsuja kilpailuihin ja tapahtumiin sekä paljon muuta.

FEETFIRST Friendsista vastaa NilsonGroup AB.

FEETFIRST Friends -jäsenyys on maksuton. Jäseneksi voi liittyä sellainen henkilö, joka on täyttänyt 16 vuotta ja joka on kirjoilla Suomessa. Jäsenenä rekisteröit kaikki ostoksesi esittämällä henkilötunnuksesi kassalla (klubikorttia ei tarvita).

Jäsenyys on voimassa kaikissa NilsonGroupin Suomen myymälöissä: Din Sko, Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports ja Skopunkten sekä feetfirst.fi-verkkokauppa. Itse jäsenyys ja sen tarjoamat edut koskevat vain sinun tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksia. Jäsenyys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kenellekään muulle.

Pisteet

Pisteitä saa kaikista ostoksista (poissulkien lahjakorttiostokset). Pisteiden rekisteröimiseksi sinun on esitettävä voimassa oleva henkilöllisyystodistuksesi myymälässä tai ostaessasi feetfirst.fi-sivustolla syötettävä henkilötunnuksesi.

Pisteiden laskeminen alkaa ensimmäisestä ostoksestasi jäsenenä, ja ne rekisteröidään sinun jäsentunnuksellesi. Pisteitä kertyy vain sinun itsesi tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksista.

Voit ansaita pisteitä myös osallistumalla muihin pisteitä kerryttäviin aktiviteetteihin, joita klubi silloin tällöin tarjoaa.

Ansaitsemasi pisteet ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää kenellekään muulle jäsenelle tai muulle henkilölle.

Ostoksella ansaitsemasi pisteet poistetaan jäsentililtäsi, jos palautat tuotteen.

Pisteesi ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Henkilötietojen käsittely

NilsonGroup käsittelee henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Henkilötietovastaava on NilsonGroup AB (yritystunnus: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Käsittelemiämme henkilötietoja ovat etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, henkilötunnuksesi, postiosoitteesi sekä tiedot ostoksistasi (ts. kassakuitti). Käytämme henkilötietojasi pisteiden hallinnoimiseen, lähettääksemme sinulle mukautettuja jäsentarjouksia, markkina- ja asiakasanalyyseihin sekä siihen, että kykenemme tarjoamaan sinulle kohdennettua markkinointia aiempiin ostoksiisi perustuen.

Pidämme henkilötietosi tallennettuna niin kauan kuin olet FEETFIRST Friends -jäsen.

Saatamme käyttää muiden yritysten apua jäsenyyden hallinnassa ja markkinoinnissa. Nämä yritykset toimivat siis vain apuna, ja me olemme yhä vastuussa henkilötiedoista. Käytämme osoitetietojen päivittämiseen Bisnodea. Henkilötietojasi ei tulla siirtämään EU:n tai EES:n ulkopuolisiin maihin. Pääosa FEETFIRST Friends -viestinnästä tapahtuu sähköpostitse ja tekstiviestein, mutta myös osoitteellisia postilähetyksiä tullaan käyttämään. Jos et halua saada tarjouksia sisältäviä lähetyksiä, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Sinulla on oikeus pyytää kirjallisena niitä tietoja, jotka me olemme sinusta rekisteröineet. Voit myös milloin tahansa vaatia virheellisiä tietoja oikaistaviksi.

Oikeudelliset perusteet henkilötietojen käsittelylle

Jotta meillä olisi oikeus käyttää sinun henkilötietojasi, meillä on oltava niin kutsuttu oikeusperusta. Me käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme noudattaa sitä sopimusta, joka meillä on kanssasi jäsenenä.

Jäsenyyden lopettaminen

Jäsenyytesi on voimassa toistaiseksi. Voit sanoa jäsenyytesi irti ottamalla yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Jos jäsenyys on ollut ei-aktiivisena 36 kuukauden ajan, se lopetetaan. NilsonGroupilla on oikeus sanoa jäsenyys irti välittömästi väärinkäyttötapauksissa (esim. jos et maksa ostostasi). Jäsenyyden irtisanomisen yhteydessä jäsennumerosi suljetaan ja kaikki rekisteröidyt henkilötietosi poistetaan jäsenrekisteristä. Tämä tapahtuu heti kun kaikki mahdolliset taloudelliset transaktiot on suoritettu. Sinulla ei ole oikeutta rekisteröityihin pisteisiin jäsenyyden voimassaolon päättymisen jälkeen.

Muutokset ehdoissa

Nämä jäsenyysehdot astuvat voimaan 1. toukokuuta 2019 FEETFIRST Friends -jäsenille. NilsonGroup pidättää itsellään oikeuden jäsenehtojen muuttamiseen. Muutokset astuvat voimaan silloin, kun ne julkaistaan feetfirst.fi-sivustolla, jossa tuoreimmat ehdot aina ovat. NilsonGroup ei vastaa jäsenyysehtojen mukaisten sitoumusten noudattamatta jättämisestä tai vahingoista, jotka johtuvat NilsonGroupin hallintavallan ulkopuolisista olosuhteista, kuten lainmääräykset, viranomaistoimenpiteet, sotatapahtumat, lakot, kauppasaarrot, työsulut tai vastaavat olosuhteet (ns. force majeure), jos ei laki toisin määrää.

Yhteystiedot

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.fi

Käytämme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lue lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietoja ja evästeitä.