Din SkoNilson ShoesSkopunkten
Valitse myymälä
ILMAINEN TOIMITUS // PALAUTUSEtsi myymälä

Tuotekori on tyhjä

Rahti 0 €*

Yhteensä 0 €

* ILMAINEN TOIMITUS!

Kassalle
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Nilson Shoes
  • Skopunkten

TUOTEKEHITYS

Oma design ja tuotekehitys antaa meille mahdollisuuden vaikuttaa kestävän kehityksen työhön materiaalien, tavarantoimittajien ja tuotesuunnittelun kautta. Noin 76 % NilsonGroupin myymälöissä myynnissä olevista tuotteista on hankittu kahden Kiinan-tuotantokonttorimme kautta. Tuotantokonttoriemme ansiosta olemme lähempänä tavarantoimittajiamme. Näin saamme hyvän käsityksen ja tietoja päivittäisestä tuotantotyöstä, mikä mahdollistaa parannukset tuotantolaitoksissa.

Jokainen NilsonGroupin myymälöissä oleva kenkäpari on kulkenut pitkän matkan ideasta valmiiksi tuotteeksi. Jokaisella kengällä on käyttötarkoituksensa, ja kukin yksittäinen malli kuuluu suurempaan mallistoon, joka on suunniteltu ja tuotettu ja kauan ennen tuotteen ilmestymistä myymälöihimme.

Materiaalien valinta

Tuotteidemme materiaalien valintaan vaikuttavat suuresti laatu, muodikkuus, hinta, kemikaalisisältö, tehtaiden tuotanto-olosuhteet j

a tärkeänä osana ympäristö. NilsonGroup panee paljon painoa ja keskittyy siihen, että kaikki kengissämme käyttämämme materiaalit ja komponentit noudattavat sekä omia että EU:n asettamia kemikaalirajoituksia. 

NilsonGroup hyväksyy vain sellaisen nahkan ja turkiksen, joka tulee lihantuotantoon kasvatetuista eläimistä, koska tällöin nahka/turkis on sivutuote. Emme hyväksy kissan, koiran, karakul-lampaan tai mulesing-käsiteltävänä olleen lampaan/karitsan nahkaa tai turkista. Emme hyväksy myöskään minkin, ketun, kaniinin tai minkään muun sellaisen eläimen nahkaa tai turkista, joka on kasvatettu, pyydystetty tai tapettu sen turkiksen takia. 

Lisä

tietoja materiaaleista saat materiaaliohjeistamme, jotka voit ladata TÄÄLTÄ.

Materiaalimerkintä

Kengissämme on aina merkintä, jossa ilmoitetaan, minkälaista materiaalia on käytetty yläosaan, vuoriin, pohjalliseen ja pohjaan. Kenkien yläosaan NilsonGroup käyttää synteettistä tai puuvillapohjaista tekstiilimateriaalia, nahkaa tai tekonahkaa.

Studio Sweden

Vuonna 2016 alettiin rakentaa Studio Swedeniä, prototyyppistudiota jossa NilsonGroup tulee kehittämään yhteistyötä tuotekehittäjien ja kenkäteknikkojen välillä. Näin helpotetaan ja kasvatetaan uusien tuotteiden kehitystahtia. Tuotekehittäjillä on mahdollisuus olla mukana eri vaiheissa ja antaa palautetta tuotteista jo ennen kuin prototyyppi on valmistunut. NilsonGroup haluaa tällä tavoin lujittaa teknistä osaamistaan ja parantaa tuotteiden laatua jo prosessin varhaisessa vaiheessa. Tämä on Pohjois-Euroopassa laatuaan toinen laitos.

Tavarantoimittajat

NilsonGroupilla ei ole omia tehtaita, vaan se tekee yhteistyötä eri tavarantoimittajien kanssa, jotka tuottavat kenkämme yhteistyössä kanssamme. Tavarantoimittajiemme perusjoukon muodostavat tuotemerkkitoimittajat, kaupanvälittäjät/agentit ja suoratoimittajat. Suoratoimittajalla tarkoitetaan tavarantoimittajaa, joka suurimmaksi osaksi omistaa tehtaansa, mikä helpottaa yhteistyötä monin tavoin. Volyymin puolesta suoratoimittajat valmistavat suurimman osan omien tuotemerkkiemme kengistä, ja lähes kaikki tuotantokonttoriemme kautta käsiteltävät tavarantoimittajat ovat suoratoimittajia.

Tällöin vaaditaan, että ostaja tuntee tavarantoimittajansa hyvin ja on rakentanut niiden kanssa hyvät suhteet. Pyrimmekin aina pitkäkestoisiin ja läheisiin suhteisiin tavarantoimittajiemme kanssa. Yhdessä kehittyminen on edellytys kestävälle ja vastuulliselle yrittämiselle – tämä koskee sekä meitä ostajina että tavarantoimittajiamme.


Jäsenyys

Nämä ehdot ovat voimassa sinun ja NilsonGroup AB:n välillä, ja ne koskevat FEETFIRST Friends-jäsenyyttäsi.

FEETFIRST Friendsista vastaa NilsonGroup AB. FEETFIRST Friends -jäsenyys on maksuton. Jäseneksi voi liittyä sellainen henkilö, joka on täyttänyt 16 vuotta ja joka on kirjoilla Suomessa. Jäsenenä rekisteröit kaikki ostoksesi tunnistautumalla kassalla.

Jäsenyys on voimassa kaikissa NilsonGroupin myymälöissä: Din Sko, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports ja Skopunkten sekä feetfirst.fi-verkkokauppa. Itse jäsenyys ja sen tarjoamat edut koskevat vain sinun tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksia. Samassa taloudessa asuvat henkilöt voivat liittyä sinun jäsenyyteesi ja kerätä näin yhteistä bonusta. Pääjäsenyyteen voi liittää enintään kolme jäsentä. Jos haluat liittää lisäjäseniä jäsenyyteesi, ota yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun.

Bonus

Kaikki ostokset (poissulkien lahjakorttiostokset) ovat bonusta kerryttäviä. Bonuksen rekisteröimiseksi sinun on ostosten yhteydessä tunnistauduttava myymälässä ja feetfirst.fi-verkkokaupassa. Bonuksen laskeminen alkaa ensimmäisestä ostoksestasi jäsenenä, ja se rekisteröidään sinun jäsentunnuksellesi. Vain sinun itsesi tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostokset voivat olla bonusta kerryttäviä. Yhteisesti kerätty bonus maksetaan pääjäsenelle. Bonus on 2% kokonaisostosummasta, ja se maksetaan kahdesti vuodessa. Pienin maksettava summa on 2,50 €. Maksusumma määräytyy 2,50 € välein, siis 2,50 €, 5 €, 7,50 € jne. Ei-maksettu bonus säästetään seuraavaan bonuksenjakoon. Voit käyttää ansaitsemasi bonuksen ostaessasi tuotteita NilsonGroupin Suomen-myymälöistä tai feetfirst.fi-verkkokaupasta. Et voi lunastaa bonusta käteisenä rahana. Käyttämätön bonus nollautuu yhden vuoden jälkeen.

Henkilötietojen käsittely

NilsonGroup käsittelee henkilötietoja voimassa olevien lakien mukaisesti, mukaan lukien EU:n tietosuoja-asetus. Henkilötietovastaava on NilsonGroup AB (y-tunnus: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Ruotsi.

Jotta voisit liittyä jäseneksi FEETFIRST Friendsiin, sinun on annettava henkilötietosi. Jos et halua antaa henkilötietojasi, et voi liittyä jäseneksi FEETFIRST Friendsiin. Tarvitsemiamme henkilötietoja ovat etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, syntymävuotesi, syntymäpäiväsi, postiosoitteesi sekä tiedot ostoksistasi (ts. kassakuitti). Käytämme henkilötietojasi bonuksen hallinnoimiseen, lähettääksemme sinulle mukautettuja jäsentarjouksia, markkina- ja asiakasanalyyseihin sekä siihen, että kykenemme tarjoamaan sinulle kohdennettua markkinointia aiempiin ostoksiisi perustuen.

Pidämme henkilötietosi tallennettuna niin kauan kuin olet FEETFIRST Friends -jäsen.

Saatamme käyttää muiden yritysten apua jäsenyyden hallinnassa ja markkinoinnissa. Nämä yritykset toimivat siis vain apuna, ja me olemme yhä vastuussa henkilötiedoista. Käytämme osoitetietojen päivittämiseen Bisnodea. Henkilötietojasi ei tulla siirtämään EU:n tai EES:n ulkopuolisiin maihin. Pääosa FEETFIRST Friends -viestinnästä tapahtuu sähköpostitse ja tekstiviestein, mutta myös osoitteellisia postilähetyksiä tullaan käyttämään. Jos et halua saada tarjouksia sisältäviä lähetyksiä, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun.

Sinulla on oikeus pyytää veloituksetta kirjallisena niitä tietoja, jotka me olemme sinusta rekisteröineet. Voit myös milloin tahansa vaatia virheellisiä tietoja oikaistaviksi. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä poistamaan meillä olevat, sinua koskevat henkilötiedot ja saada itsellesi kopio näistä tiedoista (ns. tietojen siirrettävyys).

Jos sinulla ei ole perusteita tällaiselle pyynnölle tai jos pyyntö on kohtuuton, esim. jos pyydät otetta tai poistoa kovin usein, voimme joko kieltäytyä pyynnön toteuttamisesta tai periä maksun, joka kattaa pyynnöstä aiheutuvat hallinnolliset kulut.

Lähetä pyyntösi meille käyttäen alla olevia yhteystietoja. Jos olet tyytymätön siihen, miten olemme käsitelleet henkilötietojasi, voit ottaa yhteyttä suoraan meihin. Voit myös tehdä valituksen tietosuojavaltuutetulle. Sellaisissa muita kuin henkilötietojesi käsittelyä koskevissa kiistatilanteissa, joita emme kykene ratkaisemaan, voit käyttää valituksen tekemiseen myös EU-komission verkkosivuilta löytyvää online-lomaketta: http://ec.europa.eu/odr.

Verkkosivustollamme www.feetfirst.fi voit lukea lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietoja yksityisyydensuojasääntöjemme mukaisesti. 

Oikeudelliset perusteet henkilötietojen käsittelylle

Jotta meillä olisi oikeus käsitellä sinun henkilötietojasi, meillä on oltava niin kutsuttu oikeudellinen peruste. Me käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme noudattaa sitä sopimusta, joka meillä on kanssasi jäsenenä.

Jäsenyyden lopettaminen

Jäsenyytesi on voimassa toistaiseksi. Voit sanoa jäsenyytesi irti ottamalla yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Jäsenyys päättyy myös, jos bonusta kerryttäviä ostoja ei ole tehty 36 kuukauden aikana. NilsonGroupilla on oikeus sanoa jäsenyys irti välittömästi väärinkäyttötapauksissa (esim. jos et maksa ostostasi). Jäsenyyden irtisanomisen yhteydessä jäsennumerosi suljetaan ja kaikki rekisteröidyt henkilötiedot poistetaan jäsenrekisteristä. Tämä tapahtuu heti kun kaikki mahdolliset taloudelliset transaktiot on suoritettu. Sinulla ei ole oikeutta rekisteröityyn bonukseen jäsenyyden voimassaolon päättymisen jälkeen. 

Muutokset ehdoissa

Nämä jäsenyysehdot astuvat voimaan 28.9.2017 FEETFIRST Friends -jäsenille. NilsonGroup pidättää itsellään oikeuden jäsenehtojen muuttamiseen. Muutokset astuvat voimaan silloin, kun ne julkaistaan feetfirst-fi-sivustolla, jossa tuoreimmat ehdot aina ovat. NilsonGroup ei vastaa jäsenyysehtojen mukaisten sitoumusten noudattamatta jättämisestä aiheutuvista suorista tai epäsuorista vahingoista, jotka johtuvat NilsonGroupin hallintavallan ulkopuolisista olosuhteista, kuten lainmääräykset, viranomaistoimenpiteet, sotatapahtumat, lakot, kauppasaarrot, työsulut tai vastaavat olosuhteet (ns. force majeure), jos ei laki toisin määrää.

Yhteystiedot

FEETFIRST asiakaspalvelu
Box 508
SE-432 19 Varberg, Ruotsi

friends@feetfirst.fi

Käytämme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lue lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietoja ja evästeitä.