Din SkoNilson ShoesSkopunkten
Valitse myymälä
ILMAINEN TOIMITUS // PALAUTUSEtsi myymälä

Tuotekori on tyhjä

Rahti 0 €*

Yhteensä 0 €

* ILMAINEN TOIMITUS!

Kassalle
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Nilson Shoes
  • Skopunkten

TUOTANTO

Tuotantopaikalla läsnäolo on mielestämme tärkeä osa tehokkaan ja kestävän ostoprosessin luomista. Tehtaalla saamme aikaan myös tilaa kehityskeskusteluihin ja molemminpuoliselle ymmärrykselle. Pyrimme pitkäkestoiseen yhteistyöhön tavarantoimittajiemme kanssa, ja se edellyttää molemminpuolisuutta. Se tarkoittaa myös, että meidän on aina asetettava itseemme ja toimintaamme kohdistuvat vaatimukset suhteutettuna tavarantoimittajiimme. 

Lataa tuotetoimittajalistamme täältä.

Toimintasäännöstö

Meille on ensiarvoisen tärkeää varmistaa, että kenkiemme valmistus tapahtuu turvallisissa ja oikeudenmukaisissa olosuhteissa. Julkaisimme vuonna 2002 ensimmäisen toimintasäännöstömme, ja nykyään meillä on vakiintunut sisäinen organisaatio, joka hoitaa tuotannon sosiaalista vastuuta. Sosiaalisen vastuun toimintasäännöstö on osa yhteistyösopimustamme tavarantoimittajiemme kanssa. Säännöstössä käsitellään työoloja valmistusprosessissa. Ennen yhteistyön aloittamista käymme tavarantoimittajasopimuksen läpi yhdessä tavarantoimittajan kanssa. Tavarantoimittaja allekirjoittaa sen jälkeen sen, ennen kuin siirrymme eteenpäin yhteistyössämme.

Toimintasäännöstömme perustuu YK:n ihmisoikeuksien julistukseen, YK:n lapsen oikeuksien julistukseen, syrjinnän poistamiseen kaikissa muodoissaan sekä ILO:n (International Labour Organisation, Kansainvälien työjärjestö) ydinsopimuksiin. Kansainvälisten julistusten ja suositusten lisäksi NilsonGroup toimii aina maakohtaisten lakien, asetusten ja muiden säädösten mukaan kussakin tuotantomaassa. Lataa toimintasäännöstömme TÄÄLTÄ.

Minimivaatimukset

Minimivaatimukset ovat perustava osa tehtaiden työolosuhteita, ja ne ovat kattavamman toimintasäännöstömme kulmakiviä. Emme hyväksy esimerkiksi minkäänlaista lapsityövoiman käyttöä, pakkotyötä tai minkäänlaista syrjintää. Kaikkien tavarantoimittajien tulee noudattaa näitä vaatimuksia kaikissa tilanteissa. Lataa minimivaatimuksemme TÄÄLTÄ .

Valmennus

Olemme sisäisessä työssämme päättäneet jättää pois perinteiset "poliisimaiset" tavarantoimittajatarkastukset ja käytämme niiden sijaan valmentavaa toimintatapaa. NilsonGroup kouluttaa sekä esimiehiä että työntekijöitä ja tekee tavarantoimittajien kanssa yhteistyötä rutiinien ja rakenteiden toimeenpanemiseksi suoraan tehtailla. Valmentamiseen kuuluu myös se, että tuemme tavarantoimittajiamme ja olemme käytettävissä päivittäisessä työssä. Näemme valmentavan lähestymistavan kestävien parannusten edellytyksenä.

Koulutus

Koska haluamme aina korkealaatuisia tuotteita, kohtuullisia toimitusaikoja, kohtuullisia hintoja ja hyviä työolosuhteita, on mielestämme investoitava tavarantoimittajiemme osaamiskoulutukseen. Usein voimme oppia toisiltamme, mutta jos tiettyä vaatimusta tai sen merkitystä ei ymmärrä, sitä on vaikea hyväksyä ja noudattaa. Sen takia annamme säännöllisesti koulutusta tavarantoimittajillemme. NilsonGroup asettaa vaatimuksia koulutuksen aikana ja opettaa tavarantoimittajille, miten he voivat itsenäisesti edistyä työssä kestävän kehityksen hyväksi.

Tekninen osaaminen tuotantopaikalla

Tekninen henkilökunta ja laaduntarkastajat ovat läsnä koko tuotekehitys- ja valmistusprosessissa ideasta ja suunnittelusta aina materiaalien ostoon, ompeluun, lestitykseen ja pakkaukseen asti. He varmistavat, että tuotteet valmistetaan NilsonGroupin vaatimusten mukaan fysikaalisilta ominaisuuksiltaan ja että esteettisiä kriteerejä noudatetaan.

NilsonGroupissa alkaa jo varhaisessa kehitysvaiheessa työ tuotteidemme korkean laadun varmistamiseksi. Lestin suunnittelulla ja kengän muotoilulla on yhdessä materiaalin kanssa suuri merkitys lopputuotteen laadun kannalta. Kehitysvaiheessa tuotteelle tehdään riskiarvio. Siinä tuotetta arvioidaan kemiallisesti sekä käytön, rakenteen, tuotantotavan ja tavarantoimittajan osalta, jotta löydettäisiin mahdolliset puutteet ja ongelmat ennen tuotannon aloittamista. 

Kemikaalit

Erilaisia kemikaaleja on jokapäiväisessä arjessamme kaikkialla, eivätkä useimmat niistä ole haitallisia terveydellemme. Myös kengissä on kemikaaleja, ja me NilsonGroupissa olemme yhdessä tavarantoimittajiemme kanssa vastuussa siitä, etteivät tuotteemme sisällä mitään terveydelle vaarallisia, ympäristölle haitallisia tai kiellettyjä aineita. NilsonGroupin rajoituslistat perustuvat EU:n REACH-kemikaalilainsäädäntöön, mutta omat vaatimuksemme ovat monissa tapauksissa vielä tiukemmat kuin lainsäädännön. Listat on mukautettu erityisesti kenkätuotantoon, ja ne on laadittu yhteistyössä kemikaaliasiantuntijoiden kanssa. Lataa kemikaalikriteerimme TÄÄLTÄ.

Testit

Jotta varmistuu että kemialliset että fysikaaliset vaatimuksemme täyttyvät, testataan riskiarviosta riippuen raaka-aineet, tuotteen eri osat ja valmis tuote. Tuotetestejä tehdään sekä ennen tuotantoa että sen aikana. Ennen omia testejämme osallistumme säännöllisesti tavarantoimittajiemme tekemiin sisäisiin ja ulkoisiin testeihin.

Lataa fysikaaliset vaatimuksemme TÄÄLTÄ.

Vesitiiviit tuotteet

Olemme vuoden 2016 aikana lisänneet omien vesitiiviiden tuotteidemme kehitystyötä ja samalla kasvattaneet niiden tuotemäärää ja suoratoimituksia. Toimimme näin, jotta voimme entistä suuremmalla varmuudella tarjota asiakkaillemme kaikissa sääoloissa toimivia tuotteita ja jotta kykenemme entistä paremmin kontrolloimaan tuotantoprosesseja ja niissä käytettäviä kemikaaleja.

Vuonna 2015 päätettiin vaiheittain luopua perfluoratuista aineista tuotteissamme. Sen jälkeen olemme vuoden 2016 aikana kehittäneet muita materiaaleja ja yhdessä tuotetoimittajien kanssa löytäneet vaihtoehtoisen ratkaisun siten, että saamme tuotteisiin edelleen hyvän vettähylkivän vaikutuksen käyttämättä fluorattuja aineita. Matkan varrella on kuitenkin ilmennyt joitakin ongelmia, ja nykyään on vielä muutamia tuotteita, joiden pintakäsittelyssä käytetään yhä fluorikarboneja. Haluamme jatkuvasti tarjota asiakkaillemme parhaita tuotteita, emmekä alenna laatuvaatimuksiamme. Fluorillisia tuotteita ei ole monta, ja fluorikarbonien poistotyö jatkuu vuonna 2017.

 


Jäsenyys

Nämä ehdot ovat voimassa sinun ja NilsonGroup AB:n välillä, ja ne koskevat FEETFIRST Friends-jäsenyyttäsi.

FEETFIRST Friendsista vastaa NilsonGroup AB. FEETFIRST Friends -jäsenyys on maksuton. Jäseneksi voi liittyä sellainen henkilö, joka on täyttänyt 16 vuotta ja joka on kirjoilla Suomessa. Jäsenenä rekisteröit kaikki ostoksesi tunnistautumalla kassalla.

Jäsenyys on voimassa kaikissa NilsonGroupin myymälöissä: Din Sko, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports ja Skopunkten sekä feetfirst.fi-verkkokauppa. Itse jäsenyys ja sen tarjoamat edut koskevat vain sinun tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksia. Samassa taloudessa asuvat henkilöt voivat liittyä sinun jäsenyyteesi ja kerätä näin yhteistä bonusta. Pääjäsenyyteen voi liittää enintään kolme jäsentä. Jos haluat liittää lisäjäseniä jäsenyyteesi, ota yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun.

Bonus

Kaikki ostokset (poissulkien lahjakorttiostokset) ovat bonusta kerryttäviä. Bonuksen rekisteröimiseksi sinun on ostosten yhteydessä tunnistauduttava myymälässä ja feetfirst.fi-verkkokaupassa. Bonuksen laskeminen alkaa ensimmäisestä ostoksestasi jäsenenä, ja se rekisteröidään sinun jäsentunnuksellesi. Vain sinun itsesi tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostokset voivat olla bonusta kerryttäviä. Yhteisesti kerätty bonus maksetaan pääjäsenelle. Bonus on 2% kokonaisostosummasta, ja se maksetaan kahdesti vuodessa. Pienin maksettava summa on 2,50 €. Maksusumma määräytyy 2,50 € välein, siis 2,50 €, 5 €, 7,50 € jne. Ei-maksettu bonus säästetään seuraavaan bonuksenjakoon. Voit käyttää ansaitsemasi bonuksen ostaessasi tuotteita NilsonGroupin Suomen-myymälöistä tai feetfirst.fi-verkkokaupasta. Et voi lunastaa bonusta käteisenä rahana. Käyttämätön bonus nollautuu yhden vuoden jälkeen.

Henkilötietojen käsittely

NilsonGroup käsittelee henkilötietoja voimassa olevien lakien mukaisesti, mukaan lukien EU:n tietosuoja-asetus. Henkilötietovastaava on NilsonGroup AB (y-tunnus: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Ruotsi.

Jotta voisit liittyä jäseneksi FEETFIRST Friendsiin, sinun on annettava henkilötietosi. Jos et halua antaa henkilötietojasi, et voi liittyä jäseneksi FEETFIRST Friendsiin. Tarvitsemiamme henkilötietoja ovat etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, syntymävuotesi, syntymäpäiväsi, postiosoitteesi sekä tiedot ostoksistasi (ts. kassakuitti). Käytämme henkilötietojasi bonuksen hallinnoimiseen, lähettääksemme sinulle mukautettuja jäsentarjouksia, markkina- ja asiakasanalyyseihin sekä siihen, että kykenemme tarjoamaan sinulle kohdennettua markkinointia aiempiin ostoksiisi perustuen.

Pidämme henkilötietosi tallennettuna niin kauan kuin olet FEETFIRST Friends -jäsen.

Saatamme käyttää muiden yritysten apua jäsenyyden hallinnassa ja markkinoinnissa. Nämä yritykset toimivat siis vain apuna, ja me olemme yhä vastuussa henkilötiedoista. Käytämme osoitetietojen päivittämiseen Bisnodea. Henkilötietojasi ei tulla siirtämään EU:n tai EES:n ulkopuolisiin maihin. Pääosa FEETFIRST Friends -viestinnästä tapahtuu sähköpostitse ja tekstiviestein, mutta myös osoitteellisia postilähetyksiä tullaan käyttämään. Jos et halua saada tarjouksia sisältäviä lähetyksiä, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun.

Sinulla on oikeus pyytää veloituksetta kirjallisena niitä tietoja, jotka me olemme sinusta rekisteröineet. Voit myös milloin tahansa vaatia virheellisiä tietoja oikaistaviksi. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä poistamaan meillä olevat, sinua koskevat henkilötiedot ja saada itsellesi kopio näistä tiedoista (ns. tietojen siirrettävyys).

Jos sinulla ei ole perusteita tällaiselle pyynnölle tai jos pyyntö on kohtuuton, esim. jos pyydät otetta tai poistoa kovin usein, voimme joko kieltäytyä pyynnön toteuttamisesta tai periä maksun, joka kattaa pyynnöstä aiheutuvat hallinnolliset kulut.

Lähetä pyyntösi meille käyttäen alla olevia yhteystietoja. Jos olet tyytymätön siihen, miten olemme käsitelleet henkilötietojasi, voit ottaa yhteyttä suoraan meihin. Voit myös tehdä valituksen tietosuojavaltuutetulle. Sellaisissa muita kuin henkilötietojesi käsittelyä koskevissa kiistatilanteissa, joita emme kykene ratkaisemaan, voit käyttää valituksen tekemiseen myös EU-komission verkkosivuilta löytyvää online-lomaketta: http://ec.europa.eu/odr.

Verkkosivustollamme www.feetfirst.fi voit lukea lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietoja yksityisyydensuojasääntöjemme mukaisesti. 

Oikeudelliset perusteet henkilötietojen käsittelylle

Jotta meillä olisi oikeus käsitellä sinun henkilötietojasi, meillä on oltava niin kutsuttu oikeudellinen peruste. Me käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme noudattaa sitä sopimusta, joka meillä on kanssasi jäsenenä.

Jäsenyyden lopettaminen

Jäsenyytesi on voimassa toistaiseksi. Voit sanoa jäsenyytesi irti ottamalla yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Jäsenyys päättyy myös, jos bonusta kerryttäviä ostoja ei ole tehty 36 kuukauden aikana. NilsonGroupilla on oikeus sanoa jäsenyys irti välittömästi väärinkäyttötapauksissa (esim. jos et maksa ostostasi). Jäsenyyden irtisanomisen yhteydessä jäsennumerosi suljetaan ja kaikki rekisteröidyt henkilötiedot poistetaan jäsenrekisteristä. Tämä tapahtuu heti kun kaikki mahdolliset taloudelliset transaktiot on suoritettu. Sinulla ei ole oikeutta rekisteröityyn bonukseen jäsenyyden voimassaolon päättymisen jälkeen. 

Muutokset ehdoissa

Nämä jäsenyysehdot astuvat voimaan 28.9.2017 FEETFIRST Friends -jäsenille. NilsonGroup pidättää itsellään oikeuden jäsenehtojen muuttamiseen. Muutokset astuvat voimaan silloin, kun ne julkaistaan feetfirst-fi-sivustolla, jossa tuoreimmat ehdot aina ovat. NilsonGroup ei vastaa jäsenyysehtojen mukaisten sitoumusten noudattamatta jättämisestä aiheutuvista suorista tai epäsuorista vahingoista, jotka johtuvat NilsonGroupin hallintavallan ulkopuolisista olosuhteista, kuten lainmääräykset, viranomaistoimenpiteet, sotatapahtumat, lakot, kauppasaarrot, työsulut tai vastaavat olosuhteet (ns. force majeure), jos ei laki toisin määrää.

Yhteystiedot

FEETFIRST asiakaspalvelu
Box 508
SE-432 19 Varberg, Ruotsi

friends@feetfirst.fi

Käytämme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lue lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietoja ja evästeitä.