Valitse myymälä
Feet First
Feet First

Tuotekori on tyhjä

Yhteensä 0 €

Kassalle
  • FEETFIRST

TUOTANTO

NilsonGroup ei omista itse tehtaita, vaan se valmistuttaa kenkiä eri tavarantoimittajilla. Tämä tehdään läheisessä yhteistyössä, mikä on meille edellytys kestävälle ja vastuulliselle yritystoiminnalle. Meille tavarantoimittajamme ovat yhteistyökumppaneita, joiden kanssa toimimme rakentavasti ja molempien osapuolten intressien mukaisesti, tavoitteena varma ja pitkäkestoinen yhteistyö.

Läpinäkyvyys on meille tärkeä asia, ja siksi olemme avoimia sen suhteen, minkä tavarantoimittajien kanssa teemme yhteistyötä.

Lataa tuotetoimittajalistamme TÄÄLTÄ

Toimintasäännöstö

Meille on ensiarvoisen tärkeää varmistaa, että kenkiemme valmistus tapahtuu turvallisissa ja oikeudenmukaisissa olosuhteissa. Julkaisimme vuonna 2002 ensimmäisen toimintasäännöstömme, ja nykyään meillä on vakiintunut sisäinen organisaatio, joka hoitaa tuotannon sosiaalista vastuuta. Sosiaalisen vastuun toimintasäännöstö on osa yhteistyösopimustamme tavarantoimittajiemme kanssa. Säännöstössä käsitellään työoloja valmistusprosessissa. Ennen yhteistyön aloittamista käymme tavarantoimittajasopimuksen läpi yhdessä tavarantoimittajan kanssa. Tavarantoimittaja allekirjoittaa sen jälkeen sen, ennen kuin siirrymme eteenpäin yhteistyössämme.

Toimintasäännöstömme perustuu YK:n ihmisoikeuksien julistukseen, YK:n lapsen oikeuksien julistukseen, syrjinnän poistamiseen kaikissa muodoissaan sekä ILO:n (International Labour Organisation, Kansainvälien työjärjestö) ydinsopimuksiin. Kansainvälisten julistusten ja suositusten lisäksi NilsonGroup toimii aina maakohtaisten lakien, asetusten ja muiden säädösten mukaan kussakin tuotantomaassa.

Lataa toimintasäännöstömme TÄÄLTÄ

Minimivaatimukset

Toimintasäännöstömme pohjalta olemme painottaneet tiettyjä osa-alueita, joita kutsumme minimivaatimuksiksi. Minimivaatimukset ovat perustava osa tehtaiden työolosuhteita, ja ne ovat kattavamman toimintasäännöstömme kulmakiviä. Emme hyväksy esimerkiksi minkäänlaista lapsityövoiman käyttöä, pakkotyötä tai minkäänlaista syrjintää. Kaikkien tavarantoimittajien tulee noudattaa näitä vaatimuksia kaikissa tilanteissa.

Lataa minimivaatimuksemme TÄÄLTÄ

Kemikaalit

Erilaisia kemikaaleja on jokapäiväisessä arjessamme kaikkialla, eivätkä useimmat niistä ole haitallisia terveydellemme. Myös kengissä on kemikaaleja, ja me NilsonGroupissa olemme yhdessä tavarantoimittajiemme kanssa vastuussa siitä, etteivät tuotteemme sisällä mitään terveydelle vaarallisia, ympäristölle haitallisia tai kiellettyjä aineita. NilsonGroupin rajoituslistat perustuvat EU:n REACH-kemikaalilainsäädäntöön, mutta omat vaatimuksemme ovat monissa tapauksissa vielä tiukemmat kuin lainsäädännön. Listat on mukautettu erityisesti kenkätuotantoon, ja ne on laadittu yhteistyössä kemikaaliasiantuntijoiden kanssa.

Lataa kemikaalikriteerimme TÄÄLTÄ

Jäsenyys

Tervetuloa FEETFIRST Friendsiin. Rekisteröitymällä FEETFIRST Friends -jäseneksi hyväksyt nämä ehdot ja säännökset.

FEETFIRST Friends on kanta-asiakasohjelma, jossa ansaitset alennukseen oikeuttavia pisteitä, saat tarjouksia, kutsuja kilpailuihin ja tapahtumiin sekä paljon muuta.

FEETFIRST Friendsista vastaa NilsonGroup AB.

FEETFIRST Friends -jäsenyys on maksuton. Jäseneksi voi liittyä sellainen henkilö, joka on täyttänyt 16 vuotta ja joka on kirjoilla Suomessa. Jäsenenä rekisteröit kaikki ostoksesi esittämällä puhelinnumerosi kassalla (klubikorttia ei tarvita).

Jäsenyys on voimassa kaikissa NilsonGroupin Suomen myymälöissä: Din Sko, Nilson Shoes, Radical Sports ja Skopunkten sekä feetfirst.fi-verkkokaupassa. Itse jäsenyys ja sen tarjoamat edut koskevat vain sinun tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksia. Jäsenyys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kenellekään muulle.

Pisteet

Pisteitä saa kaikista ostoksista (poissulkien lahjakorttiostokset). Pisteiden rekisteröimiseksi sinun on annettava puhelinnumerosi myymälässä tai ostaessasi feetfirst.fi-sivustolla syötettävä puhelinnumerosi sinne.

Pisteiden laskeminen alkaa ensimmäisestä ostoksestasi jäsenenä, ja ne rekisteröidään sinun jäsentunnuksellesi. Pisteitä kertyy vain sinun itsesi tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksista.Voit ansaita pisteitä myös osallistumalla muihin pisteitä kerryttäviin aktiviteetteihin, joita klubi silloin tällöin tarjoaa.

Voit ansaita pisteitä myös osallistumalla muihin pisteitä kerryttäviin aktiviteetteihin, joita klubi silloin tällöin tarjoaa.

Ansaitsemasi pisteet ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää kenellekään muulle jäsenelle tai muulle henkilölle.

Ostoksella ansaitsemasi pisteet poistetaan jäsentililtäsi, jos palautat tuotteen.

Pisteesi ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Henkilötietojen käsittely

NilsonGroup käsittelee henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Henkilötietovastaava on NilsonGroup AB (yritystunnus: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Käsittelemiämme henkilötietoja ovat etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, henkilötunnuksesi, postiosoitteesi sekä tiedot ostoksistasi (ts. kassakuitti). Käytämme henkilötietojasi pisteiden hallinnoimiseen, lähettääksemme sinulle mukautettuja jäsentarjouksia, markkina- ja asiakasanalyyseihin sekä siihen, että kykenemme tarjoamaan sinulle kohdennettua markkinointia aiempiin ostoksiisi perustuen.

Pidämme henkilötietosi tallennettuna niin kauan kuin olet FEETFIRST Friends -jäsen.

Saatamme käyttää muiden yritysten apua jäsenyyden hallinnassa ja markkinoinnissa. Nämä yritykset toimivat siis vain apuna, ja me olemme yhä vastuussa henkilötiedoista. Käytämme osoitetietojen päivittämiseen Bisnodea. Henkilötietojasi ei tulla siirtämään EU:n tai EES:n ulkopuolisiin maihin. Pääosa FEETFIRST Friends -viestinnästä tapahtuu sähköpostitse ja tekstiviestein, mutta myös osoitteellisia postilähetyksiä tullaan käyttämään. Jos et halua saada tarjouksia sisältäviä lähetyksiä, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Sinulla on oikeus pyytää kirjallisena niitä tietoja, jotka me olemme sinusta rekisteröineet. Voit myös milloin tahansa vaatia virheellisiä tietoja oikaistaviksi. 

Oikeudelliset perusteet henkilötietojen käsittelylle

Jotta meillä olisi oikeus käyttää sinun henkilötietojasi, meillä on oltava niin kutsuttu oikeusperusta. Me käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme noudattaa sitä sopimusta, joka meillä on kanssasi jäsenenä. 

Jäsenyyden lopettaminen

Jäsenyytesi on voimassa toistaiseksi. Voit sanoa jäsenyytesi irti ottamalla yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Jos jäsenyys on ollut ei-aktiivisena 36 kuukauden ajan, se lopetetaan. NilsonGroupilla on oikeus sanoa jäsenyys irti välittömästi väärinkäyttötapauksissa (esim. jos et maksa ostostasi). Jäsenyyden irtisanomisen yhteydessä jäsennumerosi suljetaan ja kaikki rekisteröidyt henkilötietosi poistetaan jäsenrekisteristä. Tämä tapahtuu heti kun kaikki mahdolliset taloudelliset transaktiot on suoritettu. Sinulla ei ole oikeutta rekisteröityihin pisteisiin jäsenyyden voimassaolon päättymisen jälkeen. 

Muutokset ehdoissa

Nämä jäsenyysehdot astuvat voimaan 1. toukokuuta 2019 FEETFIRST Friends -jäsenille. NilsonGroup pidättää itsellään oikeuden jäsenehtojen muuttamiseen. Muutokset astuvat voimaan silloin, kun ne julkaistaan feetfirst.fi-sivustolla, jossa tuoreimmat ehdot aina ovat. NilsonGroup ei vastaa jäsenyysehtojen mukaisten sitoumusten noudattamatta jättämisestä tai vahingoista, jotka johtuvat NilsonGroupin hallintavallan ulkopuolisista olosuhteista, kuten lainmääräykset, viranomaistoimenpiteet, sotatapahtumat, lakot, kauppasaarrot, työsulut tai vastaavat olosuhteet (ns. force majeure), jos ei laki toisin määrää.  

Yhteystiedot

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.fi

Käytämme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lue lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietoja ja evästeitä.

-