Valitse myymälä
Feet First
Feet First

Tuotekori on tyhjä

Yhteensä 0 €

Kassalle
  • FEETFIRST

OSALLISTUMISET JA JÄSENYYDET

On meidän vastuullamme sitoutua ja omistautua kestävälle kehitykselle, ja haluamme tehdä jatkuvia parannuksia. Siksi emme omistaudu asialle vain sisäisesti, vaan toimimme aktiivisesti myös monissa ulkoisissa yhteistyö- ja muissa projekteissa.

CLEAN SHIPPING INDEX

Nilson Group on ollut vuodesta 2012 tukijäsenenä Clean Shipping Index -verkostossa. Kyseessä on voittoa tuottamaton organisaatio, joka pyrkii luomaan yhteiset vaatimukset kestävämpiä merikuljetuksia varten. Tämän verkoston kautta meillä on pääsy tietokantaan, jossa varustamot on pantu paremmuusjärjestykseen ympäristövaikutustensa vähentämiseen tähtäävän työn pohjalta.

Lisätietoja: cleanshippingindex.com

CSR SCANDINAVIAN SHOE INDUSTRY

CSR Scandinavian Shoe Industry on verkosto, jossa kenkäalan suurimmat jälleenmyyjät kohtaavat ja keskustelevat kestävän kehityksen kysymyksistä. Kokoonnumme kahdesti vuodessa keskustelemaan tuotantomaiden ympäristöä, työoloja ja sosiaalisia kysymyksiä koskevista asioista. Verkosto on perustettu vuonna 2016, ja NilsonGroup on ollut jäsen alusta asti.


FUR FREE ALLIANCE (FFA)

NilsonGroupilla on ollut Fur Free Alliancen kanssa yhteistyösopimus voimassa tammikuusta 2011 alkaen. Olemme tämän sopimuksen kautta mukana kansainvälisessä Fur Free Retail -ohjelmassa. Ohjelman tavoitteena on, että käytetään vain sellaisten eläinten nahkaa ja turkista, jotka on kasvatettu lihantuotantoon, ja nahka/turkis on sivutuote.

Lisätietoja: furfreeretailer.com

HUMAN BRIDGE

Human Bridge toimii sellaisten avustusten, ympäristökysymysten ja yhteiskunnallisten panostusten parissa, jotka vaikuttavat ihmisten elämään ja kestävämpään kehitykseen.

Lisätietoja: humanbridge.seKEMIKALIEGRUPPEN

NilsonGroup on jäsenenä Kemikaliegruppenissa, joka tarjoaa jäsenilleen tuoretta tietoa kemiaa ja ympäristöä koskevissa kysymyksissä. Se toimii myös tietoalustana, joka tarjoaa apua vaarallisten aineiden esiintymisen ehkäisemiseksi.

Lisätietoja: swerea.seSOS-LAPSIKYLÄ

SOS-lapsikylä on järjestö, joka pyrkii parantamaan kaikkein heikoimmassa asemassa olevien lasten olosuhteita. Maailmassa on noin 150 miljoonaa lasta, jotka ovat menettäneet toisen vanhemmistaan tai molemmat. SOS-lapsikylä keskittää toimensa näiden lasten parhaaksi ja pyrkii auttamaan niin montaa lasta kuin mahdollista. Orvot ja hylätyt lapset saavat uuden kodin jossakin lapsikylässä, ja vaikeuksissa olevat perheet saavat tukea ja apua, jotta estettäisiin lasten hylkääminen. NilsonGroup on tehnyt SOS-lapsikylän kanssa yhteistyötä vuodesta 2007.

Lisätietoja: sos-lapsikyla.fi

STICA

STICA on lyhenne sanoista Swedish Textile Initiative for Climate Action. Hankkeen visiona on saada Ruotsin muoti- ja tekstiiliteollisuudesta tiennäyttäjä ja ympäristöpositiivinen jo hyvissä ajoin ennen vuotta 2050.

Luomalla alustan yhteistyölle ja tietouden jakamiselle sekä laatimalla yhteisiä työkaluja tarjotaan ruotsalaiselle muoti- ja tekstiiliteollisuudelle mahdollisuus vähentää kasvihuonepäästöjään ja samanaikaisesti päästä eturintamaan muoti- ja tekstiiliteollisuuden ympäristöpositiivisissa ratkaisuissa.

Lisätietoja: sustainablefashionacademy.org/STICA

SVENSK HANDEL

Svensk Handel on elinkeinoelämän järjestö, joka toimii elinkeinopolitiikan ja työnantajakysymysten osa-alueilla ruotsalaisille kaupan alan yrityksille. Kyseessä on jäsenvetoinen organisaatio, joka edustaa vähittäis- ja tukkukaupan alan yrityksiä.

Lisätietoja: svenskhandel.se

SWEDISH FASHION ETHICAL CHARTER

Swedish Fashion Ethical Charter on säännöstö, joka sisältää arvoja ja ohjeita koskien kehoihannetta, monimuotoisuutta ja työympäristökysymyksiä. Sen kohderyhmänä on koko muotiala ja kaikki sen sisältämät roolit ja osa-alueet. Me NilsonGroupissa olemme iloisia, että olemme allekirjoittaneet säännöstön ja päättäneet ottaa aktiivisesti vastuuta – sekä alan toimijoiden puolesta että niiden asiakkaiden, joita tämä viesti ja ihanne koskee.

Lisätietoja: swedishfashioncouncil.se/swedish-fashion-ethical-charter-1

TEXTIL RECYCLING

NilsonGroup ja Textil Recycling tekevät yhteistyötä kenkien lahjoittamiseksi uudelleenkäyttöön ja kierrätykseen. Yhteistyö toimii siten, että Textil Recycling noutaa reklamoidut kengät myymälöistä ja toimittaa ne sitten Puolaan ja Saksaan lajiteltavaksi uudelleenkäyttöön tai kierrätykseen.

Lisätietoja: textilrecycling.seJäsenyys

Tervetuloa FEETFIRST Friendsiin. Rekisteröitymällä FEETFIRST Friends -jäseneksi hyväksyt nämä ehdot ja säännökset.

FEETFIRST Friends on kanta-asiakasohjelma, jossa ansaitset alennukseen oikeuttavia pisteitä, saat tarjouksia, kutsuja kilpailuihin ja tapahtumiin sekä paljon muuta.

FEETFIRST Friendsista vastaa NilsonGroup AB.

FEETFIRST Friends -jäsenyys on maksuton. Jäseneksi voi liittyä sellainen henkilö, joka on täyttänyt 16 vuotta ja joka on kirjoilla Suomessa. Jäsenenä rekisteröit kaikki ostoksesi esittämällä puhelinnumerosi kassalla (klubikorttia ei tarvita).

Jäsenyys on voimassa kaikissa NilsonGroupin Suomen myymälöissä: Din Sko, Nilson Shoes, Radical Sports ja Skopunkten sekä feetfirst.fi-verkkokaupassa. Itse jäsenyys ja sen tarjoamat edut koskevat vain sinun tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksia. Jäsenyys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kenellekään muulle.

Pisteet

Pisteitä saa kaikista ostoksista (poissulkien lahjakorttiostokset). Pisteiden rekisteröimiseksi sinun on annettava puhelinnumerosi myymälässä tai ostaessasi feetfirst.fi-sivustolla syötettävä puhelinnumerosi sinne.

Pisteiden laskeminen alkaa ensimmäisestä ostoksestasi jäsenenä, ja ne rekisteröidään sinun jäsentunnuksellesi. Pisteitä kertyy vain sinun itsesi tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksista.Voit ansaita pisteitä myös osallistumalla muihin pisteitä kerryttäviin aktiviteetteihin, joita klubi silloin tällöin tarjoaa.

Voit ansaita pisteitä myös osallistumalla muihin pisteitä kerryttäviin aktiviteetteihin, joita klubi silloin tällöin tarjoaa.

Ansaitsemasi pisteet ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää kenellekään muulle jäsenelle tai muulle henkilölle.

Ostoksella ansaitsemasi pisteet poistetaan jäsentililtäsi, jos palautat tuotteen.

Pisteesi ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Henkilötietojen käsittely

NilsonGroup käsittelee henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Henkilötietovastaava on NilsonGroup AB (yritystunnus: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Käsittelemiämme henkilötietoja ovat etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, henkilötunnuksesi, postiosoitteesi sekä tiedot ostoksistasi (ts. kassakuitti). Käytämme henkilötietojasi pisteiden hallinnoimiseen, lähettääksemme sinulle mukautettuja jäsentarjouksia, markkina- ja asiakasanalyyseihin sekä siihen, että kykenemme tarjoamaan sinulle kohdennettua markkinointia aiempiin ostoksiisi perustuen.

Pidämme henkilötietosi tallennettuna niin kauan kuin olet FEETFIRST Friends -jäsen.

Saatamme käyttää muiden yritysten apua jäsenyyden hallinnassa ja markkinoinnissa. Nämä yritykset toimivat siis vain apuna, ja me olemme yhä vastuussa henkilötiedoista. Käytämme osoitetietojen päivittämiseen Bisnodea. Henkilötietojasi ei tulla siirtämään EU:n tai EES:n ulkopuolisiin maihin. Pääosa FEETFIRST Friends -viestinnästä tapahtuu sähköpostitse ja tekstiviestein, mutta myös osoitteellisia postilähetyksiä tullaan käyttämään. Jos et halua saada tarjouksia sisältäviä lähetyksiä, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Sinulla on oikeus pyytää kirjallisena niitä tietoja, jotka me olemme sinusta rekisteröineet. Voit myös milloin tahansa vaatia virheellisiä tietoja oikaistaviksi. 

Oikeudelliset perusteet henkilötietojen käsittelylle

Jotta meillä olisi oikeus käyttää sinun henkilötietojasi, meillä on oltava niin kutsuttu oikeusperusta. Me käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme noudattaa sitä sopimusta, joka meillä on kanssasi jäsenenä. 

Jäsenyyden lopettaminen

Jäsenyytesi on voimassa toistaiseksi. Voit sanoa jäsenyytesi irti ottamalla yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Jos jäsenyys on ollut ei-aktiivisena 36 kuukauden ajan, se lopetetaan. NilsonGroupilla on oikeus sanoa jäsenyys irti välittömästi väärinkäyttötapauksissa (esim. jos et maksa ostostasi). Jäsenyyden irtisanomisen yhteydessä jäsennumerosi suljetaan ja kaikki rekisteröidyt henkilötietosi poistetaan jäsenrekisteristä. Tämä tapahtuu heti kun kaikki mahdolliset taloudelliset transaktiot on suoritettu. Sinulla ei ole oikeutta rekisteröityihin pisteisiin jäsenyyden voimassaolon päättymisen jälkeen. 

Muutokset ehdoissa

Nämä jäsenyysehdot astuvat voimaan 1. toukokuuta 2019 FEETFIRST Friends -jäsenille. NilsonGroup pidättää itsellään oikeuden jäsenehtojen muuttamiseen. Muutokset astuvat voimaan silloin, kun ne julkaistaan feetfirst.fi-sivustolla, jossa tuoreimmat ehdot aina ovat. NilsonGroup ei vastaa jäsenyysehtojen mukaisten sitoumusten noudattamatta jättämisestä tai vahingoista, jotka johtuvat NilsonGroupin hallintavallan ulkopuolisista olosuhteista, kuten lainmääräykset, viranomaistoimenpiteet, sotatapahtumat, lakot, kauppasaarrot, työsulut tai vastaavat olosuhteet (ns. force majeure), jos ei laki toisin määrää.  

Yhteystiedot

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.fi

Käytämme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lue lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietoja ja evästeitä.

-