Din SkoNilson ShoesSkopunkten
Valitse myymälä
ILMAINEN TOIMITUS // PALAUTUSEtsi myymälä

Tuotekori on tyhjä

Rahti 0 €*

Yhteensä 0 €

*Ilmainen toimitus yli 30€

Kassalle
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Nilson Shoes
  • Skopunkten

One Bag Habit

Kestää kauan, ennen kuin muovipussi hajoaa luonnossa. Pohjoismaissa käytetään noin 200 muovipussia henkilöä kohti vuodessa. NilsonGroup on nyt liittynyt One Bag Habit -hankkeeseen, tavoitteena saada aikaan positiivista muutosta. 

One Bag Habit -hankkeen käynnistivät H&M, KappAhl ja Lindex. Se julkistettiin Ruotsissa 1. kesäkuuta 2017, Norjassa 1. tammikuuta 2018 ja Suomessa 1. helmikuuta 2018.

NilsonGroup on liittynyt siihen koko ajan kasvavaan yritysjoukkoon, joka haluaa olla mukana vaikuttamassa muovipussien käytön vähentämiseen.

Muiden One Bag Habit -hankkeessa mukana olevien yritysten tavoin toimimme muun muassa niin, että perimme myymälöissä maksun muovipusseistamme. 

Lahjoitamme koko pussien myynnistä saatavan ylijäämän sellaiseen tarkoitukseen, joka edistää kestävää kehitystä yhteiskunnallisessa tai ympäristöllisessä projektissa. Lahjoituksen kohteista ilmoitamme osoitteessa www.feetfirst.fi

Kaikki muovipussimme on jo nykyään valmistettu sataprosenttisesti kierrätetystä muovista. Puolet tulee kuluttajakierrätysmuovista ja puolet tehdasjätteestä. Pussien kokonaiskäytön vähentämisellä pyrimme vaikuttamaan ympäristö- ja ilmastovaikutuksen vähentämiseksi.


Kaikki voittavat, kun käyttöä vähennetään

Kestää erittäin kauan, ennen kuin muovi hajoaa luonnossa. Muovi myös hajoaa mikropartikkeleiksi, jotka päätyvät luontoon, veteen ja ravintoketjuun – jossa me ihmiset olemme ylimpinä ja saamme itseemme näitä partikkeleja esimerkiksi kalasta.

Myös kangas- ja paperipussit vaikuttavat ympäristöön valmistuksen energian- ja raaka-aineenkulutuksen kautta. On siis tärkeää käyttää kaikenlaisia pusseja ja kasseja monta kertaa. 


Auttaminen on helppoa!

Muuta omia ”pussitapojasi” ja vaikuta. Muista…

… ottaa vain yksi pussi, jos todella tarvitset sitä
… käyttää samaa pussia monta kertaa
… ja panna se lopulta muovikierrätykseen tai käyttää roskapussina. 


Jäsenyys

Tervetuloa FEETFIRST Friendsiin. Rekisteröitymällä FEETFIRST Friends -jäseneksi hyväksyt nämä ehdot ja säännökset.

FEETFIRST Friends on kanta-asiakasohjelma, jossa ansaitset alennukseen oikeuttavia pisteitä, saat tarjouksia, kutsuja kilpailuihin ja tapahtumiin sekä paljon muuta.

FEETFIRST Friendsista vastaa NilsonGroup AB.

FEETFIRST Friends -jäsenyys on maksuton. Jäseneksi voi liittyä sellainen henkilö, joka on täyttänyt 16 vuotta ja joka on kirjoilla Suomessa. Jäsenenä rekisteröit kaikki ostoksesi esittämällä henkilötunnuksesi kassalla (klubikorttia ei tarvita).

Jäsenyys on voimassa kaikissa NilsonGroupin Suomen myymälöissä: Din Sko, Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports ja Skopunkten sekä feetfirst.fi-verkkokauppa. Itse jäsenyys ja sen tarjoamat edut koskevat vain sinun tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksia. Jäsenyys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kenellekään muulle.

Pisteet

Pisteitä saa kaikista ostoksista (poissulkien lahjakorttiostokset). Pisteiden rekisteröimiseksi sinun on esitettävä voimassa oleva henkilöllisyystodistuksesi myymälässä tai ostaessasi feetfirst.fi-sivustolla syötettävä henkilötunnuksesi.

Pisteiden laskeminen alkaa ensimmäisestä ostoksestasi jäsenenä, ja ne rekisteröidään sinun jäsentunnuksellesi. Pisteitä kertyy vain sinun itsesi tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksista.

Voit ansaita pisteitä myös osallistumalla muihin pisteitä kerryttäviin aktiviteetteihin, joita klubi silloin tällöin tarjoaa.

Ansaitsemasi pisteet ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää kenellekään muulle jäsenelle tai muulle henkilölle.

Ostoksella ansaitsemasi pisteet poistetaan jäsentililtäsi, jos palautat tuotteen.

Pisteesi ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Henkilötietojen käsittely

NilsonGroup käsittelee henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Henkilötietovastaava on NilsonGroup AB (yritystunnus: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Käsittelemiämme henkilötietoja ovat etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, henkilötunnuksesi, postiosoitteesi sekä tiedot ostoksistasi (ts. kassakuitti). Käytämme henkilötietojasi pisteiden hallinnoimiseen, lähettääksemme sinulle mukautettuja jäsentarjouksia, markkina- ja asiakasanalyyseihin sekä siihen, että kykenemme tarjoamaan sinulle kohdennettua markkinointia aiempiin ostoksiisi perustuen.

Pidämme henkilötietosi tallennettuna niin kauan kuin olet FEETFIRST Friends -jäsen.

Saatamme käyttää muiden yritysten apua jäsenyyden hallinnassa ja markkinoinnissa. Nämä yritykset toimivat siis vain apuna, ja me olemme yhä vastuussa henkilötiedoista. Käytämme osoitetietojen päivittämiseen Bisnodea. Henkilötietojasi ei tulla siirtämään EU:n tai EES:n ulkopuolisiin maihin. Pääosa FEETFIRST Friends -viestinnästä tapahtuu sähköpostitse ja tekstiviestein, mutta myös osoitteellisia postilähetyksiä tullaan käyttämään. Jos et halua saada tarjouksia sisältäviä lähetyksiä, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Sinulla on oikeus pyytää kirjallisena niitä tietoja, jotka me olemme sinusta rekisteröineet. Voit myös milloin tahansa vaatia virheellisiä tietoja oikaistaviksi.

Oikeudelliset perusteet henkilötietojen käsittelylle

Jotta meillä olisi oikeus käyttää sinun henkilötietojasi, meillä on oltava niin kutsuttu oikeusperusta. Me käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme noudattaa sitä sopimusta, joka meillä on kanssasi jäsenenä.

Jäsenyyden lopettaminen

Jäsenyytesi on voimassa toistaiseksi. Voit sanoa jäsenyytesi irti ottamalla yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Jos jäsenyys on ollut ei-aktiivisena 36 kuukauden ajan, se lopetetaan. NilsonGroupilla on oikeus sanoa jäsenyys irti välittömästi väärinkäyttötapauksissa (esim. jos et maksa ostostasi). Jäsenyyden irtisanomisen yhteydessä jäsennumerosi suljetaan ja kaikki rekisteröidyt henkilötietosi poistetaan jäsenrekisteristä. Tämä tapahtuu heti kun kaikki mahdolliset taloudelliset transaktiot on suoritettu. Sinulla ei ole oikeutta rekisteröityihin pisteisiin jäsenyyden voimassaolon päättymisen jälkeen.

Muutokset ehdoissa

Nämä jäsenyysehdot astuvat voimaan 1. toukokuuta 2019 FEETFIRST Friends -jäsenille. NilsonGroup pidättää itsellään oikeuden jäsenehtojen muuttamiseen. Muutokset astuvat voimaan silloin, kun ne julkaistaan feetfirst.fi-sivustolla, jossa tuoreimmat ehdot aina ovat. NilsonGroup ei vastaa jäsenyysehtojen mukaisten sitoumusten noudattamatta jättämisestä tai vahingoista, jotka johtuvat NilsonGroupin hallintavallan ulkopuolisista olosuhteista, kuten lainmääräykset, viranomaistoimenpiteet, sotatapahtumat, lakot, kauppasaarrot, työsulut tai vastaavat olosuhteet (ns. force majeure), jos ei laki toisin määrää.

Yhteystiedot

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.fi

Käytämme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lue lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietoja ja evästeitä.