MEIDÄN VASTUUMME

Kiihtyvällä vauhdilla etenevässä maailmassamme on silloin tällöin tärkeää nostaa katseensa ja katsella asioita suuremmasta näkökulmasta. On tosiasia, että kaikilla meillä maapallon asukkailla on oma vastuumme siitä, miten toimimme, jotta yhteiskuntamme kehittyisi kestävään suuntaan. Yrityksenä meillä NilsonGroupilla on vastuu siitä, miten vaikutamme ympäristöömme ja toimimme sen kanssa.

NilsonGroupissa kestävän kehityksen hyväksi tehtävä työ tarkoittaa yhteiskuntavastuun, etiikan ja ympäristön osa-alueilla sellaisten prosessien ja yhteistyön kehittämistä, jotka mahdollistavat pitkäaikaiset parannukset asiakkaillemme, tavarantoimittajillemme sekä omille työntekijöillemme. Näemme työmme kestävän kehityksen hyväksi tärkeänä osana päivittäistä toimintaamme ja pidämme erittäin tärkeänä sitä, että kenkämme valmistetaan hyvissä olosuhteissa.

Jokainen NilsonGroupin myymälöissä oleva kenkäpari on kulkenut pitkän matkan ideasta valmiiksi tuotteeksi. Jokaisella kengällä on käyttötarkoituksensa, ja kukin yksittäinen malli kuuluu suurempaan mallistoon, joka on suunniteltu ja tuotettu ja kauan ennen tuotteen ilmestymistä myymälöihimme.

Kestävä kehitys on olennainen osa päivittäistä työtämme koko arvoketjussa, jonka jokainen osa vaikuttaa ympäröivään maailmaan. Arvoketju on toimintamme ydin, ja se käsittää kengän jokaisen hetken luovasta ideasta tuotekehitysvaiheessa aina siihen, kun kenkä myydään asiakkaan käytettäväksi.

;

Käytämme evästeitä antaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.  Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lisätietoa evästeistä

OK