FEETFIRST

FEETFIRST tarjoaa parasta kenkämuodin alalla. Olemme keränneet Ruotsin johtavat kenkäketjut yhteen ja samaan myymälään! Sieltä löydät kenkiä DinSko-, Nilson Shoes-, Skopunkten-, Jerns- ja Radical Sports. Etsit sitten trendikkyyttä, mukavuutta tai toiminnallisuutta, FEETFIRST tarjoaa jotakin kaikissa hintaluokissa, jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Uusien kenkien ostamisen netistä on oltava helppoa!

FEETFIRST-konseptin takana on Pohjoismaiden johtava kenkäkonserni NilsonGroup.


”ON USKALLETTAVA ajatella uudella tavalla. On oltava avoin mieli, ja koko ajan on oltava utelias.”

Nämä sanat lausui yrityksen perustaja Rolf Nilsson jo 1950-luvulla, samalla vuosikymmenellä kuin hän käynnisti yhden miehen pikku yrityksensä Varbergin ulkopuolella. Silloin sai alkunsa Pohjoismaiden nykyään johtava kenkäkonserni NilsonGroup, johon kuuluvat myymäläketjut DinSko, Nilson Shoes, Skopunkten, Jerns ja Radical Sports. Kaikki ne ovat erilaisia, mutta yksi asia yhdistää niitä: aitoon Rolf Nilsson -henkeen kaikki ovat sitä mieltä, että jalat ovat pääasia.

;

Käytämme evästeitä antaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.  Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lisätietoa evästeistä

OK