Valitse myymälä
Feet First
Feet First

Tuotekori on tyhjä

Yhteensä 0 €

Kassalle
  • FEETFIRST

Jo yhdellä kenkäparilla on vaikutusta

Julkistamme nyt kampanjan yhteistyössä TOMSin sekä superduon Vanja Wikström ja Josefin Dahlberg kanssa. Tytöt ovat kumpikin valinneet TOMS-mallistosta yhden tuotteen, ja kutakin myytyä paria kohti me ja TOMS annamme kumpikin 100 SEK SOS-lapsikylälle. Kenkiä myydään kaikissa myymälöissämme ja verkkokaupassa hintaan 59€.

TOMSin kampanjakasvot Vanja Wikström ja Josefin Dahlberg ovat mukana monessa projektissa, joiden tarkoitus on saada aikaan hauskempi, positiivisempi ja parempi maailma. Josefin aloitti muotitoimittajana, mutta nykyään hän on monessa mukana. Hän bloggaa, tekee podcasteja ja vetää Happitude.se-tuotemerkkiä, joka tekee puseroihin iloa levittäviä viestejä. Hän vetää myös Facebookissa uutta Power Babes -verkostoa, jossa tytöt vaihtavat keskenään vinkkejä sekä tukevat ja vahvistavat toisiaan.

Vanja on sarjayrittäjä, joka on perustanut muun muassa GlamMom.se-verkkokaupan. Nykyään hän vetää Babyloonz-lastentuotemerkkiä, jonka pedagogiset ja viihdyttävät lastenohjelmat ja sovellukset hauskuuttavat päivittäin tuhansia lapsia omalla YouTube-kanavallaan. Yhdessä duolla on suosittu Josefin och Vanja -podcast, jossa he tsemppaavat kuuntelijoita ja antavat vinkkejä ja inspiraatiota hauskempaan arkeen.

Tervetullut lisä haitilaiskouluun

Nämä monitoimijat ovat kumpikin valinneet TOMSin kesämallistosta yhden henkilökohtaisen suosikkituotteen. Aina kun asiakas ostaa jommankumman näistä kenkäpareista, sekä Nilson Shoes että TOMS lahjoittaa 100 SEK SOS-lapsikylän kouluun Les Cayesissa Haitissa. Koulu sijaitsee haastavalla seudulla köyhässä maassa, jota luonnonkatastrofit ovat usein piinanneet. Koulussa noin kolmesataa 3–14-vuotiasta oppilasta saa ilmaista koulutusta koulutettujen opettajien antamana.

Monia koulun oppilaita koetteli vuoden 2010 maanjäristys, joka tuhosi suuria osia Haitista ja tappoi yli 200 000 ihmistä. Monet menettivät perheenjäseniä, ja perheiltä loppui toimeentulo. Koulusta on tullut tärkeä laitos koko yhteiskunnalle, ja se pyörittää muun muassa vesilaitosta, joka toimittaa monille alueen asukkaille juomavettä.

Jäsenyys

Tervetuloa FEETFIRST Friendsiin. Rekisteröitymällä FEETFIRST Friends -jäseneksi hyväksyt nämä ehdot ja säännökset.

FEETFIRST Friends on kanta-asiakasohjelma, jossa ansaitset alennukseen oikeuttavia pisteitä, saat tarjouksia, kutsuja kilpailuihin ja tapahtumiin sekä paljon muuta.

FEETFIRST Friendsista vastaa NilsonGroup AB.

FEETFIRST Friends -jäsenyys on maksuton. Jäseneksi voi liittyä sellainen henkilö, joka on täyttänyt 16 vuotta ja joka on kirjoilla Suomessa. Jäsenenä rekisteröit kaikki ostoksesi esittämällä puhelinnumerosi kassalla (klubikorttia ei tarvita).

Jäsenyys on voimassa kaikissa NilsonGroupin Suomen myymälöissä: Din Sko, Nilson Shoes, Radical Sports ja Skopunkten sekä feetfirst.fi-verkkokaupassa. Itse jäsenyys ja sen tarjoamat edut koskevat vain sinun tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksia. Jäsenyys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kenellekään muulle.

Pisteet

Pisteitä saa kaikista ostoksista (poissulkien lahjakorttiostokset). Pisteiden rekisteröimiseksi sinun on annettava puhelinnumerosi myymälässä tai ostaessasi feetfirst.fi-sivustolla syötettävä puhelinnumerosi sinne.

Pisteiden laskeminen alkaa ensimmäisestä ostoksestasi jäsenenä, ja ne rekisteröidään sinun jäsentunnuksellesi. Pisteitä kertyy vain sinun itsesi tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksista.Voit ansaita pisteitä myös osallistumalla muihin pisteitä kerryttäviin aktiviteetteihin, joita klubi silloin tällöin tarjoaa.

Voit ansaita pisteitä myös osallistumalla muihin pisteitä kerryttäviin aktiviteetteihin, joita klubi silloin tällöin tarjoaa.

Ansaitsemasi pisteet ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää kenellekään muulle jäsenelle tai muulle henkilölle.

Ostoksella ansaitsemasi pisteet poistetaan jäsentililtäsi, jos palautat tuotteen.

Pisteesi ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Henkilötietojen käsittely

NilsonGroup käsittelee henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Henkilötietovastaava on NilsonGroup AB (yritystunnus: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Käsittelemiämme henkilötietoja ovat etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, henkilötunnuksesi, postiosoitteesi sekä tiedot ostoksistasi (ts. kassakuitti). Käytämme henkilötietojasi pisteiden hallinnoimiseen, lähettääksemme sinulle mukautettuja jäsentarjouksia, markkina- ja asiakasanalyyseihin sekä siihen, että kykenemme tarjoamaan sinulle kohdennettua markkinointia aiempiin ostoksiisi perustuen.

Pidämme henkilötietosi tallennettuna niin kauan kuin olet FEETFIRST Friends -jäsen.

Saatamme käyttää muiden yritysten apua jäsenyyden hallinnassa ja markkinoinnissa. Nämä yritykset toimivat siis vain apuna, ja me olemme yhä vastuussa henkilötiedoista. Käytämme osoitetietojen päivittämiseen Bisnodea. Henkilötietojasi ei tulla siirtämään EU:n tai EES:n ulkopuolisiin maihin. Pääosa FEETFIRST Friends -viestinnästä tapahtuu sähköpostitse ja tekstiviestein, mutta myös osoitteellisia postilähetyksiä tullaan käyttämään. Jos et halua saada tarjouksia sisältäviä lähetyksiä, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Sinulla on oikeus pyytää kirjallisena niitä tietoja, jotka me olemme sinusta rekisteröineet. Voit myös milloin tahansa vaatia virheellisiä tietoja oikaistaviksi. 

Oikeudelliset perusteet henkilötietojen käsittelylle

Jotta meillä olisi oikeus käyttää sinun henkilötietojasi, meillä on oltava niin kutsuttu oikeusperusta. Me käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme noudattaa sitä sopimusta, joka meillä on kanssasi jäsenenä. 

Jäsenyyden lopettaminen

Jäsenyytesi on voimassa toistaiseksi. Voit sanoa jäsenyytesi irti ottamalla yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Jos jäsenyys on ollut ei-aktiivisena 36 kuukauden ajan, se lopetetaan. NilsonGroupilla on oikeus sanoa jäsenyys irti välittömästi väärinkäyttötapauksissa (esim. jos et maksa ostostasi). Jäsenyyden irtisanomisen yhteydessä jäsennumerosi suljetaan ja kaikki rekisteröidyt henkilötietosi poistetaan jäsenrekisteristä. Tämä tapahtuu heti kun kaikki mahdolliset taloudelliset transaktiot on suoritettu. Sinulla ei ole oikeutta rekisteröityihin pisteisiin jäsenyyden voimassaolon päättymisen jälkeen. 

Muutokset ehdoissa

Nämä jäsenyysehdot astuvat voimaan 1. toukokuuta 2019 FEETFIRST Friends -jäsenille. NilsonGroup pidättää itsellään oikeuden jäsenehtojen muuttamiseen. Muutokset astuvat voimaan silloin, kun ne julkaistaan feetfirst.fi-sivustolla, jossa tuoreimmat ehdot aina ovat. NilsonGroup ei vastaa jäsenyysehtojen mukaisten sitoumusten noudattamatta jättämisestä tai vahingoista, jotka johtuvat NilsonGroupin hallintavallan ulkopuolisista olosuhteista, kuten lainmääräykset, viranomaistoimenpiteet, sotatapahtumat, lakot, kauppasaarrot, työsulut tai vastaavat olosuhteet (ns. force majeure), jos ei laki toisin määrää.  

Yhteystiedot

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.fi

Käytämme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lue lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietoja ja evästeitä.

-