FEETFIRSTDin SkoSkopunkten
Valitse myymälä
Nilson Shoes
ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
Etsi myymälä

Tuotekori on tyhjä

Yhteensä 0 €

30 EUR jäljellä ilmaiseen rahtiin. Nouda ilmaiseksi myymälästä!

Kassalle
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Nilson Shoes
  • Skopunkten

kengät

AVOKKAAT JA KORKOKENGÄT

BALLERINAT

HIENOT KENGÄT

MATALAT KENGÄT

SANDAALIT

SANDALETIT

TALVIKENGÄT

TENNARIT

VARSIKENGÄT JA BOOTSIT

Suodatin

Osasto

MIEHET

NAISET

Koko

36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47

Väri

MUSTA
VALKOINEN
RUSKEA
MONIVÄRINEN
SININEN
BEIGE
VIHREÄ
ROOSA
KELTAINEN
HARMAA
METALLI

Tuotemerkki

ADIDAS

BILLI BI

BIRKENSTOCK

BJÖRN BORG

BUFFALO LONDON

Näytä lisää

Hinta

50
100
150
200

4 EUR

249 EUR

ALE

Konsepti

JERNS

NILSONSHOES

Käyttötilanne

Myymälä

HELSINKI

TURKU

RAISIO

Tarkempi suodin

Pintamateriaali

Koron korkeus

Kärkiprofiili

Korkoprofiili

Kiinnitystapa

Rieker logo

RIEKER

Perheyritys Rieker on perustamisestaan 1877 lähtien suuntautunut asiakkaisiin, jotka haluavat kevyitä, mukavia ja hyvin istuvia kenkiä. Riekerin kengät takaavat maksimaalisen joustavuuden ja keveyden, leveämmän lestin sekä optimaalisen iskunvaimennuksen. Riekerin filosofiana on tarjota asiakkailleen lajissaan absoluuttisesti parhaita tuotteita. Jokainen kenkä testataan ennen sen lähettämistä myymälään, ja sen on täytettävä laatustandardit esimerkiksi painon, mukavuuden ja kestävyyden suhteen.

Suosittuja tuotteita

20% ALENNUS
Rieker, Sally Lace Zip
74 €
20% ALENNUS
Rieker, Sanne Elastic
64 €
20% ALENNUS
Rieker, Sally Lace Zip
74 €
20% ALENNUS
Rieker, Dalia Multi
59 €
20% ALENNUS
Rieker, Stina Elastic
60 € 64 €
20% ALENNUS
Rieker, Simone Knitted
64 €
20% ALENNUS
Rieker, Naomi Croco
69 €
20% ALENNUS
Rieker, Silvia Straps
69 €
20% ALENNUS
Rieker, Dalia Buckles
69 €
20% ALENNUS
Rieker, Dalia Leo
64 €
Rieker, Felix
69 €
20% ALENNUS
Rieker, Sabina
74 €
20% ALENNUS
Rieker, Silva Velcro
59 €
20% ALENNUS
Rieker, Dalia Multi
59 €
20% ALENNUS
Rieker, Regina
64 €
20% ALENNUS
Rieker, Regina
69 €
20% ALENNUS
Rieker, Regina Ring Strass
64 €
20% ALENNUS
Rieker, Roberta Strass
64 €
20% ALENNUS
Rieker, Sabina Multi
69 €
20% ALENNUS
Rieker, Dina X
64 €
Rieker, Samtcalf
74 €
20% ALENNUS
Rieker, Jaipur
74 €
20% ALENNUS
Rieker, Sofi
64 €
20% ALENNUS
Rieker, Dalia Leo
64 €
20% ALENNUS
Rieker, Frederik
89 €
20% ALENNUS
Rieker, Dalia Buckles
69 €
20% ALENNUS
Rieker, Dalia Block
64 €
20% ALENNUS
Rieker, Elvira Drops
64 €
20% ALENNUS
Rieker, Simone Knitted
64 €
20% ALENNUS
Rieker, Auxerre
69 €
20% ALENNUS
Rieker, Sally Lace Zip
74 €
20% ALENNUS
Rieker, Almada
74 €
20% ALENNUS
Rieker, Ariaccia
64 €
20% ALENNUS
Rieker, Lago
79 €
20% ALENNUS
Rieker, Sonia
64 €

Jäsenyys

Tervetuloa FEETFIRST Friendsiin. Rekisteröitymällä FEETFIRST Friends -jäseneksi hyväksyt nämä ehdot ja säännökset.

FEETFIRST Friends on kanta-asiakasohjelma, jossa ansaitset alennukseen oikeuttavia pisteitä, saat tarjouksia, kutsuja kilpailuihin ja tapahtumiin sekä paljon muuta.

FEETFIRST Friendsista vastaa NilsonGroup AB.

FEETFIRST Friends -jäsenyys on maksuton. Jäseneksi voi liittyä sellainen henkilö, joka on täyttänyt 16 vuotta ja joka on kirjoilla Suomessa. Jäsenenä rekisteröit kaikki ostoksesi esittämällä puhelinnumerosi kassalla (klubikorttia ei tarvita).

Jäsenyys on voimassa kaikissa NilsonGroupin Suomen myymälöissä: Din Sko, Nilson Shoes, Radical Sports ja Skopunkten sekä feetfirst.fi-verkkokaupassa. Itse jäsenyys ja sen tarjoamat edut koskevat vain sinun tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksia. Jäsenyys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kenellekään muulle.

Pisteet

Pisteitä saa kaikista ostoksista (poissulkien lahjakorttiostokset). Pisteiden rekisteröimiseksi sinun on annettava puhelinnumerosi myymälässä tai ostaessasi feetfirst.fi-sivustolla syötettävä puhelinnumerosi sinne.

Pisteiden laskeminen alkaa ensimmäisestä ostoksestasi jäsenenä, ja ne rekisteröidään sinun jäsentunnuksellesi. Pisteitä kertyy vain sinun itsesi tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksista.Voit ansaita pisteitä myös osallistumalla muihin pisteitä kerryttäviin aktiviteetteihin, joita klubi silloin tällöin tarjoaa.

Voit ansaita pisteitä myös osallistumalla muihin pisteitä kerryttäviin aktiviteetteihin, joita klubi silloin tällöin tarjoaa.

Ansaitsemasi pisteet ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää kenellekään muulle jäsenelle tai muulle henkilölle.

Ostoksella ansaitsemasi pisteet poistetaan jäsentililtäsi, jos palautat tuotteen.

Pisteesi ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Henkilötietojen käsittely

NilsonGroup käsittelee henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Henkilötietovastaava on NilsonGroup AB (yritystunnus: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Käsittelemiämme henkilötietoja ovat etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, henkilötunnuksesi, postiosoitteesi sekä tiedot ostoksistasi (ts. kassakuitti). Käytämme henkilötietojasi pisteiden hallinnoimiseen, lähettääksemme sinulle mukautettuja jäsentarjouksia, markkina- ja asiakasanalyyseihin sekä siihen, että kykenemme tarjoamaan sinulle kohdennettua markkinointia aiempiin ostoksiisi perustuen.

Pidämme henkilötietosi tallennettuna niin kauan kuin olet FEETFIRST Friends -jäsen.

Saatamme käyttää muiden yritysten apua jäsenyyden hallinnassa ja markkinoinnissa. Nämä yritykset toimivat siis vain apuna, ja me olemme yhä vastuussa henkilötiedoista. Käytämme osoitetietojen päivittämiseen Bisnodea. Henkilötietojasi ei tulla siirtämään EU:n tai EES:n ulkopuolisiin maihin. Pääosa FEETFIRST Friends -viestinnästä tapahtuu sähköpostitse ja tekstiviestein, mutta myös osoitteellisia postilähetyksiä tullaan käyttämään. Jos et halua saada tarjouksia sisältäviä lähetyksiä, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Sinulla on oikeus pyytää kirjallisena niitä tietoja, jotka me olemme sinusta rekisteröineet. Voit myös milloin tahansa vaatia virheellisiä tietoja oikaistaviksi. 

Oikeudelliset perusteet henkilötietojen käsittelylle

Jotta meillä olisi oikeus käyttää sinun henkilötietojasi, meillä on oltava niin kutsuttu oikeusperusta. Me käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme noudattaa sitä sopimusta, joka meillä on kanssasi jäsenenä. 

Jäsenyyden lopettaminen

Jäsenyytesi on voimassa toistaiseksi. Voit sanoa jäsenyytesi irti ottamalla yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Jos jäsenyys on ollut ei-aktiivisena 36 kuukauden ajan, se lopetetaan. NilsonGroupilla on oikeus sanoa jäsenyys irti välittömästi väärinkäyttötapauksissa (esim. jos et maksa ostostasi). Jäsenyyden irtisanomisen yhteydessä jäsennumerosi suljetaan ja kaikki rekisteröidyt henkilötietosi poistetaan jäsenrekisteristä. Tämä tapahtuu heti kun kaikki mahdolliset taloudelliset transaktiot on suoritettu. Sinulla ei ole oikeutta rekisteröityihin pisteisiin jäsenyyden voimassaolon päättymisen jälkeen. 

Muutokset ehdoissa

Nämä jäsenyysehdot astuvat voimaan 1. toukokuuta 2019 FEETFIRST Friends -jäsenille. NilsonGroup pidättää itsellään oikeuden jäsenehtojen muuttamiseen. Muutokset astuvat voimaan silloin, kun ne julkaistaan feetfirst.fi-sivustolla, jossa tuoreimmat ehdot aina ovat. NilsonGroup ei vastaa jäsenyysehtojen mukaisten sitoumusten noudattamatta jättämisestä tai vahingoista, jotka johtuvat NilsonGroupin hallintavallan ulkopuolisista olosuhteista, kuten lainmääräykset, viranomaistoimenpiteet, sotatapahtumat, lakot, kauppasaarrot, työsulut tai vastaavat olosuhteet (ns. force majeure), jos ei laki toisin määrää.  

Yhteystiedot

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.fi

Liittymällä asiakasklubiimme saat eksklusiivisia tarjouksia!

Liittymällä asiakasklubiimme saat eksklusiivisia tarjouksia!

Käytämme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lue lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietoja ja evästeitä.