TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

HENKILÖTIEDOT

Nilson Group AB Filial Finland, yritystunnus 1739090-6, (jäljempänä ”meitä” tai ”me”) suojelee yksityisyyttäsi ja pyrkii aina suojaamaan henkilötietojasi parhaalla mahdollisella tavalla. Tavoitteemme on noudattaa kaikkia voimassa olevia tietosuojasäännöksiä. Tämä käytäntö auttaa sinua ymmärtämään muun muassa millaista tietoa keräämme ja miten tämä tieto käytetään.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee kaikkia FEETFIRST -verkkokaupassa (”Sivusto”) kerättyjä tietoja. Hyväksymällä Sivuston tietosuojakäytännön ostosten tai tietojen antamisen yhteydessä suostut henkilötietojesi käsittelyyn alla olevan mukaisesti.

NilsonGroup AB Filial Finland, org. nr 1739090-6, on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojesi käsittelystä.

Käsittelemme tietoja, jotka sinä asiakkaana itse olet antanut meille nimen, sähköpostiosoitteen, toimitusosoitteen, puhelinnumeron ja henkilötunnuksen muodossa. Käsittelemme myös tietoja, joita me tai meidän yhteistyökumppanimme ovat keränneet muista lähteistä, esimerkiksi päivitetyt yhteystiedot sekä ostohistoria, joka on rekisteröity ostoksesi yhteydessä. Osoitetiedot päivitetään automaattisesti tiedoilla viranomaislähteistä.

Tietoja voidaan käsitellä tilauksesi ja tuotteiden toimituksen hallinnointia varten. Henkilötietojasi voidaan myös käyttää tunnistamiseen, hallinnointiin ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jos erikseen olet hyväksynyt sen, tietojasi voidaan myös käyttää suoramarkkinointiin. Henkilötietojasi voidaan lähettää myös yhteistyökumppaneillemme kuten kuljetusyhtiöille, Klarna AB:lle ja Svea Ekonomille, helpottaaksemme ja hallinoidaksemme ostoksiasi.

Henkilötietojen käsittelyyn voi sisältyä tietojen yhdistelemistä muiden rekistereiden kanssa sekä EU:n sisällä, että EU:n ulkopuolella, ja henkilötietojasi voidaan luovuttaa muille yhtiöille konsernimme sisällä. Henkilötietoja siirretään myös yhteistyökumppaneillemme kuten kuljetusyhtiöille ja Klarna AB:lle ostostesi hallinnoimiseksi ja helpottamiseksi.

Huomaathan, että valtaosa viestinnästämme tapahtuu sähköpostitse ja tekstiviestitse.  Jos et halua mainoksia tai tarjouksia tekstiviestitse, sähköpostitse tai osoitteellisella postilla, voit milloin tahansa olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja kieltää markkinoinnin, yhteystiedot alla.

Voit aina tuntea olosi turvalliseksi ja varmaksi, kun teet ostoksia meillä. Työntekijöillemme on annettu tiukat ohjeet käsitellä kaikkia henkilötietoja sovellettavien lakien ja tietosuojasäännösten mukaisesti.

Sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa henkilötietojen käsittelyä varten annettu suostumus kokoaan tai osittain.  Sinulla on myös oikeus kerran vuodessa maksutta kirjallisesti pyytää, että saat tiedon siitä, mitkä tiedot sinusta on rekisteröity. Halutessasi tämän tiedon sinun on lähetettävä kirjallinen pyyntö meille. Sinulla on myös oikeus milloin tahansa pyytää korjausta mahdollisiin muuttuneisiin tai virheellisiin tietoihin sekä pyytää, että henkilötiedot poistetaan. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen customerservice@feetfirst.fi.

;

Käytämme evästeitä antaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.  Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lisätietoa evästeistä

OK