TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

HENKILÖTIEDOT

Nilson Group AB Filial Finland, yritystunnus 1739090-6, (jäljempänä ”meitä” tai ”me”) suojelee yksityisyyttäsi ja pyrkii aina suojaamaan henkilötietojasi parhaalla mahdollisella tavalla. Tavoitteemme on noudattaa kaikkia voimassa olevia tietosuojasäännöksiä. Tämä käytäntö auttaa sinua ymmärtämään muun muassa millaista tietoa keräämme ja miten tämä tieto käytetään.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee kaikkia FEETFIRST -verkkokaupassa (”Sivusto”) kerättyjä tietoja. Hyväksymällä Sivuston tietosuojakäytännön ostosten tai tietojen antamisen yhteydessä suostut henkilötietojesi käsittelyyn alla olevan mukaisesti.

NilsonGroup AB Filial Finland, org. nr 1739090-6, on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojesi käsittelystä.

Käsittelemme tietoja, jotka sinä asiakkaana itse olet antanut meille nimen, sähköpostiosoitteen, toimitusosoitteen, puhelinnumeron ja henkilötunnuksen muodossa. Käsittelemme myös tietoja, joita me tai meidän yhteistyökumppanimme ovat keränneet muista lähteistä, esimerkiksi päivitetyt yhteystiedot sekä ostohistoria, joka on rekisteröity ostoksesi yhteydessä. Osoitetiedot päivitetään automaattisesti tiedoilla viranomaislähteistä.

Tietoja voidaan käsitellä tilauksesi ja tuotteiden toimituksen hallinnointia varten. Henkilötietojasi voidaan myös käyttää tunnistamiseen, hallinnointiin ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jos erikseen olet hyväksynyt sen, tietojasi voidaan myös käyttää suoramarkkinointiin. Henkilötietojasi voidaan lähettää myös yhteistyökumppaneillemme kuten kuljetusyhtiöille, Klarna AB:lle ja Svea Ekonomille, helpottaaksemme ja hallinoidaksemme ostoksiasi.

Henkilötietojen käsittelyyn voi sisältyä tietojen yhdistelemistä muiden rekistereiden kanssa sekä EU:n sisällä, että EU:n ulkopuolella, ja henkilötietojasi voidaan luovuttaa muille yhtiöille konsernimme sisällä. Henkilötietoja siirretään myös yhteistyökumppaneillemme kuten kuljetusyhtiöille ja Klarna AB:lle ostostesi hallinnoimiseksi ja helpottamiseksi.

Huomaathan, että valtaosa viestinnästämme tapahtuu sähköpostitse ja tekstiviestitse.  Jos et halua mainoksia tai tarjouksia tekstiviestitse, sähköpostitse tai osoitteellisella postilla, voit milloin tahansa olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja kieltää markkinoinnin, yhteystiedot alla.

Voit aina tuntea olosi turvalliseksi ja varmaksi, kun teet ostoksia meillä. Työntekijöillemme on annettu tiukat ohjeet käsitellä kaikkia henkilötietoja sovellettavien lakien ja tietosuojasäännösten mukaisesti.

Sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa henkilötietojen käsittelyä varten annettu suostumus kokoaan tai osittain.  Sinulla on myös oikeus kerran vuodessa maksutta kirjallisesti pyytää, että saat tiedon siitä, mitkä tiedot sinusta on rekisteröity. Halutessasi tämän tiedon sinun on lähetettävä kirjallinen pyyntö meille. Sinulla on myös oikeus milloin tahansa pyytää korjausta mahdollisiin muuttuneisiin tai virheellisiin tietoihin sekä pyytää, että henkilötiedot poistetaan. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen customerservice@feetfirst.fi.

;

Käytämme evästeitä antaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.  Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lisätietoa evästeistä

OK

LIITY JÄSENEKSI, NIIN SAAT 10% ALENNUSTA SEURAAVASTA MYYMÄLÄOSTOKSESTASI.

HYVÄKSY EHDOT.

Jäsenyys

Nämä ehdot ovat voimassa sinun ja NilsonGroup AB:n välillä, ja ne koskevat FEETFIRST Friends-jäsenyyttäsi.

FEETFIRST Friendsista vastaa NilsonGroup AB. FEETFIRST Friends -jäsenyys on maksuton. Jäseneksi voi liittyä sellainen henkilö, joka on täyttänyt 16 vuotta ja joka on kirjoilla Suomessa. Jäsenenä rekisteröit kaikki ostoksesi tunnistautumalla kassalla.

Jäsenyys on voimassa kaikissa NilsonGroupin myymälöissä: Din Sko, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports ja Skopunkten sekä feetfirst.fi-verkkokauppa. Itse jäsenyys ja sen tarjoamat edut koskevat vain sinun tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksia. Samassa taloudessa asuvat henkilöt voivat liittyä sinun jäsenyyteesi ja kerätä näin yhteistä bonusta. Pääjäsenyyteen voi liittää enintään kolme jäsentä. Jos haluat liittää lisäjäseniä jäsenyyteesi, ota yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun.

Bonus

Kaikki ostokset (poissulkien lahjakorttiostokset) ovat bonusta kerryttäviä. Bonuksen rekisteröimiseksi sinun on ostosten yhteydessä tunnistauduttava myymälässä ja feetfirst.fi-verkkokaupassa. Bonuksen laskeminen alkaa ensimmäisestä ostoksestasi jäsenenä, ja se rekisteröidään sinun jäsentunnuksellesi. Vain sinun itsesi tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostokset voivat olla bonusta kerryttäviä. Yhteisesti kerätty bonus maksetaan pääjäsenelle. Bonus on 2% kokonaisostosummasta, ja se maksetaan kahdesti vuodessa. Pienin maksettava summa on 2,50 €. Maksusumma määräytyy 2,50 € välein, siis 2,50 €, 5 €, 7,50 € jne. Ei-maksettu bonus säästetään seuraavaan bonuksenjakoon. Voit käyttää ansaitsemasi bonuksen ostaessasi tuotteita NilsonGroupin Suomen-myymälöistä tai feetfirst.fi-verkkokaupasta. Et voi lunastaa bonusta käteisenä rahana. Käyttämätön bonus nollautuu yhden vuoden jälkeen.

Henkilötietojen käsittely

NilsonGroup käsittelee henkilötietoja voimassa olevien lakien mukaisesti, mukaan lukien EU:n tietosuoja-asetus. Henkilötietovastaava on NilsonGroup AB (y-tunnus: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Ruotsi.

Jotta voisit liittyä jäseneksi FEETFIRST Friendsiin, sinun on annettava henkilötietosi. Jos et halua antaa henkilötietojasi, et voi liittyä jäseneksi FEETFIRST Friendsiin. Tarvitsemiamme henkilötietoja ovat etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, syntymävuotesi, syntymäpäiväsi, postiosoitteesi sekä tiedot ostoksistasi (ts. kassakuitti). Käytämme henkilötietojasi bonuksen hallinnoimiseen, lähettääksemme sinulle mukautettuja jäsentarjouksia, markkina- ja asiakasanalyyseihin sekä siihen, että kykenemme tarjoamaan sinulle kohdennettua markkinointia aiempiin ostoksiisi perustuen.

Pidämme henkilötietosi tallennettuna niin kauan kuin olet FEETFIRST Friends -jäsen.

Saatamme käyttää muiden yritysten apua jäsenyyden hallinnassa ja markkinoinnissa. Nämä yritykset toimivat siis vain apuna, ja me olemme yhä vastuussa henkilötiedoista. Käytämme osoitetietojen päivittämiseen Bisnodea. Henkilötietojasi ei tulla siirtämään EU:n tai EES:n ulkopuolisiin maihin. Pääosa FEETFIRST Friends -viestinnästä tapahtuu sähköpostitse ja tekstiviestein, mutta myös osoitteellisia postilähetyksiä tullaan käyttämään. Jos et halua saada tarjouksia sisältäviä lähetyksiä, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun.

Sinulla on oikeus pyytää veloituksetta kirjallisena niitä tietoja, jotka me olemme sinusta rekisteröineet. Voit myös milloin tahansa vaatia virheellisiä tietoja oikaistaviksi. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä poistamaan meillä olevat, sinua koskevat henkilötiedot ja saada itsellesi kopio näistä tiedoista (ns. tietojen siirrettävyys).

Jos sinulla ei ole perusteita tällaiselle pyynnölle tai jos pyyntö on kohtuuton, esim. jos pyydät otetta tai poistoa kovin usein, voimme joko kieltäytyä pyynnön toteuttamisesta tai periä maksun, joka kattaa pyynnöstä aiheutuvat hallinnolliset kulut.

Lähetä pyyntösi meille käyttäen alla olevia yhteystietoja. Jos olet tyytymätön siihen, miten olemme käsitelleet henkilötietojasi, voit ottaa yhteyttä suoraan meihin. Voit myös tehdä valituksen tietosuojavaltuutetulle. Sellaisissa muita kuin henkilötietojesi käsittelyä koskevissa kiistatilanteissa, joita emme kykene ratkaisemaan, voit käyttää valituksen tekemiseen myös EU-komission verkkosivuilta löytyvää online-lomaketta: http://ec.europa.eu/odr.

Verkkosivustollamme www.feetfirst.fi voit lukea lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietoja yksityisyydensuojasääntöjemme mukaisesti. 

Oikeudelliset perusteet henkilötietojen käsittelylle

Jotta meillä olisi oikeus käsitellä sinun henkilötietojasi, meillä on oltava niin kutsuttu oikeudellinen peruste. Me käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme noudattaa sitä sopimusta, joka meillä on kanssasi jäsenenä.

Jäsenyyden lopettaminen

Jäsenyytesi on voimassa toistaiseksi. Voit sanoa jäsenyytesi irti ottamalla yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Jäsenyys päättyy myös, jos bonusta kerryttäviä ostoja ei ole tehty 36 kuukauden aikana. NilsonGroupilla on oikeus sanoa jäsenyys irti välittömästi väärinkäyttötapauksissa (esim. jos et maksa ostostasi). Jäsenyyden irtisanomisen yhteydessä jäsennumerosi suljetaan ja kaikki rekisteröidyt henkilötiedot poistetaan jäsenrekisteristä. Tämä tapahtuu heti kun kaikki mahdolliset taloudelliset transaktiot on suoritettu. Sinulla ei ole oikeutta rekisteröityyn bonukseen jäsenyyden voimassaolon päättymisen jälkeen. 

Muutokset ehdoissa

Nämä jäsenyysehdot astuvat voimaan 28.9.2017 FEETFIRST Friends -jäsenille. NilsonGroup pidättää itsellään oikeuden jäsenehtojen muuttamiseen. Muutokset astuvat voimaan silloin, kun ne julkaistaan feetfirst-fi-sivustolla, jossa tuoreimmat ehdot aina ovat. NilsonGroup ei vastaa jäsenyysehtojen mukaisten sitoumusten noudattamatta jättämisestä aiheutuvista suorista tai epäsuorista vahingoista, jotka johtuvat NilsonGroupin hallintavallan ulkopuolisista olosuhteista, kuten lainmääräykset, viranomaistoimenpiteet, sotatapahtumat, lakot, kauppasaarrot, työsulut tai vastaavat olosuhteet (ns. force majeure), jos ei laki toisin määrää.

Yhteystiedot

FEETFIRST asiakaspalvelu
Box 508
SE-432 19 Varberg, Ruotsi

friends@feetfirst.fi