Valitse myymälä

Tuotekori on tyhjä

Yhteensä 0 €

Kassalle
  • FEETFIRST

REKLAMAATIOT

Sinulla on voimassa olevan kuluttajansuojalainsäädännön mukaisesti oikeus reklamoida viallisista tuotteista kohtuullisessa ajassa siitä, kun havaitsit virheen. Jos saat viallisen tai väärin toimitetun tuotteen tai jos toimitus muuten eroaa tilauksestasi, ota yhteyttä asiakaspalveluun osoitteeseen customerservice@feetfirst.fi heti, kun olet havainnut virheen. Reklamaatiot, jotka tehdään kahden kuukauden kuluessa siitä, kun virhe on havaittu, katsotaan aina toimitetuksi ajoissa.

Kirjoita reklamaation syy paketin liitteenä olevaan palautuslomakkeeseen, ja käytä palautuslomaketta reklamaatioiden yhteydessä. Me vastaamme hyväksytyn reklamaation toimituskuluista.

Kun reklamoitu tuote palautetaan ja reklamaatio on hyväksytty, suoritamme sinulle korvauksen sovellettavan kuluttajansuojalainsäädännön mukaisesti. Pyrimme siihen, että tämä hyvitys tehdään viikon kuluessa reklamaation hyväksymisestä.

Voit tehdä reklamaation myös myymälässämme. Ota silloin mukaan tuote tilausvahvistus mukaasi tai näytä se puhelimestasi, jotta henkilökuntamme voi auttaa sinua. Tarjoamme takaisinmaksuna ainoastaan talletuksen luottokortille tai myymälässämme voimassa olevan kupongin, kun reklamointi tehdään myymälässämme. Meillä ei ole mahdollisuutta hyvittää laskua palautuksen tapahduttua johonkin myymälöistämme.

Jos olet ostanut tuotteen jostakin myymälästämme, sinun tulee kääntyä sen kenkäketjun puoleen, mistä olet ostanut tuotteen. Tuotteista jotka on ostettu myymälästä, ei voida reklamoida verkkokauppan.

Jos haluat lähettää valituksen kirjeitse, voit tehdä sen seuraavaan osoitteeseen:

NilsonGroup AB, Kundservice
Box 508
432 19 VARBERG
RUOTSI

SOVELLETTAVA LAKI JA RIIDAT

Näihin ehtoihin ja mahdollisiin riitoihin jotka johtuvat näiden ehtojen mukaisesta verkkokaupan käytöstä tai verkkokaupasta tehdyistä ostoksista sovelletaan Suomen lakia.

Suosittelemme, että käännyt kuluttajariitalautakunnan puoleen, http://www.kuluttajariita.fi Hämeentie 3, PL 306, 00531 HELSINKI, sellaisen reklamaation ja mahdollisen riidan osalta jota emme pysty ratkaisemaan. Noudatamme aina lautakunnan suosituksia.

Voit myös käyttää valituksille tarkoitettua online-foorumia, joka on käytettävissä EU-komission verkkosivuilla: http://ec.europa.eu/odr. Ehtoja tulkitaan Suomen lain mukaisesti.

Jäsenyys

Tervetuloa FEETFIRST Friendsiin. Rekisteröitymällä FEETFIRST Friends -jäseneksi hyväksyt nämä ehdot ja säännökset.

FEETFIRST Friends on kanta-asiakasohjelma, jossa ansaitset alennukseen oikeuttavia pisteitä, saat tarjouksia, kutsuja kilpailuihin ja tapahtumiin sekä paljon muuta.

FEETFIRST Friendsista vastaa NilsonGroup AB.

FEETFIRST Friends -jäsenyys on maksuton. Jäseneksi voi liittyä sellainen henkilö, joka on täyttänyt 16 vuotta ja joka on kirjoilla Suomessa. Jäsenenä rekisteröit kaikki ostoksesi esittämällä puhelinnumerosi kassalla (klubikorttia ei tarvita).

Jäsenyys on voimassa kaikissa NilsonGroupin Suomen myymälöissä: Din Sko, Nilson Shoes, Radical Sports ja Skopunkten sekä feetfirst.fi-verkkokaupassa. Itse jäsenyys ja sen tarjoamat edut koskevat vain sinun tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksia. Jäsenyys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kenellekään muulle.

Pisteet

Pisteitä saa kaikista ostoksista (poissulkien lahjakorttiostokset). Pisteiden rekisteröimiseksi sinun on annettava puhelinnumerosi myymälässä tai ostaessasi feetfirst.fi-sivustolla syötettävä puhelinnumerosi sinne.

Pisteiden laskeminen alkaa ensimmäisestä ostoksestasi jäsenenä, ja ne rekisteröidään sinun jäsentunnuksellesi. Pisteitä kertyy vain sinun itsesi tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksista.Voit ansaita pisteitä myös osallistumalla muihin pisteitä kerryttäviin aktiviteetteihin, joita klubi silloin tällöin tarjoaa.

Voit ansaita pisteitä myös osallistumalla muihin pisteitä kerryttäviin aktiviteetteihin, joita klubi silloin tällöin tarjoaa.

Ansaitsemasi pisteet ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää kenellekään muulle jäsenelle tai muulle henkilölle.

Ostoksella ansaitsemasi pisteet poistetaan jäsentililtäsi, jos palautat tuotteen.

Pisteesi ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Henkilötietojen käsittely

NilsonGroup käsittelee henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Henkilötietovastaava on NilsonGroup AB (yritystunnus: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Käsittelemiämme henkilötietoja ovat etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, henkilötunnuksesi, postiosoitteesi sekä tiedot ostoksistasi (ts. kassakuitti). Käytämme henkilötietojasi pisteiden hallinnoimiseen, lähettääksemme sinulle mukautettuja jäsentarjouksia, markkina- ja asiakasanalyyseihin sekä siihen, että kykenemme tarjoamaan sinulle kohdennettua markkinointia aiempiin ostoksiisi perustuen.

Pidämme henkilötietosi tallennettuna niin kauan kuin olet FEETFIRST Friends -jäsen.

Saatamme käyttää muiden yritysten apua jäsenyyden hallinnassa ja markkinoinnissa. Nämä yritykset toimivat siis vain apuna, ja me olemme yhä vastuussa henkilötiedoista. Käytämme osoitetietojen päivittämiseen Bisnodea. Henkilötietojasi ei tulla siirtämään EU:n tai EES:n ulkopuolisiin maihin. Pääosa FEETFIRST Friends -viestinnästä tapahtuu sähköpostitse ja tekstiviestein, mutta myös osoitteellisia postilähetyksiä tullaan käyttämään. Jos et halua saada tarjouksia sisältäviä lähetyksiä, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Sinulla on oikeus pyytää kirjallisena niitä tietoja, jotka me olemme sinusta rekisteröineet. Voit myös milloin tahansa vaatia virheellisiä tietoja oikaistaviksi. 

Oikeudelliset perusteet henkilötietojen käsittelylle

Jotta meillä olisi oikeus käyttää sinun henkilötietojasi, meillä on oltava niin kutsuttu oikeusperusta. Me käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme noudattaa sitä sopimusta, joka meillä on kanssasi jäsenenä. 

Jäsenyyden lopettaminen

Jäsenyytesi on voimassa toistaiseksi. Voit sanoa jäsenyytesi irti ottamalla yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Jos jäsenyys on ollut ei-aktiivisena 36 kuukauden ajan, se lopetetaan. NilsonGroupilla on oikeus sanoa jäsenyys irti välittömästi väärinkäyttötapauksissa (esim. jos et maksa ostostasi). Jäsenyyden irtisanomisen yhteydessä jäsennumerosi suljetaan ja kaikki rekisteröidyt henkilötietosi poistetaan jäsenrekisteristä. Tämä tapahtuu heti kun kaikki mahdolliset taloudelliset transaktiot on suoritettu. Sinulla ei ole oikeutta rekisteröityihin pisteisiin jäsenyyden voimassaolon päättymisen jälkeen. 

Muutokset ehdoissa

Nämä jäsenyysehdot astuvat voimaan 1. toukokuuta 2019 FEETFIRST Friends -jäsenille. NilsonGroup pidättää itsellään oikeuden jäsenehtojen muuttamiseen. Muutokset astuvat voimaan silloin, kun ne julkaistaan feetfirst.fi-sivustolla, jossa tuoreimmat ehdot aina ovat. NilsonGroup ei vastaa jäsenyysehtojen mukaisten sitoumusten noudattamatta jättämisestä tai vahingoista, jotka johtuvat NilsonGroupin hallintavallan ulkopuolisista olosuhteista, kuten lainmääräykset, viranomaistoimenpiteet, sotatapahtumat, lakot, kauppasaarrot, työsulut tai vastaavat olosuhteet (ns. force majeure), jos ei laki toisin määrää.  

Yhteystiedot

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.fi

Käytämme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lue lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietoja ja evästeitä.

-