REKLAMAATIOT

Sinulla on voimassa olevan kuluttajansuojalainsäädännön mukaisesti oikeus reklamoida viallisista tuotteista kohtuullisessa ajassa siitä, kun havaitsit virheen. Jos saat viallisen tai väärin toimitetun tuotteen tai jos toimitus muuten eroaa tilauksestasi, ota yhteyttä asiakaspalveluun osoitteeseen customerservice@feetfirst.fi heti, kun olet havainnut virheen. Reklamaatiot, jotka tehdään kahden kuukauden kuluessa siitä, kun virhe on havaittu, katsotaan aina toimitetuksi ajoissa.

Kirjoita reklamaation syy paketin liitteenä olevaan palautuslomakkeeseen, ja käytä palautuslomaketta reklamaatioiden yhteydessä. Me vastaamme hyväksytyn reklamaation toimituskuluista.

Kun reklamoitu tuote palautetaan ja reklamaatio on hyväksytty, suoritamme sinulle korvauksen sovellettavan kuluttajansuojalainsäädännön mukaisesti. Pyrimme siihen, että tämä hyvitys tehdään viikon kuluessa reklamaation hyväksymisestä.

Voit tehdä reklamaation myös myymälässämme. Ota silloin mukaan tuote tilausvahvistus mukaasi tai näytä se puhelimestasi, jotta henkilökuntamme voi auttaa sinua. Tarjoamme takaisinmaksuna ainoastaan talletuksen luottokortille tai myymälässämme voimassa olevan kupongin, kun reklamointi tehdään myymälässämme. Meillä ei ole mahdollisuutta hyvittää laskua palautuksen tapahduttua johonkin myymälöistämme.

Jos olet ostanut tuotteen jostakin myymälästämme, sinun tulee kääntyä sen kenkäketjun puoleen, mistä olet ostanut tuotteen. Tuotteista jotka on ostettu myymälästä, ei voida reklamoida verkkokauppan.

Jos haluat lähettää valituksen kirjeitse, voit tehdä sen seuraavaan osoitteeseen:

NilsonGroup AB, Kundservice
Box 508
432 19 VARBERG
RUOTSI

SOVELLETTAVA LAKI JA RIIDAT

Näihin ehtoihin ja mahdollisiin riitoihin jotka johtuvat näiden ehtojen mukaisesta verkkokaupan käytöstä tai verkkokaupasta tehdyistä ostoksista sovelletaan Suomen lakia.

Suosittelemme, että käännyt kuluttajariitalautakunnan puoleen, http://www.kuluttajariita.fi Hämeentie 3, PL 306, 00531 HELSINKI, sellaisen reklamaation ja mahdollisen riidan osalta jota emme pysty ratkaisemaan. Noudatamme aina lautakunnan suosituksia.

Voit myös käyttää valituksille tarkoitettua online-foorumia, joka on käytettävissä EU-komission verkkosivuilla: http://ec.europa.eu/odr. Ehtoja tulkitaan Suomen lain mukaisesti.

;

Käytämme evästeitä antaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.  Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lisätietoa evästeistä

OK