PERUUTUSOIKEUS

Sinulla on aina 14 päivän peruutusoikeus, kun ostat tuotteita FEETFIRST:lta. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on oikeus peruuttaa ostoksesi ilmoittamalla meille tästä 14 päivän kuluessa siitä, kun sinä tai valtuuttamasi henkilö on ottanut vastaan tilaamasi tuotteen (harkinta-aika).

MITÄ TEEN, JOS HALUAN MUUTTAA MIELENI?

Halutessasi peruuttaa kaupan, pyydämme sinua ilmoittamaan siitä meille kirjallisesti harkinta-ajan kuluessa, mielellään käyttämällä valmiiksi painettua palautuslomaketta joka tulee paketin mukana, tai lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme osoitteeseen customerservice@feetfirst.fi.

Voit myös lähettää kirjeen NilsonGroupin asiakaspalveluun:

Nilson Group AB, Kundservice
Box 508
432 19 VARBERG
RUOTSI

Ilmoita nimesi, osoitteesi, tilausnumero, sähköpostiosoite sekä palautuksen syy.

Riippumatta siitä, millä tavalla ilmoitat meille halustasi peruuttaa ostoksen, riittää, että ilmoitat peruutusoikeuden käyttämisestä kahden viikon kuluessa siitä, kun sinä tai valtuuttamasi henkilö on ottanut vastaan tilaamasi tuotteen. Peruutusoikeutta käytettäessä vastaat tuotteen kunnosta siitä hetkestä, kun olet vastaanottanut tuotteen sekä palautuksen ajan. Tuote tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan, jos olet saanut sellaisen ostoksen yhteydessä, (esimerkiksi kenkälaatikko tai kenkäpussi). Tuote tulee palauttaa 14 päivän kuluessa siitä, kun ilmoitit meille, että haluat käyttää peruutusoikeutta. Voimme vähentää palautettavasta summasta arvon, joka vastaa tuotteen arvonlaskua verrattuna tuotteen alkuperäiseen arvoon, jos ja siinä määrin kuin arvonlasku johtuu siitä, että olette käyttäneet tuotetta suuremmassa määrin kuin on tarpeen tuotteen ominaisuuksien ja käytettävyyden arvioimiseksi.

Maksamme summan takaisin mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet ilmoituksen peruutusoikeuden käyttämisestä. Pidätämme kuitenkin oikeuden odottaa maksunpalautuksen kanssa siihen asti, kunnes olemme vastaanottaneet tuotteen tai olet osoittanut, että tuote on lähetetty takaisin. Klarna hoitaa takaisinmaksun laskulla, kortilla ja suoramaksulla hoidettujen maksujen osalta. Jos olet maksanut lahjakortilla, rahat palautetaan lahjakortille.

Voit myös palauttaa tuotteen myymäläämme. Klikkaa (tästä) löytääksesi lähimmän myymäläsi. Jos olet ostanut tuotteen myymälästämme, et valitettavasti voi palauttaa sitä verkkokauppamme kautta. Palautukset on tehtävä meille FEETFIRST.fi -sivustolla tai Yleisissä Ostoehdoissamme mainittujen tietojen mukaisesti.

;

Käytämme evästeitä antaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.  Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lisätietoa evästeistä

OK