Valitse myymälä

Tuotekori on tyhjä

Yhteensä 0 €

Kassalle
  • FEETFIRST

PERUUTUSOIKEUS

Sinulla on aina 14 päivän peruutusoikeus, kun ostat tuotteita FEETFIRST:lta. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on oikeus peruuttaa ostoksesi ilmoittamalla meille tästä 14 päivän kuluessa siitä, kun sinä tai valtuuttamasi henkilö on ottanut vastaan tilaamasi tuotteen (harkinta-aika).

MITÄ TEEN, JOS HALUAN MUUTTAA MIELENI?

Halutessasi peruuttaa kaupan, pyydämme sinua ilmoittamaan siitä meille kirjallisesti harkinta-ajan kuluessa, mielellään käyttämällä valmiiksi painettua palautuslomaketta joka tulee paketin mukana, tai lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme osoitteeseen customerservice@feetfirst.fi.

Voit myös lähettää kirjeen NilsonGroupin asiakaspalveluun:

Nilson Group AB, Kundservice
Box 508
432 19 VARBERG
RUOTSI

Ilmoita nimesi, osoitteesi, tilausnumero, sähköpostiosoite sekä palautuksen syy.

Riippumatta siitä, millä tavalla ilmoitat meille halustasi peruuttaa ostoksen, riittää, että ilmoitat peruutusoikeuden käyttämisestä kahden viikon kuluessa siitä, kun sinä tai valtuuttamasi henkilö on ottanut vastaan tilaamasi tuotteen. Peruutusoikeutta käytettäessä vastaat tuotteen kunnosta siitä hetkestä, kun olet vastaanottanut tuotteen sekä palautuksen ajan. Tuote tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan, jos olet saanut sellaisen ostoksen yhteydessä, (esimerkiksi kenkälaatikko tai kenkäpussi). Tuote tulee palauttaa 14 päivän kuluessa siitä, kun ilmoitit meille, että haluat käyttää peruutusoikeutta. Jos haluat palauttaa tuotteen ja saada täyden korvauksen, sinulla on oikeus käsitellä tuotetta vain siinä määrin kuin mitä on tarpeellista tuotteen ominaisuuksien ja toiminnallisuuden määrittämiseksi. Voit esimerkiksi sovittaa kenkiä, muttet saa käyttää niitä ulkosalla tai sellaisella alustalla, joka kuluttaa kenkiä. Jos olet käyttänyt kenkiä edellä mainittua enemmän, meillä on oikeus vähentää tietty määrä takaisin maksamastamme summasta. Vähennys vastaa sitä arvonalennusta, joka on syntynyt verrattuna tuotteen alkuperäiseen kuntoon.

Maksamme summan takaisin mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet ilmoituksen peruutusoikeuden käyttämisestä. Pidätämme kuitenkin oikeuden odottaa maksunpalautuksen kanssa siihen asti, kunnes olemme vastaanottaneet tuotteen tai olet osoittanut, että tuote on lähetetty takaisin. Klarna hoitaa takaisinmaksun laskulla, kortilla ja suoramaksulla hoidettujen maksujen osalta. Jos olet maksanut lahjakortilla, rahat palautetaan lahjakortille.

Voit myös palauttaa tuotteen myymäläämme. Klikkaa (tästä) löytääksesi lähimmän myymäläsi. Jos olet ostanut tuotteen myymälästämme, et valitettavasti voi palauttaa sitä verkkokauppamme kautta. Palautukset on tehtävä meille FEETFIRST.fi -sivustolla tai Yleisissä Ostoehdoissamme mainittujen tietojen mukaisesti.

Jäsenyys

Tervetuloa FEETFIRST Friendsiin. Rekisteröitymällä FEETFIRST Friends -jäseneksi hyväksyt nämä ehdot ja säännökset.

FEETFIRST Friends on kanta-asiakasohjelma, jossa ansaitset alennukseen oikeuttavia pisteitä, saat tarjouksia, kutsuja kilpailuihin ja tapahtumiin sekä paljon muuta.

FEETFIRST Friendsista vastaa NilsonGroup AB.

FEETFIRST Friends -jäsenyys on maksuton. Jäseneksi voi liittyä sellainen henkilö, joka on täyttänyt 16 vuotta ja joka on kirjoilla Suomessa. Jäsenenä rekisteröit kaikki ostoksesi esittämällä puhelinnumerosi kassalla (klubikorttia ei tarvita).

Jäsenyys on voimassa kaikissa NilsonGroupin Suomen myymälöissä: Din Sko, Nilson Shoes, Radical Sports ja Skopunkten sekä feetfirst.fi-verkkokaupassa. Itse jäsenyys ja sen tarjoamat edut koskevat vain sinun tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksia. Jäsenyys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kenellekään muulle.

Pisteet

Pisteitä saa kaikista ostoksista (poissulkien lahjakorttiostokset). Pisteiden rekisteröimiseksi sinun on annettava puhelinnumerosi myymälässä tai ostaessasi feetfirst.fi-sivustolla syötettävä puhelinnumerosi sinne.

Pisteiden laskeminen alkaa ensimmäisestä ostoksestasi jäsenenä, ja ne rekisteröidään sinun jäsentunnuksellesi. Pisteitä kertyy vain sinun itsesi tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksista.Voit ansaita pisteitä myös osallistumalla muihin pisteitä kerryttäviin aktiviteetteihin, joita klubi silloin tällöin tarjoaa.

Voit ansaita pisteitä myös osallistumalla muihin pisteitä kerryttäviin aktiviteetteihin, joita klubi silloin tällöin tarjoaa.

Ansaitsemasi pisteet ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää kenellekään muulle jäsenelle tai muulle henkilölle.

Ostoksella ansaitsemasi pisteet poistetaan jäsentililtäsi, jos palautat tuotteen.

Pisteesi ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Henkilötietojen käsittely

NilsonGroup käsittelee henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Henkilötietovastaava on NilsonGroup AB (yritystunnus: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Käsittelemiämme henkilötietoja ovat etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, henkilötunnuksesi, postiosoitteesi sekä tiedot ostoksistasi (ts. kassakuitti). Käytämme henkilötietojasi pisteiden hallinnoimiseen, lähettääksemme sinulle mukautettuja jäsentarjouksia, markkina- ja asiakasanalyyseihin sekä siihen, että kykenemme tarjoamaan sinulle kohdennettua markkinointia aiempiin ostoksiisi perustuen.

Pidämme henkilötietosi tallennettuna niin kauan kuin olet FEETFIRST Friends -jäsen.

Saatamme käyttää muiden yritysten apua jäsenyyden hallinnassa ja markkinoinnissa. Nämä yritykset toimivat siis vain apuna, ja me olemme yhä vastuussa henkilötiedoista. Käytämme osoitetietojen päivittämiseen Bisnodea. Henkilötietojasi ei tulla siirtämään EU:n tai EES:n ulkopuolisiin maihin. Pääosa FEETFIRST Friends -viestinnästä tapahtuu sähköpostitse ja tekstiviestein, mutta myös osoitteellisia postilähetyksiä tullaan käyttämään. Jos et halua saada tarjouksia sisältäviä lähetyksiä, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Sinulla on oikeus pyytää kirjallisena niitä tietoja, jotka me olemme sinusta rekisteröineet. Voit myös milloin tahansa vaatia virheellisiä tietoja oikaistaviksi. 

Oikeudelliset perusteet henkilötietojen käsittelylle

Jotta meillä olisi oikeus käyttää sinun henkilötietojasi, meillä on oltava niin kutsuttu oikeusperusta. Me käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme noudattaa sitä sopimusta, joka meillä on kanssasi jäsenenä. 

Jäsenyyden lopettaminen

Jäsenyytesi on voimassa toistaiseksi. Voit sanoa jäsenyytesi irti ottamalla yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Jos jäsenyys on ollut ei-aktiivisena 36 kuukauden ajan, se lopetetaan. NilsonGroupilla on oikeus sanoa jäsenyys irti välittömästi väärinkäyttötapauksissa (esim. jos et maksa ostostasi). Jäsenyyden irtisanomisen yhteydessä jäsennumerosi suljetaan ja kaikki rekisteröidyt henkilötietosi poistetaan jäsenrekisteristä. Tämä tapahtuu heti kun kaikki mahdolliset taloudelliset transaktiot on suoritettu. Sinulla ei ole oikeutta rekisteröityihin pisteisiin jäsenyyden voimassaolon päättymisen jälkeen. 

Muutokset ehdoissa

Nämä jäsenyysehdot astuvat voimaan 1. toukokuuta 2019 FEETFIRST Friends -jäsenille. NilsonGroup pidättää itsellään oikeuden jäsenehtojen muuttamiseen. Muutokset astuvat voimaan silloin, kun ne julkaistaan feetfirst.fi-sivustolla, jossa tuoreimmat ehdot aina ovat. NilsonGroup ei vastaa jäsenyysehtojen mukaisten sitoumusten noudattamatta jättämisestä tai vahingoista, jotka johtuvat NilsonGroupin hallintavallan ulkopuolisista olosuhteista, kuten lainmääräykset, viranomaistoimenpiteet, sotatapahtumat, lakot, kauppasaarrot, työsulut tai vastaavat olosuhteet (ns. force majeure), jos ei laki toisin määrää.  

Yhteystiedot

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.fi

Käytämme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lue lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietoja ja evästeitä.

-