MAKSU

FEETFIRST huolehtii aina ensisijaisesti palvelusta ja turvallisuudesta. Ostoksien tekemisen verkossa tulee olla helppoa ja tuntua turvalliselta. Siksi tarjoamme usean eri maksutavan, joista voit valita sen, joka sopii sinulle parhaiten. 

KLARNA CHECKOUT

Klarna Checkoutia käyttäen voit suorittaa maksun laskulla, osamaksulla, korttimaksulla sekä suoramaksulla pankkisi kautta. Valitse maksutapa joka sopii sinulle parhaiten. Jos valitset laskun, lasku lähetetään sähköpostiisi sen jälkeen, kun tilaus on lähetetty, ja sinulla on 14 päivää aikaa suorittaa maksu.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien maksua, otathan yhteyttä Klarnaan www.klarna.com/fi tai soita Klarnan asiakaspalveluun numeroon 09-425 99 771. Voit aina nähdä ostoksesi/laskusi sivulla https://my.klarna.com/fi/fi/login.

LAHJAKORTTI/KUPONKI

Jos sinulla on lahjakortti tai kuponki, voit käyttää sitä tilauksen maksamiseen. Jos lahjakortin arvo ei kata koko summaa, jäljelle jäävä summa tulee maksaa toista maksutapaa käyttäen. Lahjakortti tulee säilyttää sen jälkeen kun sillä on maksettu verkkokaupassa. Mahdollisen palautuksen yhteydessä takaisinmaksu tapahtuu samalle lahjakortille, jolla ostos on maksettu. Emme lähetä uutta lahjakorttia.

;

Käytämme evästeitä antaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.  Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lisätietoa evästeistä

OK