LAHJAKORTIT

Lahjakorttejamme voidaan käyttää sekä myymälöissä että verkkokaupassa ja ne hyväksytään kaikissa kenkäketjuissamme. Käyttääksesi korttia verkkokaupassa sinun tulee ilmoittaa verkkokaupan kassalla lahjakortin 16-numeroinen numerosarja ilman välilyöntejä lahjakorteille tarkoitettuun kenttään. Jos lahjakortissa on pinkoodi, se tulee ilmoittaa, kun lahjakortin numero on aktivoitu.

Voit tilata lahjakortin suoraan verkkokaupasta. Sinun tulee valita jokin saatavilla oleva arvo lahjakortille. Saat lahjakortin jokaista ostoskoriin lisäämääsi arvoa kohden.

Toimitus tapahtuu erillisessä kirjekuoressa suoraan kotiin postitse riippumatta muista tilauksista.

Säilytä aina lahjakorttisi! Mahdollisen palautuksen yhteydessä takaisinmaksu tapahtuu aina sille lahjakortille, jolla olet maksanut tilauksesi. Emme lähetä uutta lahjakorttia.

Lahjakortti on arvopaperi. Emme korvaa kadonnutta lahjakorttia. Lahjakortin voimassaoloaika on kolme vuotta. Voit käydä myymälässä tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun tarkistaaksesi lahjakortin saldon. Lahjakortti on voimassa vain siinä maassa, jossa se on annettu.

;

Käytämme evästeitä antaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.  Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lisätietoa evästeistä

OK