Din SkoNilson ShoesSkopunkten
Valitse myymälä
Feet First
ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
Etsi myymälä

Tuotekori on tyhjä

Yhteensä 0 €

30 EUR jäljellä ilmaiseen rahtiin. Nouda ilmaiseksi myymälästä!

Kassalle
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Nilson Shoes
  • Skopunkten

miehet

HIENOT KENGÄT

KUMISAAPPAAT

MATALAT KENGÄT

SANDAALIT

TALVIKENGÄT

TENNARIT

CANVAS

CASUAL

CHUNKY SNEAKERS

SLIP ON

VARRETTOMAT TENNARIT

VARSITENNARIT

TOHVELIT

ULKOILU JA VAELLUS

URHEILUKENGÄT

VARSIKENGÄT JA BOOTSIT

Suodatin

Osasto

LAPSET

MIEHET

NAISET

Koko

39
40
40.5
41
41.5
42
42.5
43
44
44.5
45
45.5
46
47

Väri

MUSTA
RUSKEA
SININEN
VALKOINEN
HARMAA
PUNAINEN
MONIVÄRINEN
VIHREÄ
BEIGE
KELTAINEN

Tuotemerkki

ADIDAS

BJÖRN BORG

CALVIN KLEIN JEANS

CHAMPION

CONVERSE

Näytä lisää

Hinta

100
200
300

3 EUR

329 EUR

ALE

Konsepti

DINSKO

JERNS

NILSONSHOES

RADICALSPORTS

SKOPUNKTEN

Käyttötilanne

JUHLA

VAPAA-AIKA

Myymälä

HELSINKI

TURKU

RAISIO

LEMPÄÄLÄ

KUOPIO

OULU

ROVANIEMI

TAMPERE

ESPOO

Tarkempi suodin

Pintamateriaali

Sisämateriaali

Pohja

Koron korkeus

Kärkiprofiili

Korkoprofiili

Kiinnitystapa

TENNARIT

Sporttiset tennarit ovat nykyään peruskengät lähes joka miehen kenkävarastossa. Tennisvaikutteiset retromallit, ikoniset klassikot tunnetuilta tuotemerkeiltä, mukavat slip-onit, high-topit, ilmava tekstiili tai pehmeä nahka – raikkaat tennarit sopivat kaikkiin tyyleihin. Ne on yhtä helppo sovittaa yhteen arkifarkkujen kuin vaaleiden chinojen kanssa, mutta saattaa olla nappivalinta käyttää niitä myös tyylikkään puvun kanssa.

Suosittuja tuotteita

0
0
Iguassu, Nilkkurit
54.90 €
Din Sko
0
0
Iguassu, Tennarit
54.90 €
Din Sko
0
0
Vans, Old Skool
79 €
Nilson Shoes
0
Vans, Old Skool
89 €
Nilson Shoes
0
0
ADIDAS, Supercourt
89 €
Nilson Shoes
0
Converse, Chuck Taylor All Star Goretex
89 €
Nilson Shoes
0
0
ADIDAS, Supercourt
89 €
Nilson Shoes
0
0
Converse, One Star Camo Suede Ox
89 €
Nilson Shoes
0
0
Vans, Old Skool
79 €
Nilson Shoes
0
0
Vans, Ua Vans Sport
79 €
Nilson Shoes
0
0
0
Linear, Lämminvuoriset Nilkkurit
74.90 €
Din Sko
0
0
0
Linear, Lämminvuoriset Nilkkurit
74.90 €
Din Sko
0
0
0
Linear, Lämminvuoriset Nilkkurit
74.90 €
Din Sko
0
0
ADIDAS, Nite Jogger
139 €
Nilson Shoes
0
0
Lyle & Scott, Mcavennie Ii
89 €
Nilson Shoes
0
0
Vans, Ua Vans Sport
79 €
Nilson Shoes
0
0
Puma, Ralph Sampson
89 €
Nilson Shoes
0
0
Pro-Keds, Royal Pro Lo Classic Lthr
104 €
Nilson Shoes
0
0
Pro-Keds, Royal Pro Lo Classic Lthr
104 €
Nilson Shoes
0
0
Pro-Keds, Royal Pro Plus Suede
104 €
Nilson Shoes
0
0
Pro-Keds, Royal Pro Plus Suede
104 €
Nilson Shoes
0
0
0
Lejon, Nilkkuri
59.90 €
Skopunkten - Ota 3 maksa 2
0
0
Linear, Lämminvuoriset Nilkkurit
64.90 €
Din Sko
0
0
Linear, Lämminvuoriset Nilkkurit
64.90 €
Din Sko
0
0
Champion, Lexington Leather
99 €
Nilson Shoes

Jäsenyys

Tervetuloa FEETFIRST Friendsiin. Rekisteröitymällä FEETFIRST Friends -jäseneksi hyväksyt nämä ehdot ja säännökset.

FEETFIRST Friends on kanta-asiakasohjelma, jossa ansaitset alennukseen oikeuttavia pisteitä, saat tarjouksia, kutsuja kilpailuihin ja tapahtumiin sekä paljon muuta.

FEETFIRST Friendsista vastaa NilsonGroup AB.

FEETFIRST Friends -jäsenyys on maksuton. Jäseneksi voi liittyä sellainen henkilö, joka on täyttänyt 16 vuotta ja joka on kirjoilla Suomessa. Jäsenenä rekisteröit kaikki ostoksesi esittämällä puhelinnumerosi kassalla (klubikorttia ei tarvita).

Jäsenyys on voimassa kaikissa NilsonGroupin Suomen myymälöissä: Din Sko, Nilson Shoes, Radical Sports ja Skopunkten sekä feetfirst.fi-verkkokaupassa. Itse jäsenyys ja sen tarjoamat edut koskevat vain sinun tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksia. Jäsenyys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kenellekään muulle.

Pisteet

Pisteitä saa kaikista ostoksista (poissulkien lahjakorttiostokset). Pisteiden rekisteröimiseksi sinun on annettava puhelinnumerosi myymälässä tai ostaessasi feetfirst.fi-sivustolla syötettävä puhelinnumerosi sinne.

Pisteiden laskeminen alkaa ensimmäisestä ostoksestasi jäsenenä, ja ne rekisteröidään sinun jäsentunnuksellesi. Pisteitä kertyy vain sinun itsesi tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksista.Voit ansaita pisteitä myös osallistumalla muihin pisteitä kerryttäviin aktiviteetteihin, joita klubi silloin tällöin tarjoaa.

Voit ansaita pisteitä myös osallistumalla muihin pisteitä kerryttäviin aktiviteetteihin, joita klubi silloin tällöin tarjoaa.

Ansaitsemasi pisteet ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää kenellekään muulle jäsenelle tai muulle henkilölle.

Ostoksella ansaitsemasi pisteet poistetaan jäsentililtäsi, jos palautat tuotteen.

Pisteesi ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Henkilötietojen käsittely

NilsonGroup käsittelee henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Henkilötietovastaava on NilsonGroup AB (yritystunnus: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Käsittelemiämme henkilötietoja ovat etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, henkilötunnuksesi, postiosoitteesi sekä tiedot ostoksistasi (ts. kassakuitti). Käytämme henkilötietojasi pisteiden hallinnoimiseen, lähettääksemme sinulle mukautettuja jäsentarjouksia, markkina- ja asiakasanalyyseihin sekä siihen, että kykenemme tarjoamaan sinulle kohdennettua markkinointia aiempiin ostoksiisi perustuen.

Pidämme henkilötietosi tallennettuna niin kauan kuin olet FEETFIRST Friends -jäsen.

Saatamme käyttää muiden yritysten apua jäsenyyden hallinnassa ja markkinoinnissa. Nämä yritykset toimivat siis vain apuna, ja me olemme yhä vastuussa henkilötiedoista. Käytämme osoitetietojen päivittämiseen Bisnodea. Henkilötietojasi ei tulla siirtämään EU:n tai EES:n ulkopuolisiin maihin. Pääosa FEETFIRST Friends -viestinnästä tapahtuu sähköpostitse ja tekstiviestein, mutta myös osoitteellisia postilähetyksiä tullaan käyttämään. Jos et halua saada tarjouksia sisältäviä lähetyksiä, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Sinulla on oikeus pyytää kirjallisena niitä tietoja, jotka me olemme sinusta rekisteröineet. Voit myös milloin tahansa vaatia virheellisiä tietoja oikaistaviksi. 

Oikeudelliset perusteet henkilötietojen käsittelylle

Jotta meillä olisi oikeus käyttää sinun henkilötietojasi, meillä on oltava niin kutsuttu oikeusperusta. Me käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme noudattaa sitä sopimusta, joka meillä on kanssasi jäsenenä. 

Jäsenyyden lopettaminen

Jäsenyytesi on voimassa toistaiseksi. Voit sanoa jäsenyytesi irti ottamalla yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Jos jäsenyys on ollut ei-aktiivisena 36 kuukauden ajan, se lopetetaan. NilsonGroupilla on oikeus sanoa jäsenyys irti välittömästi väärinkäyttötapauksissa (esim. jos et maksa ostostasi). Jäsenyyden irtisanomisen yhteydessä jäsennumerosi suljetaan ja kaikki rekisteröidyt henkilötietosi poistetaan jäsenrekisteristä. Tämä tapahtuu heti kun kaikki mahdolliset taloudelliset transaktiot on suoritettu. Sinulla ei ole oikeutta rekisteröityihin pisteisiin jäsenyyden voimassaolon päättymisen jälkeen. 

Muutokset ehdoissa

Nämä jäsenyysehdot astuvat voimaan 1. toukokuuta 2019 FEETFIRST Friends -jäsenille. NilsonGroup pidättää itsellään oikeuden jäsenehtojen muuttamiseen. Muutokset astuvat voimaan silloin, kun ne julkaistaan feetfirst.fi-sivustolla, jossa tuoreimmat ehdot aina ovat. NilsonGroup ei vastaa jäsenyysehtojen mukaisten sitoumusten noudattamatta jättämisestä tai vahingoista, jotka johtuvat NilsonGroupin hallintavallan ulkopuolisista olosuhteista, kuten lainmääräykset, viranomaistoimenpiteet, sotatapahtumat, lakot, kauppasaarrot, työsulut tai vastaavat olosuhteet (ns. force majeure), jos ei laki toisin määrää.  

Yhteystiedot

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.fi

Käytämme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lue lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietoja ja evästeitä.