Valitse myymälä

Tuotekori on tyhjä

Yhteensä 0 €

Kassalle
  • FEETFIRST
Suodata & lajittele
LajitteluRelevanssi
Kenkätarvikkeet ja asusteet
Lapset
Miehet
Naiset
Din Sko
Ecco_fi
Nilson Shoes
Skopunkten - Ota 3 maksa 2
Koko
VäriLila
Tuotemerkki
Hinta
Tarkempi suodin
kengät
Tuotteet

Ballerinat

Hienot kengät

Kumisaappaat

Saappaat

Sandaalit

Talvikengät

Tennarit

Tohvelit

Ulkoilu ja vaellus

Varsikengät ja bootsit

Vauvan kengät

Din Sko
Ecco_fi
Nilson Shoes
Skopunkten - Ota 3 maksa 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
Musta
Monivärinen
Valkoinen
Beige
Ruskea
Roosa
Sininen
Harmaa
Vihreä
Lila
Keltainen
Metalli
Punainen
Oranssi
Lila

[TotalProductMatches]

Zoey, Phoenix High Waterproof
45 €
Koko 25-32Skopunkten - Ota 3 maksa 2
Dinsko, Glendale
40 €
Koko 20-25Din Sko
Lejon-Tex, Love Warm
25 €
Koko 22-35Skopunkten - Ota 3 maksa 2
Zoey, Selena High Lace
40 €
Koko 33-37Skopunkten - Ota 3 maksa 2
Linear, Jones Highboot Waterproof
55 €
Koko 25-30Din Sko
Lejon-Tex, Newly Mid Waterproof
45 €
Koko 25-32Skopunkten - Ota 3 maksa 2
Linear, Malin
23 €
Koko 31-38Din Sko
Dinsko, Glendale Highboot
40 €
Koko 25-30Din Sko
Linear, Jones Highboot Waterproof
55 €
Koko 20-25Din Sko
Frozen, Frozen Velcro
40 €
Koko 25-30Skopunkten - Ota 3 maksa 2
Lejon-Tex, Aiden Waterproof Hiking
45 €
Koko 25-32Skopunkten - Ota 3 maksa 2
Dinsko, Ake
25 €
Koko 31-38Din Sko
Dinsko, Glen
25 €
Koko 21-30Din Sko
Lejon, Sky Basic
35 €
Skopunkten - Ota 3 maksa 2
Lejon, Bailey High Colorful
35 €
Koko 25-32Skopunkten - Ota 3 maksa 2
Frozen, Frozen Rubber
25 €
Koko 25-30Skopunkten - Ota 3 maksa 2
Lejon, Indoor Sporty
25 €
Koko 33-37Skopunkten - Ota 3 maksa 2
Dinsko, Allväderstövel Mörklila
29.90 €
Koko Din Sko
Frozen, Tohvelit
24.90 €
Koko 24-32Din Sko
Lejon, Tennarit
30 €
Skopunkten - Ota 3 maksa 2
Lejon, Tennarit
25 €
Koko 25-32Skopunkten - Ota 3 maksa 2
Frozen, Tohvelit
15 €
Koko 27-32Skopunkten - Ota 3 maksa 2
Frozen, Tohvelit
15 €
Koko 20-26Skopunkten - Ota 3 maksa 2
Zoey, Ziz Rome
35 €
Koko 25-32Skopunkten - Ota 3 maksa 2

Jäsenyys

Tervetuloa FEETFIRST Friendsiin. Rekisteröitymällä FEETFIRST Friends -jäseneksi hyväksyt nämä ehdot ja säännökset.

FEETFIRST Friends on kanta-asiakasohjelma, jossa ansaitset alennukseen oikeuttavia pisteitä, saat tarjouksia, kutsuja kilpailuihin ja tapahtumiin sekä paljon muuta.

FEETFIRST Friendsista vastaa NilsonGroup AB.

FEETFIRST Friends -jäsenyys on maksuton. Jäseneksi voi liittyä sellainen henkilö, joka on täyttänyt 16 vuotta ja joka on kirjoilla Suomessa. Jäsenenä rekisteröit kaikki ostoksesi esittämällä puhelinnumerosi kassalla (klubikorttia ei tarvita).

Jäsenyys on voimassa kaikissa NilsonGroupin Suomen myymälöissä: Din Sko, Nilson Shoes, Radical Sports ja Skopunkten sekä feetfirst.fi-verkkokaupassa. Itse jäsenyys ja sen tarjoamat edut koskevat vain sinun tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksia. Jäsenyys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kenellekään muulle.

Pisteet

Pisteitä saa kaikista ostoksista (poissulkien lahjakorttiostokset). Pisteiden rekisteröimiseksi sinun on annettava puhelinnumerosi myymälässä tai ostaessasi feetfirst.fi-sivustolla syötettävä puhelinnumerosi sinne.

Pisteiden laskeminen alkaa ensimmäisestä ostoksestasi jäsenenä, ja ne rekisteröidään sinun jäsentunnuksellesi. Pisteitä kertyy vain sinun itsesi tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksista.Voit ansaita pisteitä myös osallistumalla muihin pisteitä kerryttäviin aktiviteetteihin, joita klubi silloin tällöin tarjoaa.

Voit ansaita pisteitä myös osallistumalla muihin pisteitä kerryttäviin aktiviteetteihin, joita klubi silloin tällöin tarjoaa.

Ansaitsemasi pisteet ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää kenellekään muulle jäsenelle tai muulle henkilölle.

Ostoksella ansaitsemasi pisteet poistetaan jäsentililtäsi, jos palautat tuotteen.

Pisteesi ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Henkilötietojen käsittely

NilsonGroup käsittelee henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Henkilötietovastaava on NilsonGroup AB (yritystunnus: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Käsittelemiämme henkilötietoja ovat etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, henkilötunnuksesi, postiosoitteesi sekä tiedot ostoksistasi (ts. kassakuitti). Käytämme henkilötietojasi pisteiden hallinnoimiseen, lähettääksemme sinulle mukautettuja jäsentarjouksia, markkina- ja asiakasanalyyseihin sekä siihen, että kykenemme tarjoamaan sinulle kohdennettua markkinointia aiempiin ostoksiisi perustuen.

Pidämme henkilötietosi tallennettuna niin kauan kuin olet FEETFIRST Friends -jäsen.

Saatamme käyttää muiden yritysten apua jäsenyyden hallinnassa ja markkinoinnissa. Nämä yritykset toimivat siis vain apuna, ja me olemme yhä vastuussa henkilötiedoista. Käytämme osoitetietojen päivittämiseen Bisnodea. Henkilötietojasi ei tulla siirtämään EU:n tai EES:n ulkopuolisiin maihin. Pääosa FEETFIRST Friends -viestinnästä tapahtuu sähköpostitse ja tekstiviestein, mutta myös osoitteellisia postilähetyksiä tullaan käyttämään. Jos et halua saada tarjouksia sisältäviä lähetyksiä, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Sinulla on oikeus pyytää kirjallisena niitä tietoja, jotka me olemme sinusta rekisteröineet. Voit myös milloin tahansa vaatia virheellisiä tietoja oikaistaviksi. 

Oikeudelliset perusteet henkilötietojen käsittelylle

Jotta meillä olisi oikeus käyttää sinun henkilötietojasi, meillä on oltava niin kutsuttu oikeusperusta. Me käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme noudattaa sitä sopimusta, joka meillä on kanssasi jäsenenä. 

Jäsenyyden lopettaminen

Jäsenyytesi on voimassa toistaiseksi. Voit sanoa jäsenyytesi irti ottamalla yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Jos jäsenyys on ollut ei-aktiivisena 36 kuukauden ajan, se lopetetaan. NilsonGroupilla on oikeus sanoa jäsenyys irti välittömästi väärinkäyttötapauksissa (esim. jos et maksa ostostasi). Jäsenyyden irtisanomisen yhteydessä jäsennumerosi suljetaan ja kaikki rekisteröidyt henkilötietosi poistetaan jäsenrekisteristä. Tämä tapahtuu heti kun kaikki mahdolliset taloudelliset transaktiot on suoritettu. Sinulla ei ole oikeutta rekisteröityihin pisteisiin jäsenyyden voimassaolon päättymisen jälkeen. 

Muutokset ehdoissa

Nämä jäsenyysehdot astuvat voimaan 1. toukokuuta 2019 FEETFIRST Friends -jäsenille. NilsonGroup pidättää itsellään oikeuden jäsenehtojen muuttamiseen. Muutokset astuvat voimaan silloin, kun ne julkaistaan feetfirst.fi-sivustolla, jossa tuoreimmat ehdot aina ovat. NilsonGroup ei vastaa jäsenyysehtojen mukaisten sitoumusten noudattamatta jättämisestä tai vahingoista, jotka johtuvat NilsonGroupin hallintavallan ulkopuolisista olosuhteista, kuten lainmääräykset, viranomaistoimenpiteet, sotatapahtumat, lakot, kauppasaarrot, työsulut tai vastaavat olosuhteet (ns. force majeure), jos ei laki toisin määrää.  

Yhteystiedot

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.fi

Käytämme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lue lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietoja ja evästeitä.

-