Vain kymppi

Tue Plan Internationalia yhdessä DinSkon kanssa I SUPPORT GIRLS – BECAUSE I’M GOOD

Mielestämme syksyn on oltava lämmin ja valoisa, ja sen on hehkuttava girl poweria. Auta meitä vahvistamaan tyttöjen oikeuksia koko maailmassa tukemalla yhteistyötämme Plan Internationalin ”Because I am a Girl” -hankkeen kanssa.

Vain kymppi

Käynnistämme kaikissa Din Sko-myymälöissämme ”Vain kymppi” -keräyshankkeen. Sen kautta sinulla on mahdollisuus lahjoittaa 10 kruunua nuorten tyttöjen hyväksi tehtävän työn tukemiseksi. Kiitoksena tästä saat hienon ostoskassin, jossa on uniikki design. Tervetuloa lähimpään Din Sko-myymälään osallistumaan ja levittämään viestiä eteenpäin rakkauden sanomaa viestivällä kangaskassilla!

Tätä me kutsumme girl poweriksi!

#BecauseiamaGirl

Kuvaa ostoskassisi kaupungilla ja rohkaise kavereitasi tekemään samoin!

Because I am a Girl – The story

”Because I am a Girl” on Plan Internationalin maailmanlaajuinen hanke tyttöjen oikeuksien puolesta. Monissa kehitysmaissa tyttöjä syrjitään vain sen takia, että he ovat tyttöjä. He altistuvat väkivallalle, he eivät saa käydä koulua, heidät naitetaan nuorella iällä ja he tulevat raskaaksi ollessaan vielä itse lapsia. Nämä ovat ihmisoikeusrikoksia. Tasa-arvon toteutuessa kaikki voittavat, ja on maan kehitykselle ratkaisevaa, että sekä pojilla että tytöillä on mahdollisuus koulutukseen. Tyttöjä kouluttamalla voidaan nostaa kokonainen yhteiskunta pois köyhyydestä. Tämän takia Plan International haluaa asettaa tyttöjen tilanteen asialistalle kansainvälisesti ja saada aikaan maailmanlaajuisen liikkeen, joka vaatii maailman johtajia kunnioittamaan tyttöjen oikeuksia, missä nämä sitten asuvatkin.

Lue lisää Plan Internationalin ”Because I am a Girl” -hankkeesta osoitteessa plan-international.org/what-we-do/because-i-am-girl

;

Käytämme evästeitä antaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.  Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lisätietoa evästeistä

OK