Tuotekori on tyhjä

Rahti 0 €*

Yhteensä 0 €

* ILMAINEN TOIMITUS!

Kassalle
  • Din Sko
  • Nilson Shoes
  • Skopunkten

OLO MUKAVAKSI KOROISSA

Haluaisitko kovasti käyttää korkokenkiä, mutta niillä kävely tuntuu hankalalta? Me tarjoamme vinkkejä, joiden avulla tunnet olosi korkokengissä yhtä mukavaksi kuin upeaksi! Tervetuloa korkokouluumme.

1. Harjoittele 

Harjoitus tekee mestarin. Kävele korkokengät jalassa kotonasi hetken ajan, käy kadulla kävelyllä tai imuroi avokkaissa! ”Ammattilaisten” helpon näköinen kävely korkokengät jalassa johtuu siitä, että he ovat kävelleet niillä kymmeniä kilometrejä ja tuntikausia.

2. Kantapää

Älä siirrä painoa varpaille; se saa jalat kipeiksi ja tekee asennon etukenoiseksi. Pyri ojentautumaan suoraksi ja kävelemään täsmälleen samalla tavoin kuin tavallisilla kengillä.

3. Ota lyhyitä askelia 

Ei kuitenkaan niin lyhyitä, että kävely näyttää hassulta, vaan vain hieman lyhyempiä kuin tavallisesti. Näin saat aikaan paremman tasapainon!

4. Leveä korko 

Aloita uusi elämäsi korkojen kanssa vakailla koroilla. Kapeampi korko saattaa tuntua aloittelijalle epävakaalta. Leveä, reilu korko sopii mainiosti niin juhlaan kuin arkeen! Bonuksena ne ovat juuri nyt erittäin trendikkäät.

5. Plateau 

Kun kengissä on pieni plateau-pohja, on koroilla kävely helpompaa. Jalan kallistus vähenee, mutta näytät silti yhtä upealta!

6. Korko keskellä 

Missä kohdassa kenkää korko on? On helpompaa kävellä koroilla, jotka sijaitsevat keskellä kantapäätä kuin sellaisilla, jotka ovat aivan kantapään reunassa.

7. Asenne 

Ojentaudu suoraksi! Kokonaisilme paranee automaattisesti, kun tasapainoaisti ja muutkin kuin tavallisesti käytössä olevat lihakset ”kytketään päälle”. Selkä suoraksi ja katse eteenpäin – sinä hallitset!

8. Core 

Pieni core-treeni ehkäisee selkäsärkyjä ja vahvistaa vatsalihaksia. Se auttaa sinua näyttämään ylväämmältä korkokengissä, koska vahvistut ja ryhtisi paranee.

HarjoitUS TEKEE MESTARIN

No niin, nyt olet valmis tarttumaan toimeen! Valitse juuri itsellesi oikea korkokenkä: hyvin istuva ja oikean kokoinen. Muista pitää taukoja kertojen välissä, koska tämä korkojuttu on sinulle uutta. Kun tulee kappale, jota ilman voit elää, poistu tanssilattialta ja chillaa hetki. Psst... Saattaa olla fiksua varata mukaan miellyttävät ballerinat kaiken varalta!

Haluatko apua korkokenkien testaamisessa? Me tarjoamme asiantuntijaneuvoja! Tule Din Sko
-myymälään, niin löydämme sinulle oikeat kengät yhdessä. Vai haluatko shoppailla nyt heti? Tervetuloa verkkokauppaamme.

Aloittelijalle suosittelemme DS-korkokenkiä, jotka ovat hieman mukavampia ja joissa on hieman vakaammat korot. Pidemmälle ehtineille suosittelemme korkokenkiä, joista huokuu asenne. Himoatko avokkaita? XIT:ssä on valittavana ennätyksellisen paljon malleja kevääseen ja kesään.

ELLINOR KERTOI MEILLE KOKEMUKSISTAAN.   

Mitkä ovat kolme parasta vinkkiäsi korkokengillä kävelemiseen?

– Lähde yhdeksi illaksi ulos stilettikoroilla. Kolmen tunnin kuluttua on oppinut kävelemään ongelmitta, ja sen jälkeen voi käyttää vaikka minkälaisia korkoja! 

– Ota lyhyitä askeleita, ei sellaisia kuin mallit catwalkilla. Sen taidon voit opetella ajan myötä.

– Ala käyttää korkokenkiä myös arkisin. Korkojen ei tarvitse olla kovin korkeat – silloin tottuu korkoihin, ja viikonloppuna voi panna jalkaan ne huippu-upeat kengät. Eivätkä kengät jää nurkkaan pölyttymään vain sen takia, ettet uskalla käyttää niitä.

– Osta korkokengät, joissa on paksu plateau-pohja! Tai kiilakorko. Ne on kuin tehty aloittelijoille!

Mikä on paras ja huonoin korkomuistosi?

– Kerran korko irtosi ollessani liikenteessä. Siinä piti vain hävetä ja livistää varovasti paikalta. Toisen kerran korko tarttui sellaiseen ritilään, joita on usein metron sisäänkäyntien ovilla. Silloinkin piti lähteä kotiin vaihtamaan... Aina kun otan SILEÄPOHJAISET korkokengät, ja ulkona on jäistä... Silloin ei pitäisi käyttää lainkaan korkokenkiä. 

Seuraa Ellinor Löfgreniä Instagramissa: https://www.instagram.com/ellinorlofgren/

Xit, Avokkaat

34.90 € 44.90 €

Xit, Avokkaat

12.90 € 44.90 €

Xit, Avokkaat

12.90 € 44.90 €

Dinsko, Avokkaat

34.90 € 44.90 €

Dinsko, Avokkaat

12.90 € 44.90 €

Xit, Sandaletit

34.90 € 44.90 €

Xit, Avokkaat

12.90 € 44.90 €

Jäsenyys

Nämä ehdot ovat voimassa sinun ja NilsonGroup AB:n välillä, ja ne koskevat FEETFIRST Friends-jäsenyyttäsi.

FEETFIRST Friendsista vastaa NilsonGroup AB. FEETFIRST Friends -jäsenyys on maksuton. Jäseneksi voi liittyä sellainen henkilö, joka on täyttänyt 16 vuotta ja joka on kirjoilla Suomessa. Jäsenenä rekisteröit kaikki ostoksesi tunnistautumalla kassalla.

Jäsenyys on voimassa kaikissa NilsonGroupin myymälöissä: Din Sko, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports ja Skopunkten sekä feetfirst.fi-verkkokauppa. Itse jäsenyys ja sen tarjoamat edut koskevat vain sinun tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksia. Samassa taloudessa asuvat henkilöt voivat liittyä sinun jäsenyyteesi ja kerätä näin yhteistä bonusta. Pääjäsenyyteen voi liittää enintään kolme jäsentä. Jos haluat liittää lisäjäseniä jäsenyyteesi, ota yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun.

Bonus

Kaikki ostokset (poissulkien lahjakorttiostokset) ovat bonusta kerryttäviä. Bonuksen rekisteröimiseksi sinun on ostosten yhteydessä tunnistauduttava myymälässä ja feetfirst.fi-verkkokaupassa. Bonuksen laskeminen alkaa ensimmäisestä ostoksestasi jäsenenä, ja se rekisteröidään sinun jäsentunnuksellesi. Vain sinun itsesi tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostokset voivat olla bonusta kerryttäviä. Yhteisesti kerätty bonus maksetaan pääjäsenelle. Bonus on 2% kokonaisostosummasta, ja se maksetaan kahdesti vuodessa. Pienin maksettava summa on 2,50 €. Maksusumma määräytyy 2,50 € välein, siis 2,50 €, 5 €, 7,50 € jne. Ei-maksettu bonus säästetään seuraavaan bonuksenjakoon. Voit käyttää ansaitsemasi bonuksen ostaessasi tuotteita NilsonGroupin Suomen-myymälöistä tai feetfirst.fi-verkkokaupasta. Et voi lunastaa bonusta käteisenä rahana. Käyttämätön bonus nollautuu yhden vuoden jälkeen.

Henkilötietojen käsittely

NilsonGroup käsittelee henkilötietoja voimassa olevien lakien mukaisesti, mukaan lukien EU:n tietosuoja-asetus. Henkilötietovastaava on NilsonGroup AB (y-tunnus: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Ruotsi.

Jotta voisit liittyä jäseneksi FEETFIRST Friendsiin, sinun on annettava henkilötietosi. Jos et halua antaa henkilötietojasi, et voi liittyä jäseneksi FEETFIRST Friendsiin. Tarvitsemiamme henkilötietoja ovat etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, syntymävuotesi, syntymäpäiväsi, postiosoitteesi sekä tiedot ostoksistasi (ts. kassakuitti). Käytämme henkilötietojasi bonuksen hallinnoimiseen, lähettääksemme sinulle mukautettuja jäsentarjouksia, markkina- ja asiakasanalyyseihin sekä siihen, että kykenemme tarjoamaan sinulle kohdennettua markkinointia aiempiin ostoksiisi perustuen.

Pidämme henkilötietosi tallennettuna niin kauan kuin olet FEETFIRST Friends -jäsen.

Saatamme käyttää muiden yritysten apua jäsenyyden hallinnassa ja markkinoinnissa. Nämä yritykset toimivat siis vain apuna, ja me olemme yhä vastuussa henkilötiedoista. Käytämme osoitetietojen päivittämiseen Bisnodea. Henkilötietojasi ei tulla siirtämään EU:n tai EES:n ulkopuolisiin maihin. Pääosa FEETFIRST Friends -viestinnästä tapahtuu sähköpostitse ja tekstiviestein, mutta myös osoitteellisia postilähetyksiä tullaan käyttämään. Jos et halua saada tarjouksia sisältäviä lähetyksiä, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun.

Sinulla on oikeus pyytää veloituksetta kirjallisena niitä tietoja, jotka me olemme sinusta rekisteröineet. Voit myös milloin tahansa vaatia virheellisiä tietoja oikaistaviksi. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä poistamaan meillä olevat, sinua koskevat henkilötiedot ja saada itsellesi kopio näistä tiedoista (ns. tietojen siirrettävyys).

Jos sinulla ei ole perusteita tällaiselle pyynnölle tai jos pyyntö on kohtuuton, esim. jos pyydät otetta tai poistoa kovin usein, voimme joko kieltäytyä pyynnön toteuttamisesta tai periä maksun, joka kattaa pyynnöstä aiheutuvat hallinnolliset kulut.

Lähetä pyyntösi meille käyttäen alla olevia yhteystietoja. Jos olet tyytymätön siihen, miten olemme käsitelleet henkilötietojasi, voit ottaa yhteyttä suoraan meihin. Voit myös tehdä valituksen tietosuojavaltuutetulle. Sellaisissa muita kuin henkilötietojesi käsittelyä koskevissa kiistatilanteissa, joita emme kykene ratkaisemaan, voit käyttää valituksen tekemiseen myös EU-komission verkkosivuilta löytyvää online-lomaketta: http://ec.europa.eu/odr.

Verkkosivustollamme www.feetfirst.fi voit lukea lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietoja yksityisyydensuojasääntöjemme mukaisesti. 

Oikeudelliset perusteet henkilötietojen käsittelylle

Jotta meillä olisi oikeus käsitellä sinun henkilötietojasi, meillä on oltava niin kutsuttu oikeudellinen peruste. Me käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme noudattaa sitä sopimusta, joka meillä on kanssasi jäsenenä.

Jäsenyyden lopettaminen

Jäsenyytesi on voimassa toistaiseksi. Voit sanoa jäsenyytesi irti ottamalla yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Jäsenyys päättyy myös, jos bonusta kerryttäviä ostoja ei ole tehty 36 kuukauden aikana. NilsonGroupilla on oikeus sanoa jäsenyys irti välittömästi väärinkäyttötapauksissa (esim. jos et maksa ostostasi). Jäsenyyden irtisanomisen yhteydessä jäsennumerosi suljetaan ja kaikki rekisteröidyt henkilötiedot poistetaan jäsenrekisteristä. Tämä tapahtuu heti kun kaikki mahdolliset taloudelliset transaktiot on suoritettu. Sinulla ei ole oikeutta rekisteröityyn bonukseen jäsenyyden voimassaolon päättymisen jälkeen. 

Muutokset ehdoissa

Nämä jäsenyysehdot astuvat voimaan 28.9.2017 FEETFIRST Friends -jäsenille. NilsonGroup pidättää itsellään oikeuden jäsenehtojen muuttamiseen. Muutokset astuvat voimaan silloin, kun ne julkaistaan feetfirst-fi-sivustolla, jossa tuoreimmat ehdot aina ovat. NilsonGroup ei vastaa jäsenyysehtojen mukaisten sitoumusten noudattamatta jättämisestä aiheutuvista suorista tai epäsuorista vahingoista, jotka johtuvat NilsonGroupin hallintavallan ulkopuolisista olosuhteista, kuten lainmääräykset, viranomaistoimenpiteet, sotatapahtumat, lakot, kauppasaarrot, työsulut tai vastaavat olosuhteet (ns. force majeure), jos ei laki toisin määrää.

Yhteystiedot

FEETFIRST asiakaspalvelu
Box 508
SE-432 19 Varberg, Ruotsi

friends@feetfirst.fi

Käytämme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lue lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietoja ja evästeitä.