Valitse myymälä
Feet First
Feet First

Tuotekori on tyhjä

Yhteensä 0 €

Kassalle
  • FEETFIRST

LINEAR WATERPROOF

Din Skon omalla LINEAR-tuotemerkillä on laaja valikoima vesitiiviitä lastenkenkiä. Nilkkureista, saappaista ja tennareista lähtien kaikenalaisia kenkiä, jotka pitävät lasten jalat kuivina ja lämpiminä. Haluatko tietää lisää? Tutustu Din Skon kaikkiin vesitiivisiin lastenkenkiin.

Suodata & lajittele
LajitteluRelevanssi
Koko
Väri
Hinta
Tarkempi suodin
Kenkätyyppi
Tuotteet

Kumisaappaat

Saappaat

Talvikengät

Tennarit

Varsikengät ja bootsit

Vauvan kengät

20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
Musta
Monivärinen
Sininen
Roosa
Vihreä
Lila
Keltainen
Beige
Valkoinen
Ruskea
Metalli
Punainen

[TotalProductMatches]

Linear, Accra Midcut Waterproof
65 €
Koko 31-38Din Sko
Linear, Accra Lace Up Waterproof
65 €
Koko 31-39Din Sko
Linear, Accra Lace Up Waterproof
65 €
Koko 31-39Din Sko
Linear, Accra Lace-Up Waterproof
60 €
Koko 31-38Din Sko
Linear, Accra Lace-Up Waterproof
60 €
Koko 31-38Din Sko
Linear, Alex Midcut Waterproof
59.90 €
Koko 31-39Din Sko
Linear, Billy Midcut Waterproof
65 €
Koko 31-38Din Sko
Linear, Jones Highboot Waterproof
55 €
Koko 20-25Din Sko
Linear, Asta Stövel Waterproof
70 €
Koko 31-38Din Sko
Linear, Madison Lace Up Waterproof
55 €
Koko 31-38Din Sko
Linear, Accra Midcut Waterproof
65 €
Koko 31-38Din Sko
Linear, Alex Midcut Waterproof
54.90 €
Koko 25-30Din Sko
Linear, Alex Midcut Waterproof
65 €
Koko 31-39Din Sko
Linear, Alex Midcut Waterproof
55 €
Koko 25-30Din Sko
Linear, Accra Stövel Waterproof
65 €
Koko 31-38Din Sko
Linear, Isak Lace Up Waterproof
54.90 €
Koko 31-39Din Sko
Linear, Isak Lace Up Waterproof
54.90 €
Koko 32-39Din Sko
Linear, Jones Lace Up Waterproof
55 €
Koko 25-30Din Sko
Linear, Madison Waterproof
55 €
Koko 31-38Din Sko
Linear, Olli Fur Waterproof
59.90 €
Koko 31-38Din Sko
Linear, Asta Midcut Waterproof
65 €
Koko 32-38Din Sko
Linear, Madison Lace-Up Waterproof
54.90 €
Koko 31-38Din Sko
Linear, Alex Midcut Waterproor
55 €
Koko 20-25Din Sko
Linear, Jones Highboot Waterproof
55 €
Koko 25-30Din Sko

Jäsenyys

Tervetuloa FEETFIRST Friendsiin. Rekisteröitymällä FEETFIRST Friends -jäseneksi hyväksyt nämä ehdot ja säännökset.

FEETFIRST Friends on kanta-asiakasohjelma, jossa ansaitset alennukseen oikeuttavia pisteitä, saat tarjouksia, kutsuja kilpailuihin ja tapahtumiin sekä paljon muuta.

FEETFIRST Friendsista vastaa NilsonGroup AB.

FEETFIRST Friends -jäsenyys on maksuton. Jäseneksi voi liittyä sellainen henkilö, joka on täyttänyt 16 vuotta ja joka on kirjoilla Suomessa. Jäsenenä rekisteröit kaikki ostoksesi esittämällä puhelinnumerosi kassalla (klubikorttia ei tarvita).

Jäsenyys on voimassa kaikissa NilsonGroupin Suomen myymälöissä: Din Sko, Nilson Shoes, Radical Sports ja Skopunkten sekä feetfirst.fi-verkkokaupassa. Itse jäsenyys ja sen tarjoamat edut koskevat vain sinun tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksia. Jäsenyys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kenellekään muulle.

Pisteet

Pisteitä saa kaikista ostoksista (poissulkien lahjakorttiostokset). Pisteiden rekisteröimiseksi sinun on annettava puhelinnumerosi myymälässä tai ostaessasi feetfirst.fi-sivustolla syötettävä puhelinnumerosi sinne.

Pisteiden laskeminen alkaa ensimmäisestä ostoksestasi jäsenenä, ja ne rekisteröidään sinun jäsentunnuksellesi. Pisteitä kertyy vain sinun itsesi tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksista.Voit ansaita pisteitä myös osallistumalla muihin pisteitä kerryttäviin aktiviteetteihin, joita klubi silloin tällöin tarjoaa.

Voit ansaita pisteitä myös osallistumalla muihin pisteitä kerryttäviin aktiviteetteihin, joita klubi silloin tällöin tarjoaa.

Ansaitsemasi pisteet ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää kenellekään muulle jäsenelle tai muulle henkilölle.

Ostoksella ansaitsemasi pisteet poistetaan jäsentililtäsi, jos palautat tuotteen.

Pisteesi ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Henkilötietojen käsittely

NilsonGroup käsittelee henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Henkilötietovastaava on NilsonGroup AB (yritystunnus: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Käsittelemiämme henkilötietoja ovat etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, henkilötunnuksesi, postiosoitteesi sekä tiedot ostoksistasi (ts. kassakuitti). Käytämme henkilötietojasi pisteiden hallinnoimiseen, lähettääksemme sinulle mukautettuja jäsentarjouksia, markkina- ja asiakasanalyyseihin sekä siihen, että kykenemme tarjoamaan sinulle kohdennettua markkinointia aiempiin ostoksiisi perustuen.

Pidämme henkilötietosi tallennettuna niin kauan kuin olet FEETFIRST Friends -jäsen.

Saatamme käyttää muiden yritysten apua jäsenyyden hallinnassa ja markkinoinnissa. Nämä yritykset toimivat siis vain apuna, ja me olemme yhä vastuussa henkilötiedoista. Käytämme osoitetietojen päivittämiseen Bisnodea. Henkilötietojasi ei tulla siirtämään EU:n tai EES:n ulkopuolisiin maihin. Pääosa FEETFIRST Friends -viestinnästä tapahtuu sähköpostitse ja tekstiviestein, mutta myös osoitteellisia postilähetyksiä tullaan käyttämään. Jos et halua saada tarjouksia sisältäviä lähetyksiä, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Sinulla on oikeus pyytää kirjallisena niitä tietoja, jotka me olemme sinusta rekisteröineet. Voit myös milloin tahansa vaatia virheellisiä tietoja oikaistaviksi. 

Oikeudelliset perusteet henkilötietojen käsittelylle

Jotta meillä olisi oikeus käyttää sinun henkilötietojasi, meillä on oltava niin kutsuttu oikeusperusta. Me käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme noudattaa sitä sopimusta, joka meillä on kanssasi jäsenenä. 

Jäsenyyden lopettaminen

Jäsenyytesi on voimassa toistaiseksi. Voit sanoa jäsenyytesi irti ottamalla yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Jos jäsenyys on ollut ei-aktiivisena 36 kuukauden ajan, se lopetetaan. NilsonGroupilla on oikeus sanoa jäsenyys irti välittömästi väärinkäyttötapauksissa (esim. jos et maksa ostostasi). Jäsenyyden irtisanomisen yhteydessä jäsennumerosi suljetaan ja kaikki rekisteröidyt henkilötietosi poistetaan jäsenrekisteristä. Tämä tapahtuu heti kun kaikki mahdolliset taloudelliset transaktiot on suoritettu. Sinulla ei ole oikeutta rekisteröityihin pisteisiin jäsenyyden voimassaolon päättymisen jälkeen. 

Muutokset ehdoissa

Nämä jäsenyysehdot astuvat voimaan 1. toukokuuta 2019 FEETFIRST Friends -jäsenille. NilsonGroup pidättää itsellään oikeuden jäsenehtojen muuttamiseen. Muutokset astuvat voimaan silloin, kun ne julkaistaan feetfirst.fi-sivustolla, jossa tuoreimmat ehdot aina ovat. NilsonGroup ei vastaa jäsenyysehtojen mukaisten sitoumusten noudattamatta jättämisestä tai vahingoista, jotka johtuvat NilsonGroupin hallintavallan ulkopuolisista olosuhteista, kuten lainmääräykset, viranomaistoimenpiteet, sotatapahtumat, lakot, kauppasaarrot, työsulut tai vastaavat olosuhteet (ns. force majeure), jos ei laki toisin määrää.  

Yhteystiedot

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.fi

Käytämme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lue lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietoja ja evästeitä.

-