FEETFIRSTNilson ShoesSkopunkten
Valitse myymälä
DinSko
ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
Etsi myymälä

Tuotekori on tyhjä

Yhteensä 0 €

30 EUR jäljellä ilmaiseen rahtiin. Nouda ilmaiseksi myymälästä!

Kassalle
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Nilson Shoes
  • Skopunkten

Limited Edition / Din Sko

Kun haluat jotakin aivan erityistä – tutustu ainutlaatuiseen Limited Edition -valikoimaamme! Olemme keränneet tänne erittäin upeita ja muodikkaita kenkiä, jotka yksityiskohtineen kohottavat tyylisi aivan uudelle tasolle. Toisin sanoen naistenkenkiä, joihin on helppo rakastua. Limited Edition -valikoima on myynnissä ainoastaan verkossa ja tietyissä myymälöissä. Haluamme tarjota juuri sinulle sopivan eksklusiivisen malliston. Fiksuimmin shoppailet itsellesi valikoituja uusia Din Sko -suosikkeja täällä verkkokaupassamme.

AVOKKAAT JA KORKOKENGÄT

BALLERINAT

MATALAT KENGÄT

SANDAALIT

SANDALETIT

TALVIKENGÄT

TENNARIT

TOHVELIT

VARSIKENGÄT JA BOOTSIT

Suodatin

Koko

36
37
38
39
40
41

Väri

MUSTA
MONIVÄRINEN
LILA
RUSKEA
VIHREÄ
ROOSA
BEIGE
VALKOINEN
SININEN
PUNAINEN
ORANSSI
METALLI
HARMAA

Tuotemerkki

ATTITUDE

SO ALL

XIT

Hinta

20
30
40
50

13 EUR

55 EUR

ALE

Konsepti

DINSKO

Käyttötilanne

BUSINESS

JUHLA

Myymälä

HELSINKI

TURKU

Tarkempi suodin

Pintamateriaali

Sisämateriaali

Pohja

Koron korkeus

Kärkiprofiili

Korkoprofiili

Kiinnitystapa

LIMITED EDITION
Attitude, Tennarit
54.90 €
LIMITED EDITION
So All, Mokkasiinit
44.90 €
LIMITED EDITION
Xit, Mokkasiinit
29.90 €
LIMITED EDITION
Attitude, Avokkaat
44.90 €
LIMITED EDITION
Xit, Sandaletit
49.90 €
LIMITED EDITION
Attitude, Sandaletit
44.90 €
LIMITED EDITION
Attitude, Nilkkurit
54.90 €
LIMITED EDITION
Xit, Avokkaat
44.90 €
LIMITED EDITION
Xit, Nilkkurit
54.90 €
LIMITED EDITION
Attitude, Tennarit
44.90 €
LIMITED EDITION
Attitude, Sandaalit
39.90 €
LIMITED EDITION
Xit, Ballerinat
24.90 €
LIMITED EDITION
Attitude, Lämminvuoriset Nilkkurit
29.90 € 54.90 €
LIMITED EDITION
Attitude, Avokkaat
24.90 € 44.90 €
LIMITED EDITION
Xit, Nilkkurit
19.90 € 54.90 €
LIMITED EDITION
Xit, Nilkkurit
19.90 € 54.90 €
LIMITED EDITION
Xit, Sandaalit
24.90 € 34.90 €
LIMITED EDITION
Attitude, Ballerinat
19.90 € 24.90 €
LIMITED EDITION
Xit, Sandaalit
24.90 € 34.90 €
LIMITED EDITION
Xit, Sandaalit
24.90 € 39.90 €
LIMITED EDITION
Attitude, Ballerinat
19.90 € 24.90 €
LIMITED EDITION
So All, Sandaalit
29.90 € 44.90 €
LIMITED EDITION
Xit, Sandaletit
29.90 € 39.90 €
LIMITED EDITION
So All, Ballerinat
34.90 € 44.90 €
LIMITED EDITION
Xit, Avokkaat
12.90 € 44.90 €

Jäsenyys

Tervetuloa FEETFIRST Friendsiin. Rekisteröitymällä FEETFIRST Friends -jäseneksi hyväksyt nämä ehdot ja säännökset.

FEETFIRST Friends on kanta-asiakasohjelma, jossa ansaitset alennukseen oikeuttavia pisteitä, saat tarjouksia, kutsuja kilpailuihin ja tapahtumiin sekä paljon muuta.

FEETFIRST Friendsista vastaa NilsonGroup AB.

FEETFIRST Friends -jäsenyys on maksuton. Jäseneksi voi liittyä sellainen henkilö, joka on täyttänyt 16 vuotta ja joka on kirjoilla Suomessa. Jäsenenä rekisteröit kaikki ostoksesi esittämällä puhelinnumerosi kassalla (klubikorttia ei tarvita).

Jäsenyys on voimassa kaikissa NilsonGroupin Suomen myymälöissä: Din Sko, Nilson Shoes, Radical Sports ja Skopunkten sekä feetfirst.fi-verkkokaupassa. Itse jäsenyys ja sen tarjoamat edut koskevat vain sinun tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksia. Jäsenyys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kenellekään muulle.

Pisteet

Pisteitä saa kaikista ostoksista (poissulkien lahjakorttiostokset). Pisteiden rekisteröimiseksi sinun on annettava puhelinnumerosi myymälässä tai ostaessasi feetfirst.fi-sivustolla syötettävä puhelinnumerosi sinne.

Pisteiden laskeminen alkaa ensimmäisestä ostoksestasi jäsenenä, ja ne rekisteröidään sinun jäsentunnuksellesi. Pisteitä kertyy vain sinun itsesi tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksista.Voit ansaita pisteitä myös osallistumalla muihin pisteitä kerryttäviin aktiviteetteihin, joita klubi silloin tällöin tarjoaa.

Voit ansaita pisteitä myös osallistumalla muihin pisteitä kerryttäviin aktiviteetteihin, joita klubi silloin tällöin tarjoaa.

Ansaitsemasi pisteet ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää kenellekään muulle jäsenelle tai muulle henkilölle.

Ostoksella ansaitsemasi pisteet poistetaan jäsentililtäsi, jos palautat tuotteen.

Pisteesi ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Henkilötietojen käsittely

NilsonGroup käsittelee henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Henkilötietovastaava on NilsonGroup AB (yritystunnus: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Käsittelemiämme henkilötietoja ovat etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, henkilötunnuksesi, postiosoitteesi sekä tiedot ostoksistasi (ts. kassakuitti). Käytämme henkilötietojasi pisteiden hallinnoimiseen, lähettääksemme sinulle mukautettuja jäsentarjouksia, markkina- ja asiakasanalyyseihin sekä siihen, että kykenemme tarjoamaan sinulle kohdennettua markkinointia aiempiin ostoksiisi perustuen.

Pidämme henkilötietosi tallennettuna niin kauan kuin olet FEETFIRST Friends -jäsen.

Saatamme käyttää muiden yritysten apua jäsenyyden hallinnassa ja markkinoinnissa. Nämä yritykset toimivat siis vain apuna, ja me olemme yhä vastuussa henkilötiedoista. Käytämme osoitetietojen päivittämiseen Bisnodea. Henkilötietojasi ei tulla siirtämään EU:n tai EES:n ulkopuolisiin maihin. Pääosa FEETFIRST Friends -viestinnästä tapahtuu sähköpostitse ja tekstiviestein, mutta myös osoitteellisia postilähetyksiä tullaan käyttämään. Jos et halua saada tarjouksia sisältäviä lähetyksiä, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Sinulla on oikeus pyytää kirjallisena niitä tietoja, jotka me olemme sinusta rekisteröineet. Voit myös milloin tahansa vaatia virheellisiä tietoja oikaistaviksi. 

Oikeudelliset perusteet henkilötietojen käsittelylle

Jotta meillä olisi oikeus käyttää sinun henkilötietojasi, meillä on oltava niin kutsuttu oikeusperusta. Me käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme noudattaa sitä sopimusta, joka meillä on kanssasi jäsenenä. 

Jäsenyyden lopettaminen

Jäsenyytesi on voimassa toistaiseksi. Voit sanoa jäsenyytesi irti ottamalla yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Jos jäsenyys on ollut ei-aktiivisena 36 kuukauden ajan, se lopetetaan. NilsonGroupilla on oikeus sanoa jäsenyys irti välittömästi väärinkäyttötapauksissa (esim. jos et maksa ostostasi). Jäsenyyden irtisanomisen yhteydessä jäsennumerosi suljetaan ja kaikki rekisteröidyt henkilötietosi poistetaan jäsenrekisteristä. Tämä tapahtuu heti kun kaikki mahdolliset taloudelliset transaktiot on suoritettu. Sinulla ei ole oikeutta rekisteröityihin pisteisiin jäsenyyden voimassaolon päättymisen jälkeen. 

Muutokset ehdoissa

Nämä jäsenyysehdot astuvat voimaan 1. toukokuuta 2019 FEETFIRST Friends -jäsenille. NilsonGroup pidättää itsellään oikeuden jäsenehtojen muuttamiseen. Muutokset astuvat voimaan silloin, kun ne julkaistaan feetfirst.fi-sivustolla, jossa tuoreimmat ehdot aina ovat. NilsonGroup ei vastaa jäsenyysehtojen mukaisten sitoumusten noudattamatta jättämisestä tai vahingoista, jotka johtuvat NilsonGroupin hallintavallan ulkopuolisista olosuhteista, kuten lainmääräykset, viranomaistoimenpiteet, sotatapahtumat, lakot, kauppasaarrot, työsulut tai vastaavat olosuhteet (ns. force majeure), jos ei laki toisin määrää.  

Yhteystiedot

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.fi

Liittymällä asiakasklubiimme saat eksklusiivisia tarjouksia!

Liittymällä asiakasklubiimme saat eksklusiivisia tarjouksia!

Käytämme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lue lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietoja ja evästeitä.