Valitse myymälä
Feet First
Feet First

Tuotekori on tyhjä

Yhteensä 0 €

Kassalle
  • FEETFIRST

Naisten JUHLAKENGÄT Din Skossa

Juhlasesonki on täällä, ja luonnollisesti uudet korkokengät virittävät juhlatunnelman korkeuksiin. Kaikenmallisia, -värisiä ja -muotoisia juhlakenkiä naisille. Valittavana on matalia ja korkeita korkoja, saappaita, nilkkureita, avokkaita ja sandaletteja. Millaiset juhlakengät täydentävät juuri sinun asukokonaisuuttasi? Meiltä Din Skosta löydät ainutlaatuisen juhlakenkävalikoiman. Shoppaile itsellesi uudet Din Sko -juhlakengät verkossa helposti ja ilman toimituskuluja.

Suodata & lajittele
LajitteluVasta tulleet
Koko
Väri
Tuotemerkki
Hinta
Tarkempi suodin
Kenkätyyppi
Tuotteet

Högklackade skor

Sandaalit

35
36
37
38
39
40
41
42
Musta
Beige
Ruskea
Roosa
Vihreä

[TotalProductMatches]

So All, Sofi Elastic
50 €
Din Sko
Pace, Padua Cut Out
65 €
Din Sko
Pace, Star Anklewrap
59.90 € 64.90 €
Din Sko
Pace, Noci2 Strap
65 €
Din Sko
Linear, Fondi Multi Straps
55 €
Din Sko
Linear, Fondi Multi Straps
55 €
Din Sko
Linear, Fondi Multi Straps
55 €
Din Sko
-11%
Linear, Fondi Straps
39.90 € 44.90 €
Din Sko
Pace, Fondi Mix Strap
65 €
Din Sko
Pace, Fondi Mix Strap
65 €
Din Sko
Pace, Avokkaat
59.90 € 64.90 €
Din Sko
Pace, Avokkaat
59.90 € 64.90 €
Din Sko
Pace, Avokkaat
59.90 € 64.90 €
Din Sko
-53%
Pace, Belize6 Covered
29.90 € 64.90 €
Din Sko
-77%
Xit, Avokkaat
9.90 € 44.90 €
Din Sko

Kohota tyyliä juhlakengillä!

Tänä iltana on juhlat. Olet valinnut mahtavan soittolistan, otat esiin ja kokeilet muutamia erilaisia asukokonaisuuksia ja otat peilin edessä muutaman tanssiaskeleen. Tästä tulee upeaa! Mutta mitä panisi jalkaan? Juhlakengät, tietenkin, mutta millaiset? Olisivatko hienostuneet avokkaat paikallaan? Tai ehkä hieman rennompaa, vaikkapa metallinkimalteiset upeat tennarit? Toisaalta korkokenkiä ei tule käytettyä niin usein... ehkä siis tänä iltana? Huolitellut nauhakengät ovat aina upeat. Tai saapikkaat?!

Juhlakenkiä kaikkiin tilanteisiin

Kuten sanottu, juhlakenkiä on olemassa kaikenlaisia, kaikkiin tilanteisiin. Oli mielialasi sitten millainen tahansa ja oli kyseessä millaiset juhlat tahansa, voit olla varma yhdestä asiasta: meiltä Din Skosta löydät juhlakengät, jotka kohottavat juuri sinun juhlailtasi ennalta-aavistamattomiin korkeuksiin! Selaa sivustoamme ja anna vaistosi päättää, mitkä ovat sinun suosikkejasi juuri tällä sesongilla. Tai miksi et klikkaisi itsellesi muutamia malleja ja sovittaisi niitä peilin edessä yhdessä asukokonaisuuksiesi kanssa ennen seuraavaa juhlaa? Suuressa naisten juhlakenkien valikoimassamme on valittavana valtavasti eri tyylejä. Lähde shoppailemaan Din Sko -verkkokaupassa ja anna juhlan alkaa!

Jäsenyys

Tervetuloa FEETFIRST Friendsiin. Rekisteröitymällä FEETFIRST Friends -jäseneksi hyväksyt nämä ehdot ja säännökset.

FEETFIRST Friends on kanta-asiakasohjelma, jossa ansaitset alennukseen oikeuttavia pisteitä, saat tarjouksia, kutsuja kilpailuihin ja tapahtumiin sekä paljon muuta.

FEETFIRST Friendsista vastaa NilsonGroup AB.

FEETFIRST Friends -jäsenyys on maksuton. Jäseneksi voi liittyä sellainen henkilö, joka on täyttänyt 16 vuotta ja joka on kirjoilla Suomessa. Jäsenenä rekisteröit kaikki ostoksesi esittämällä puhelinnumerosi kassalla (klubikorttia ei tarvita).

Jäsenyys on voimassa kaikissa NilsonGroupin Suomen myymälöissä: Din Sko, Nilson Shoes, Radical Sports ja Skopunkten sekä feetfirst.fi-verkkokaupassa. Itse jäsenyys ja sen tarjoamat edut koskevat vain sinun tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksia. Jäsenyys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kenellekään muulle.

Pisteet

Pisteitä saa kaikista ostoksista (poissulkien lahjakorttiostokset). Pisteiden rekisteröimiseksi sinun on annettava puhelinnumerosi myymälässä tai ostaessasi feetfirst.fi-sivustolla syötettävä puhelinnumerosi sinne.

Pisteiden laskeminen alkaa ensimmäisestä ostoksestasi jäsenenä, ja ne rekisteröidään sinun jäsentunnuksellesi. Pisteitä kertyy vain sinun itsesi tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksista.Voit ansaita pisteitä myös osallistumalla muihin pisteitä kerryttäviin aktiviteetteihin, joita klubi silloin tällöin tarjoaa.

Voit ansaita pisteitä myös osallistumalla muihin pisteitä kerryttäviin aktiviteetteihin, joita klubi silloin tällöin tarjoaa.

Ansaitsemasi pisteet ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää kenellekään muulle jäsenelle tai muulle henkilölle.

Ostoksella ansaitsemasi pisteet poistetaan jäsentililtäsi, jos palautat tuotteen.

Pisteesi ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Henkilötietojen käsittely

NilsonGroup käsittelee henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Henkilötietovastaava on NilsonGroup AB (yritystunnus: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Käsittelemiämme henkilötietoja ovat etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, henkilötunnuksesi, postiosoitteesi sekä tiedot ostoksistasi (ts. kassakuitti). Käytämme henkilötietojasi pisteiden hallinnoimiseen, lähettääksemme sinulle mukautettuja jäsentarjouksia, markkina- ja asiakasanalyyseihin sekä siihen, että kykenemme tarjoamaan sinulle kohdennettua markkinointia aiempiin ostoksiisi perustuen.

Pidämme henkilötietosi tallennettuna niin kauan kuin olet FEETFIRST Friends -jäsen.

Saatamme käyttää muiden yritysten apua jäsenyyden hallinnassa ja markkinoinnissa. Nämä yritykset toimivat siis vain apuna, ja me olemme yhä vastuussa henkilötiedoista. Käytämme osoitetietojen päivittämiseen Bisnodea. Henkilötietojasi ei tulla siirtämään EU:n tai EES:n ulkopuolisiin maihin. Pääosa FEETFIRST Friends -viestinnästä tapahtuu sähköpostitse ja tekstiviestein, mutta myös osoitteellisia postilähetyksiä tullaan käyttämään. Jos et halua saada tarjouksia sisältäviä lähetyksiä, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Sinulla on oikeus pyytää kirjallisena niitä tietoja, jotka me olemme sinusta rekisteröineet. Voit myös milloin tahansa vaatia virheellisiä tietoja oikaistaviksi. 

Oikeudelliset perusteet henkilötietojen käsittelylle

Jotta meillä olisi oikeus käyttää sinun henkilötietojasi, meillä on oltava niin kutsuttu oikeusperusta. Me käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme noudattaa sitä sopimusta, joka meillä on kanssasi jäsenenä. 

Jäsenyyden lopettaminen

Jäsenyytesi on voimassa toistaiseksi. Voit sanoa jäsenyytesi irti ottamalla yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Jos jäsenyys on ollut ei-aktiivisena 36 kuukauden ajan, se lopetetaan. NilsonGroupilla on oikeus sanoa jäsenyys irti välittömästi väärinkäyttötapauksissa (esim. jos et maksa ostostasi). Jäsenyyden irtisanomisen yhteydessä jäsennumerosi suljetaan ja kaikki rekisteröidyt henkilötietosi poistetaan jäsenrekisteristä. Tämä tapahtuu heti kun kaikki mahdolliset taloudelliset transaktiot on suoritettu. Sinulla ei ole oikeutta rekisteröityihin pisteisiin jäsenyyden voimassaolon päättymisen jälkeen. 

Muutokset ehdoissa

Nämä jäsenyysehdot astuvat voimaan 1. toukokuuta 2019 FEETFIRST Friends -jäsenille. NilsonGroup pidättää itsellään oikeuden jäsenehtojen muuttamiseen. Muutokset astuvat voimaan silloin, kun ne julkaistaan feetfirst.fi-sivustolla, jossa tuoreimmat ehdot aina ovat. NilsonGroup ei vastaa jäsenyysehtojen mukaisten sitoumusten noudattamatta jättämisestä tai vahingoista, jotka johtuvat NilsonGroupin hallintavallan ulkopuolisista olosuhteista, kuten lainmääräykset, viranomaistoimenpiteet, sotatapahtumat, lakot, kauppasaarrot, työsulut tai vastaavat olosuhteet (ns. force majeure), jos ei laki toisin määrää.  

Yhteystiedot

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.fi

Käytämme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lue lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietoja ja evästeitä.

-