All lights on girls!
– Mallisto, joka tukee Plan Internationalin työtä

Auta meitä vahvistamaan tyttöjen oikeuksia koko maailmassa tukemalla yhteistyötämme Plan Internationalin #flickorslikavillkor-hankkeen kanssa. Monissa kehitysmaissa tyttöjä syrjitään vain sen takia, että he ovat tyttöjä. He altistuvat väkivallalle, he eivät saa käydä koulua, heidät naitetaan nuorella iällä ja he tulevat raskaaksi ollessaan vielä itse lapsia. Plan International tekee jatkuvaa työtä parantaakseen heikossa asemassa olevien tyttöjen tilannetta.

Sinä seuraat = me lahjoitamme!

Juuri nyt lahjoitamme 1 SEK kutakin @dinsko-Instagram-tilimme uutta seuraajaa kohti 20.4.–24.5. Levitä sanaa ja auta meitä auttamaan – osallistu maailman parantamiseen yhdellä ainoalla klikkauksella.

Vain kymppi

Käynnistämme ”All lights on girls” -keräyshankkeen kaikissa Din Sko -myymälöissämme torstaina 20. huhtikuuta. Sen kautta sinulla on mahdollisuus lahjoittaa 10 SEK tai enemmän nuorten tyttöjen hyväksi tehtävän työn tukemiseksi. Tervetuloa vaikka heti lähimpään Din Sko -myymälään osallistumaan. Tätä me kutsumme girl poweriksi!

Mihin rahat menevät?
Lue lisää: https://plansverige.org/flickafadder 

;

Käytämme evästeitä antaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.  Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lisätietoa evästeistä

OK