JUURI NYT – ILMAINEN TOIMITUS YLI 30 € OSTOKSESTA!

UUTUUKSIA

Tutustu nyt kaikkiin Din Sko -uutuuksiin! Cooleja tennareita sekä tyylikkäitä avokkaita ja nilkkureita, jotka kohottavat asukokonaisuutesi uusiin korkeuksiin! Muistathan omat tuotemerkkimme: XIT, DS ja Attitude.

Xit, Sandaalit

24.90 € 34.90 €

Attitude, Sandaalit

24.90 € 34.90 €

Xit, Sandaalit

24.90 € 34.90 €

Attitude, Sandaalit

24.90 € 34.90 €

 

 

Din Sko tarjoaa kaikentyylisiä, ajankohtaisia kenkiä, jotka sopivat sinulle sellaisena kuin olet juuri tässä ja nyt. Täältä löydät kaikkea trendikkääseen arkeen tai kimalteiseen juhlaan. Vakaumuksemme on, että oikeanlaiset kengät voivat muuttaa ja kohottaa kokonaisen lookin uusiin sfääreihin. Din Sko saa inspiraatiota päivän trendeistä ja tarjoaa edullisia kenkiä muotitietoisille asiakkaille. Myymälöissämme on aina laaja valikoima naisten- ja miestentuotteita moniin erilaisiin tarpeisiin. Lisäksi meillä on valtavasti hienoja toiminnallisia lastenkenkiä sekä kouluun että vapaa-aikaan. Saavutettavuus on meille tärkeä asia, ja myymäläverkostomme laajan maantieteellisen kattavuuden ansiosta meidät on helppo löytää. Asialle omistautunut ja osaava henkilökuntamme opastaa sinua löytämään oikeanlaiset, juuri sinun persoonalliseen tyyliisi sopivat kengät. Din Skossa sinua odottaa kaikkein uusin kenkämuoti!

;

Käytämme evästeitä antaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.  Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lisätietoa evästeistä

OK