Valitse myymälä

Tuotekori on tyhjä

Yhteensä 0 €

Kassalle
  • FEETFIRST

Kysymyksia ja vastauksia

JÄSENYYS

Maksaako FEETFIRST Friends -jäsenyys jotakin?
Ei, jäsenyys on ilmainen.

Onko minulla jäsenenä oltava klubikortti?
Ei, meillä ei ole käytössä klubikorttia. Sen sijaan rekisteröit jäsenenä kaikki ostoksesi antamalla ostoksesi yhteydessä puhelinnumerosi myymälässä tai verkkokaupassa.

Onko jäsenyydelle olemassa ikärajaa?
Kyllä on. Sinun on oltava täyttänyt 16 vuotta, jotta voit olla jäsen.

Missä jäsenyys on voimassa?
Jäsenyys on voimassa kaikissa NilsonGroupin myymälöissä: DinSko, Nilson Shoes, Skopunkten ja FEETFIRST.fi (yhteinen verkkokauppamme).

Mistä ansaitsen pisteitä?
Ansaitset pisteitä kaikista Suomen NilsonGroup:in myymälöistä. (DinSko, Jerns, Nilson Shoes, ja Skopunkten) ja FEETFIRST.fi-sivustolla.

Muista aina tunnistautua kassalla, jotta voit rekisteröidä ostoksesi ja ansaita pisteitä. Omat sivut ovat juuri nyt päivittymässä, mikä tarkoittaa, ettet voi tarkistaa pisteitäsi tai nykyistä jäsentasoasi. Jos haluat näitä tietoja, ota yhteyttä osoitteeseen friends@feetfirst.fi.

Miten pisteet toimivat?
Kaikki myymälöissä ja verkkokaupassa tehdyt ostokset (lahjakorttiostoksia lukuun ottamatta) kerryttävät pisteitä. Pisteiden rekisteröimiseksi sinun on tunnistauduttava myymälässä aina ostoksia tehdessäsi.

Pisteet ovat voimassa 365 päivää niiden ansaintahetkestä.

Miten se toimii?
Tehdessäsi ostoksia jäsenenä saat pisteitä kaikista ostoistasi (lahjakorttiostoja lukuun ottamatta). Pisteet tallentuvat jäsentilillesi, ja ne oikeuttavat sinut jollekin kolmesta jäsentasostamme. Jokaisella jäsentasolla on erilaisia jäsenetuja – mitä enemmän pisteitä, sitä useampia etuja.

Paljonko pisteitä saan?
1 € = 10 pistettä. Voit ansaita pisteitä myös muiden aktiviteettien kautta, kuten osallistumalla tapahtumiin, vastaamalla kyselyyn jne.

Onko jäsenyys henkilökohtainen?
Kyllä, jäsenyys on henkilökohtainen, eikä pisteitä voi siirtää jollekulle muulle.

Voinko kerätä ja käyttää pisteitä myös ostaessani FEETFIRST.fi-sivustolla?
Kyllä. Keräät pisteitä kaikista ostoistasi. Sinun tarvitsee vain tunnistautua kassalla.

Unohdin osoittaa jäsenyyteni myymälässä ostaessani, mitä teen?
Voit mennä takaisin myymälään kuitin ja kenkien kanssa, jolloin voidaan tehdä takaisinosto ja sen jälkeen uusi kauppa klubikauppana.

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen friends@feetfirst.fi ja liittää mukaan kuitin ostoksesta, jolloin voimme jälkirekisteröidä ostoksesi.

TARJOUKSET

Miksen saa enää FEETFIRST Friends -tarjouksia?
Lähetämme säännöllisesti tarjouksia aktiivisille jäsenille. Jotta varmistaisit, että olet tarjousten saajien joukossa, anna puhelinnumerosi joka kerran ostaessasi myymälässä tai verkkokaupassa. Jos et saa tarjouksia, se saattaa johtua siitä, ettet ole käyttänyt jäsenyyttäsi pitkään aikaan. Poistamme epäaktiiviset jäsenyydet 36 kuukauden kuluttua. Tarkista myös, että antamasi yhteystiedot pitävät paikkansa. Voit tehdä sen Omilla sivuilla. Joskus tarjoukset on suunnattu tietyille kohderyhmille, ja sen takia kaikki jäsenet eivät saa meiltä täsmälleen samoja tarjouksia.

En halua enää saada teiltä tarjouksia. Miten toimin?
Jos et enää halua saada viestejämme, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Voit myös mennä Omille sivuille ja päivittää siellä, miltä kanavilta haluat saada viestintää, tai vaihtoehtoisesti voit suoraan irtisanoa sähköposti- tai tekstiviestilähetykset.

En halua enää saada teiltä tekstiviestejä. Miten toimin?
Lähetät tekstiviestin FFSTOP numeroon 18333.

Älä kirjoita viestiin mitään muuta; muutoin on olemassa riski, että rekisteröinnin purku ei onnistu. Voit myös mainiosti ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

SALASANANI

Mikä on salasanani?
Jos et muista salasanaasi, voit vaihtaa sen klikkaamalla ”Unohdin salasanani”. Saat apua salasanan vaihtoon myös ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

YHTEYSTIEDOT

Mitkä ovat asiakaspalvelun yhteystiedot?
FEETFIRST-asiakaspalvelu
friends@feetfirst.fi

Jäsenyys

Tervetuloa FEETFIRST Friendsiin. Rekisteröitymällä FEETFIRST Friends -jäseneksi hyväksyt nämä ehdot ja säännökset.

FEETFIRST Friends on kanta-asiakasohjelma, jossa ansaitset alennukseen oikeuttavia pisteitä, saat tarjouksia, kutsuja kilpailuihin ja tapahtumiin sekä paljon muuta.

FEETFIRST Friendsista vastaa NilsonGroup AB.

FEETFIRST Friends -jäsenyys on maksuton. Jäseneksi voi liittyä sellainen henkilö, joka on täyttänyt 16 vuotta ja joka on kirjoilla Suomessa. Jäsenenä rekisteröit kaikki ostoksesi esittämällä puhelinnumerosi kassalla (klubikorttia ei tarvita).

Jäsenyys on voimassa kaikissa NilsonGroupin Suomen myymälöissä: Din Sko, Nilson Shoes, Radical Sports ja Skopunkten sekä feetfirst.fi-verkkokaupassa. Itse jäsenyys ja sen tarjoamat edut koskevat vain sinun tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksia. Jäsenyys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kenellekään muulle.

Pisteet

Pisteitä saa kaikista ostoksista (poissulkien lahjakorttiostokset). Pisteiden rekisteröimiseksi sinun on annettava puhelinnumerosi myymälässä tai ostaessasi feetfirst.fi-sivustolla syötettävä puhelinnumerosi sinne.

Pisteiden laskeminen alkaa ensimmäisestä ostoksestasi jäsenenä, ja ne rekisteröidään sinun jäsentunnuksellesi. Pisteitä kertyy vain sinun itsesi tai samassa taloudessa asuvien henkilöiden ostoksista.Voit ansaita pisteitä myös osallistumalla muihin pisteitä kerryttäviin aktiviteetteihin, joita klubi silloin tällöin tarjoaa.

Voit ansaita pisteitä myös osallistumalla muihin pisteitä kerryttäviin aktiviteetteihin, joita klubi silloin tällöin tarjoaa.

Ansaitsemasi pisteet ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää kenellekään muulle jäsenelle tai muulle henkilölle.

Ostoksella ansaitsemasi pisteet poistetaan jäsentililtäsi, jos palautat tuotteen.

Pisteesi ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Henkilötietojen käsittely

NilsonGroup käsittelee henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Henkilötietovastaava on NilsonGroup AB (yritystunnus: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Käsittelemiämme henkilötietoja ovat etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, henkilötunnuksesi, postiosoitteesi sekä tiedot ostoksistasi (ts. kassakuitti). Käytämme henkilötietojasi pisteiden hallinnoimiseen, lähettääksemme sinulle mukautettuja jäsentarjouksia, markkina- ja asiakasanalyyseihin sekä siihen, että kykenemme tarjoamaan sinulle kohdennettua markkinointia aiempiin ostoksiisi perustuen.

Pidämme henkilötietosi tallennettuna niin kauan kuin olet FEETFIRST Friends -jäsen.

Saatamme käyttää muiden yritysten apua jäsenyyden hallinnassa ja markkinoinnissa. Nämä yritykset toimivat siis vain apuna, ja me olemme yhä vastuussa henkilötiedoista. Käytämme osoitetietojen päivittämiseen Bisnodea. Henkilötietojasi ei tulla siirtämään EU:n tai EES:n ulkopuolisiin maihin. Pääosa FEETFIRST Friends -viestinnästä tapahtuu sähköpostitse ja tekstiviestein, mutta myös osoitteellisia postilähetyksiä tullaan käyttämään. Jos et halua saada tarjouksia sisältäviä lähetyksiä, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Sinulla on oikeus pyytää kirjallisena niitä tietoja, jotka me olemme sinusta rekisteröineet. Voit myös milloin tahansa vaatia virheellisiä tietoja oikaistaviksi. 

Oikeudelliset perusteet henkilötietojen käsittelylle

Jotta meillä olisi oikeus käyttää sinun henkilötietojasi, meillä on oltava niin kutsuttu oikeusperusta. Me käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme noudattaa sitä sopimusta, joka meillä on kanssasi jäsenenä. 

Jäsenyyden lopettaminen

Jäsenyytesi on voimassa toistaiseksi. Voit sanoa jäsenyytesi irti ottamalla yhteyttä FEETFIRST-asiakaspalveluun. Jos jäsenyys on ollut ei-aktiivisena 36 kuukauden ajan, se lopetetaan. NilsonGroupilla on oikeus sanoa jäsenyys irti välittömästi väärinkäyttötapauksissa (esim. jos et maksa ostostasi). Jäsenyyden irtisanomisen yhteydessä jäsennumerosi suljetaan ja kaikki rekisteröidyt henkilötietosi poistetaan jäsenrekisteristä. Tämä tapahtuu heti kun kaikki mahdolliset taloudelliset transaktiot on suoritettu. Sinulla ei ole oikeutta rekisteröityihin pisteisiin jäsenyyden voimassaolon päättymisen jälkeen. 

Muutokset ehdoissa

Nämä jäsenyysehdot astuvat voimaan 1. toukokuuta 2019 FEETFIRST Friends -jäsenille. NilsonGroup pidättää itsellään oikeuden jäsenehtojen muuttamiseen. Muutokset astuvat voimaan silloin, kun ne julkaistaan feetfirst.fi-sivustolla, jossa tuoreimmat ehdot aina ovat. NilsonGroup ei vastaa jäsenyysehtojen mukaisten sitoumusten noudattamatta jättämisestä tai vahingoista, jotka johtuvat NilsonGroupin hallintavallan ulkopuolisista olosuhteista, kuten lainmääräykset, viranomaistoimenpiteet, sotatapahtumat, lakot, kauppasaarrot, työsulut tai vastaavat olosuhteet (ns. force majeure), jos ei laki toisin määrää.  

Yhteystiedot

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.fi

Käytämme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Jatkamalla palvelujemme käyttämistä hyväksyt tämän. Lue lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietoja ja evästeitä.

-